trrrr...pogresan odgovor...probaj jos jednom.
upstalom kako nemamo vazdusni prostor kad po nasem lete svakaki avioni ?
upstalom kako nemamo vazdusni prostor kad po nasem lete svakaki avioni ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hakim bej:Kada nemas granicu onda ne znas dokle je tvoje i ne znas sta treba da branis.
Jedini nacin da upotrebimo avione je da pomognemo Nemcima i Amerikancima da bombarduju Avganistan i Siriju.
I ono sto je ostalo od neposlusne Srbije.
Није ти лоша идеја, али морачеш да поставиш своју слику у бикинију.Јел било на овој теми некад неко гласање ?
Није ти лоша идеја, али морачеш да поставиш своју слику у бикинију.![]()
Ne, neću ja dolaziti često na ovaj pdf, ni zbog čega, uz svo poštovanje prema tebi.Ако ћеш ти због тога да дођеш чешће на овај пдф ...,
ја ћу и то да урадим,
него реко у уводном посту се помиње неко гласање
сваких седам дана па ко велим што би рекла моја баба ..
Ne, neću ja dolaziti često na ovaj pdf, ni zbog čega, uz svo poštovanje prema tebi.![]()
Ali postavila si provokativno pitanje, na koje sam adekvatno odgovorio.![]()
Fejsbuk referendum traži od Putina da Srbiju pripoji Rusiji!
![]()
http://vesti365.rs/fejsbuk-referendum-trazi-od-putina-da-srbiju-pripoji-rusiji/
Nisam ja crtao mapu.Zaboravili ste da obojite crveno Dubrovnik!![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/457519/Josipovic-Hrvatska-je-bila-pobednica-zasnovana-na-antifasizmu
Josipović: Hrvatska je bila pobednica zasnovana na antifašizmu
KISINDžER:PUTIN VEROVATNO NIJE PLANIRAO DA IZAZOVE KRIZU
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin najverovatnije nije namerno planirao da izazove krizu oko Ukrajine.
"Potrošio je 600 milijardi dolara na Olimpijske igre. Imali su ceremonije otvaranja i zatvaranja, pokušavajući da prikažu Rusiju kao normalnu naprednu državu. Tako da je nemoguće da je, tri dana kasnije, namerno započeo napad na Ukrajinu", rekao je Kisindžer u emisiji na Si-En-Enu "Farid Zakaria GPS".
Kisindžer smatra da je Putin reagovao na događaje za koje je procenio da izmiču kontroli.
"Mislim da je uvek želeo Ukrajinu u podređenom položaju. I uvek su, svi istaknuti Rusi koje sam upoznao, uključujući i disidente kao što su (Aleksandar)Solženjicin i (Josif) Brodski, smatrali Ukrajinu delom ruskog nasleđa", kazao je Kisindžer.
Kisindžer je dodao da je Putin procenio da je u pitanju vanredna situacija, ali da objašnjenje zašto je to učinio ne znači "odobravanje aneksije dela druge države ili prelaženje granice".
"Smatram da bi prvo trebalo razrešiti ukrajinsko pitanje, a onda razmatrati odnose s Rusijom", zaključio je Kisindžer.