neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
neke ljude na poslu....ali i njih sam ogranicila koliko sam mogla.....bog poziveo komunikaciju preko mail-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih da budem lose shvacen. Ali te iskonske mrznje uglavnom gajimo prema nama najslicnijim osobama :S... True storyNe svaki dan, nego ponekad, jednu koleginicu.
Nekad davno smo živele zajedno tri meseca i to su bila najgora tri meseca u mom životu.
Kad sam pobegla, ponela sam i sve svoje negativne emocije za nju i očima više ne mogu da je vidim, a nekad prosto moram.
Nerviraju me njene govorne mane, nervira me njen bapski stil oblačenja, nervira me njeno gestikuliranje, nervira me njena gluvoća, nervira me to što se pravi pametna a običan je retard, nervira me to što misli da je pametnija od drugih, nervira me njen pogled s visoka, nervira me njeno objašnjavanje svega i svačega, nervira me njena uvrnuta logika, ma, sve me nervira!
ili ovo treba da ide u Rupu?![]()
Prvo, a kako to loše shvaćen?
Drugo, ja nikog ne mrzim.
Treće, ne lupetaj.![]()
Ko je osoba iz vaše svakodnevnice koju baš nešto i ne volite (čitaj: kolutate očima do plafona i nazad od "sreće") da viđate, a prosto morate?
![]()
Ko je osoba iz vaše svakodnevnice koju baš nešto i ne volite (čitaj: kolutate očima do plafona i nazad od "sreće") da viđate, a prosto morate?
![]()
al zanimljivo je da se nijedan muškarac nije požalio na svog kolegu, uglavnom se forumašice žale na svoje koleginice...: ))))))))
Komsinica uglavnom....koji je to smor od zene. u stanju je da me zadrzava ispred lifta po 15 minuta
da bi mi ispricala sta joj se sve izdesavalo na putu od kuce do prodavnice i tako te nebuloze.. kad joj cujem glas u hodniku projurim sto pre da joj samo pobegnem..o brate..
osim toga, nemam neke meni bliske osobe koje bi mi bile nepozeljne...
imala sam ih ranije, nije da nisam, ali sam sve to lepo ocistila metlom na vreme![]()