Otirač za nepoželjne

Ne svaki dan, nego ponekad, jednu koleginicu.

Nekad davno smo živele zajedno tri meseca i to su bila najgora tri meseca u mom životu.

Kad sam pobegla, ponela sam i sve svoje negativne emocije za nju i očima više ne mogu da je vidim, a nekad prosto moram.
Nerviraju me njene govorne mane, nervira me njen bapski stil oblačenja, nervira me njeno gestikuliranje, nervira me njena gluvoća, nervira me to što se pravi pametna a običan je retard, nervira me to što misli da je pametnija od drugih, nervira me njen pogled s visoka, nervira me njeno objašnjavanje svega i svačega, nervira me njena uvrnuta logika, ma, sve me nervira! :dash:

ili ovo treba da ide u Rupu? :rumenko:
ne bih da budem lose shvacen. Ali te iskonske mrznje uglavnom gajimo prema nama najslicnijim osobama :S... True story

Ko je osoba iz vaše svakodnevnice koju baš nešto i ne volite (čitaj: kolutate očima do plafona i nazad od "sreće") da viđate, a prosto morate?
thing.27730371.l.jpg

Danas sam kolutala na muža bar jedno 16 puta... ali nije da ga baš ne volim... :mrgreen::lol: a da moram da ga viđam, pa moram... :mrgreen: al nekad se pravim i da ga ne vidim...:cool:

Ko je osoba iz vaše svakodnevnice koju baš nešto i ne volite (čitaj: kolutate očima do plafona i nazad od "sreće") da viđate, a prosto morate?
thing.27730371.l.jpg

Uff, ima ih nekoliko kojih sam se momentalno setila:

Jedan kolega zbog koga napustam zbornicu cim otvori usta da nesto kaze jer je nevidjena egoisticna smorcina od coveka i davi sve redom kojekakvim pricama o sebi.

Isto tako zaobilazim koliko mogu i svog dishu i jednu od njegovih zamenica jer su bljaks ljudi, a samim poslom sam nazalost upucena na kontakt sa njima.

Postoji i jedna zenska osoba koju sam slucajno upoznala dok sam sedela na klupi na trotoaru i koja me kad god slucajno naletim na nju, smara da se druzimo, a ja nisam sasvim sigurna da li je samo previse otvorena za kontakte sa ljudima ili je malo luda.

Ima i jedan chika koji drzi radnju ispred moje zgrade od cijeg mi se komplimentiranja prevrce zeludac pa obicno projurim tih par metara da ga zaobidjem i povucem dete ispred sebe da je on ne bi zagovorio ili namamio slatkisima.

paa jedan rođak
al treba mi ponekad za nešto
al osim toga ne mogu da ga smislim da ne navodim razloge (imbecil)
i tako ono kad mi se navali moram da ga kuliram
jer znam da će mi trebati jednog dana
srećom retki su to susreti
a i on naravno glup ko noć pa ništa ne kapira

Komsinica uglavnom....koji je to smor od zene. u stanju je da me zadrzava ispred lifta po 15 minuta
da bi mi ispricala sta joj se sve izdesavalo na putu od kuce do prodavnice i tako te nebuloze.. kad joj cujem glas u hodniku projurim sto pre da joj samo pobegnem :mrgreen:..o brate..:roll:
osim toga, nemam neke meni bliske osobe koje bi mi bile nepozeljne...
imala sam ih ranije, nije da nisam, ali sam sve to lepo ocistila metlom na vreme :manikir:

Komsinica uglavnom....koji je to smor od zene. u stanju je da me zadrzava ispred lifta po 15 minuta
da bi mi ispricala sta joj se sve izdesavalo na putu od kuce do prodavnice i tako te nebuloze.. kad joj cujem glas u hodniku projurim sto pre da joj samo pobegnem :mrgreen:..o brate..:roll:
osim toga, nemam neke meni bliske osobe koje bi mi bile nepozeljne...
imala sam ih ranije, nije da nisam, ali sam sve to lepo ocistila metlom na vreme
:manikir:

Takodje,da ne pisem isto:manikir:

Back