---eh da sam taj balkon - francuski : lođa li se vika ....eh , i to u onom ludom konju ili pak mulen ružu , pa da po meni gaze sve one lepe ženskinje....ja dole , a one gore ---mislim one na stvar gledaju iz ptičije perspektive , a ja ti iz žablje u stvar piljim...a , ovako ništa - ne preostaje mi ništa nego na ovo tvoje , odgovorim lepo , kao onaj gradonačelnik smederevski , kralju : sve ti tvoje , pozfravljam ; i mater ti tvoju i setru tvoju ,,,,,,,,,,,,,,,,,pozdravljam !
...kažu da je to bio stvarno utisak stoleća i otisak vremena , koji se pamti !
p.s. : pojma nemam , zašto latinicom pišem - stvarno !...da me ubiješ...čak i da pišem ćirilicom , pojma nemam zašto bih pisao sa njom...jedno vreme sam pisao i jednim i drugim pismom - kao ono , da ne disktiminišem stvar....pa sam pisao pisanim slovima , nekako mi stvar tako bila kao zgodna...sad verovatno pišem ovako . latinicom , da ne komplikujem stvar sebi , jer su sve stvari programirane tim pismom i uglavnom njega podržavaju ....mogu ti reći , i ako smatram da su nas smlavili , opismenjavajući nas ( mislim na vizantibce , pa na fanariote i na austro ugarsku ) - ovu pimenicu ne bih menjao nipošto....jer sa njom stičemo jednovekovni identitet i baštonimo mitološku milemijumsku prošlost...svako novo izmišljanje bi nam i ovo malo glupog identiteta smlatilo i počeli bi opet iz početka ...a to nije dobro , nikad bilo , pa neće biti ni sad !