Otkacene

da obicno imamo po 5-6:mrgreen:
ako ti imas 5-6 onda logicno da neki nemaju nijednu, devojka ima manje od muskaraca tako da...

Pa ne samo da umoci vec bi ona trebala malo i da mrda.
Zavisi kako ko voli
kako bre nema...nemash pojma koje su razlike...
lepa cica,a legne ko krava da izvinesh...nishta...
a opet neka druga,al ga lomi na ooovolike komade!
ubija na mestu!

Ma da, kako da ne :lol:
Lepa cica, sta god radila bice lepa i pozeljna, ruzn sta god radila bice ruzna i nezeljena.
Nemoj meni pricati molim te, valjda se malo ipak bolje razumem u zenske stvari :lol:

ako ti imas 5-6 onda logicno da neki nemaju nijednu, devojka ima manje od muskaraca tako da...

Zavisi kako ko voli

Ma da, kako da ne :lol:
Lepa cica, sta god radila bice lepa i pozeljna, ruzn sta god radila bice ruzna i nezeljena.
Nemoj meni pricati molim te, valjda se malo ipak bolje razumem u zenske stvari :lol:

ja pricham o mushkim stvarima! :lol:

da li ste vi zaista normalni?
Jel ste izasli igde u neko mesto tipa klub ili pa bilo sta?
Devojka ako stoji sama, odmah ce je spopasti 10torica muskaraca ako je iole privlacna...
Na netu ako je na nekom sajtu za upoznavanje poslace joj 100tine i 100tine zahteva za ostvarenje kontakta.
da ne nabrajam.
Ponekad zaista imam osecaj da je ovo neki paralelni univerzum :lol:
Nikada cula inace da je neko ostavio devojku zbog seksa, a uzivo da se razumemo nisam ni cula da je devojka ostavila muskarca zbog istoga, uglavnom je rec o dosadi i neprivlacenju : S
Mada dobro forumski gurui verujem znaju bolje kako se stvari odigravaju na forumu, ali ja iskljucivo pricam o zivotu van foruma kako se stvari odvijaju.

Devojka ako stoji sama, odmah ce je spopasti 10torica muskaraca ako je iole privlacna...
Na netu ako je na nekom sajtu za upoznavanje poslace joj 100tine i 100tine zahteva za ostvarenje kontakta.
da ne nabrajam.
Nikada cula inace da je neko ostavio devojku zbog seksa, a uzivo da se razumemo nisam ni cula da je devojka ostavila muskarca zbog istoga, uglavnom je rec o dosadi i neprivlacenju : S
Mada dobro forumski gurui verujem znaju bolje kako se stvari odigravaju na forumu, ali ja iskljucivo pricam o zivotu van foruma kako se stvari odvijaju.
ja nisam izasla nigde ne pamtim:think:

da ne nabrajam.
Jedno je spopasti neku zgodnu cicu dok ne znas kakva je i biti sa njom par puta dok ne skontas da je recimo mrtvo puvalo, neinventivna, prepotentna iliti neka glupaca.
Vrlo brzo takva prestane biti zanimljiva nekom normalnom muskarcu koji ima i neka druga interesovanja osim da gleda neku lepu lutku koja misli da joj je dovoljno sto je privlacna i da nista drugo ne treba da ucini vec samo da se pojavi i da svi padnu na teme.

da ne nabrajam.
Da pogodim: ti imaš izuzetno bogat i sadržajan društveni život, a ovde si samo ''onako, iz zezanja''?

Jedno je spopasti neku zgodnu cicu dok ne znas kakva je i biti sa njom par puta dok ne skontas da je recimo mrtvo puvalo, neinventivna, prepotentna iliti neka glupaca.
Vrlo brzo takva prestane biti zanimljiva nekom normalnom muskarcu koji ima i neka druga interesovanja osim da gleda neku lepu lutku koja misli da joj je dovoljno sto je privlacna i da nista drugo ne treba da ucini vec samo da se pojavi i da svi padnu na teme.

kakve veze to ima sa seksualnom tehnkom? :lol:
Tu nema nikakve nauke, tu nema nikakve filozofije, to je sve instinktivno i svako zna sta treba da radi, a to je da radi ono sto oseca da zeli da radi i to je to

e da ,nije tema,ali maja me podsetila,
pre par godina sam sa drugaricama dosla do zakljucka da je bolje imati ruznjikavog tipa za seks,jer lepotan se skine,napne misice,pogleda se u ogledalo,namesti siske i ceka da se popnes
a ruznjikav zapne iz petnih zila da se dokaze
:)

kakve veze to ima sa seksualnom tehnkom? :lol:
Tu nema nikakve nauke, tu nema nikakve filozofije, to je sve instinktivno i svako zna sta treba da radi, a to je da radi ono sto oseca da zeli da radi i to je to

jel znash zashto se ruzhne cice hebu bolje od lepih?:per:
zato shto uvek misle da im je poslednji put! :hahaha: :rotf:

што, зар љубакање није довољан допринос?
а ја мислила...., кад оно
кад ја тамооно међутим
Medjutim nego sta. :per:
Majo, ovde se radi o tome da ona nista ne radi ili nesto lose radi ali nikako da se otvorite i da neka prizna ono sto je postavljac teme naveo kao primer ostavljanja.
Skroz ste razvodnile temu a kad ucestvujete na tema obrnutog tipa "ostavila ga jer mu je mali tuki" tu ste veoma mastovite i pricljive.

Poslednja izmena:

Back