Otkacene

da li ste vi zaista normalni?
Jel ste izasli igde u neko mesto tipa klub ili pa bilo sta?
Devojka ako stoji sama, odmah ce je spopasti 10torica muskaraca ako je iole privlacna...
Na netu ako je na nekom sajtu za upoznavanje poslace joj 100tine i 100tine zahteva za ostvarenje kontakta.
da ne nabrajam.
Ponekad zaista imam osecaj da je ovo neki paralelni univerzum :lol:
Nikada cula inace da je neko ostavio devojku zbog seksa, a uzivo da se razumemo nisam ni cula da je devojka ostavila muskarca zbog istoga, uglavnom je rec o dosadi i neprivlacenju : S
Mada dobro forumski gurui verujem znaju bolje kako se stvari odigravaju na forumu, ali ja iskljucivo pricam o zivotu van foruma kako se stvari odvijaju.
Mnogo ti pričaš, znaš!

Gledo ja Opstanak, d izvinete neki majmuni, jedan našo lonac, lupa, sve rasteruje, brani neko meso. Dođe neka ženka, d izvinete, natrti se njemu kad vide da ne može drugačije, on ga suljnu nekoliko minuta, blaženi izraz mu obli lice, spade s nje, i ode pod žbun. Ona dođe i navali na hranu.

Desila se mneka evolucija, majkumu, ne ide se više pod žbun nego se čeka da se neka druga natrti, i tako u krug. :lol:

Gledo ja Opstanak, d izvinete neki majmuni, jedan našo lonac, lupa, sve rasteruje, brani neko meso. Dođe neka ženka, d izvinete, natrti se njemu kad vide da ne može drugačije, on ga suljnu nekoliko minuta, blaženi izraz mu obli lice, spade s nje, i ode pod žbun. Ona dođe i navali na hranu.
ma ta serpa i to mesu su samo mamac za ribe,pazi sta ti kazem

mada uglavnom da budem iskrena muskarci ne ostavljaju zbog takvih stvari, jer nema tu sta tehnika :lol:, samo mu treba nesto da umoci xD
Jedino koji oce da ostave jesu oni koji imaju 2-3 u rezervi, ali takvi su retki.

Ma, хајде, Мајо, не уграђујете силиконе због кућних љубимаца, него да има момак зашта да се ухвати...
И да вас не остави због малих сиса, а и ако вас остави да лакше нађете 2. Па, и то је техника

doduse nisam ni ja onima koji sam ostavljala,uvek je to bilo nesto zavijeno....:whistling:)

Recimo bila si toliko pažljiva da im čak ni imena nisi navela dok si na najvećem srpskom forumu pričala o njihovoj seksualnoj nemoći.

Ni majmunice vise ne cekaju kad im se pritrti.
mrgreen.gif

Vazda je žene ložilo to neko uzbudženje i vetar u kosi

jel' se vazi ako me ostavio zbog stikli, haltera i podvezica :mrgreen: ?

objasnio mi covek lepo, tj ne bas lepo ali nema veze, ja sam to podnela junacki, da sam fetisista ali to je bilo zgrazavanje da samo sto nije poceo da se krsti.

mada, ubedljivo najbolji, meni, je bivsi jedne forumasice koja je ostavljena citiram "zato sto previse uziva u seksu" :lol: eto, ima i toga

Back