Otimanje

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
Meni to nije viteški, a šta vi mislite o tome i zar je dotle došlo?

Muskarac ne moze da se preotme, jedino ako mu zena/devojka sazna i ostavi ga pa on ode tebi. Ali mislim da ti to ne treba. I kako uopste oteti nekog? Spavas sa njim i kazes mu ona ili ja, on izabere nju i sta onda?

Da li je u redu oteti nekog? Tj. muvati nekog sa zadnjom namerom konačnog preuzimanja od njene ili njegove dugogodišnje polutke?
Pošto sam u opasnim godinama, sve češće čujem na "sviđa mi se, ali ima devojku", pa "preotmi". Ovo se čuje uglavnom od starijih ljudi.
U redu je. Ne možeš preoteti tog ko ne želi biti "otet"!Oženjeni su za izbegavanje.

Muskarac ne moze da se preotme, jedino ako mu zena/devojka sazna i ostavi ga pa on ode tebi. Ali mislim da ti to ne treba. I kako uopste oteti nekog? Spavas sa njim i kazes mu ona ili ja, on izabere nju i sta onda?
Ne znam. :)
Nemam ja konkretan problem. Nism čačkala više tog mladića.
Ali evo još jedna situacija.
Sedimo drugarica, njena majka i ja. Drugarica priča o nekom liku (bzvz, ne sviđa joj se) kako je dobar, kako dobro zarađuje. Njena majka "A što to nije tvoje, šta čekaš", "Ma ima devojku", "A što je to problem?".
Ja gledam, da l su ove žene poludele. :D

Sedimo drugarica, njena majka i ja. Drugarica priča o nekom liku (bzvz, ne sviđa joj se) kako je dobar, kako dobro zarađuje. Njena majka "A što to nije tvoje, šta čekaš", "Ma ima devojku", "A što je to problem?".
Starije zene su sklone takvim savetima. I ja kad kazem za nekog da je ok ali jbg ima devojku od nekih dobijem komentare, kakve to ima veze. Mislim, sve i da preotmem nekog ko mi garantuje da i ja necu biti ostavljena zbog druge?

Pazi, to je situacija u kojoj treba isključivo osuđivati muškarca koji biva otet. Ili kad je obrnuta situacija, ženu koja iz stabilne veze potrči za drugim.
Ne možeš oteti nekog ko ne želi biti otet ako me razumeš

Ceo nas zivot je jedna velika utakmica.Svako od nas,treba da se izbori,da dobije zeksualnog partnera,koji mu zapadne za oko.Da li je ta osoba "zauzeta"
ili ne,to nije bitno.Za svog seksualnog partnera,treba se boriti,treba sve uciniti,da se preotme ako je "zauzet" od druge osobe.U toj "utakmici" pobedjuje
onaj ko je bolji i jaci.Svi smo videli,kako muzjaci u zivotinjskom svetu,imaju borbe oko uzimanja zenki.Mi smo tajkodje,deo tog zivotinjskog sveta.
Dakle.moj savet je: Ako vam se neki seksualni objekat svidi,borite se za njega,ne birajuci sredstva.Otmite muskarca koji vam se svidja,pa bilo to,
od najbolje drugarice,od sesre rodjene....u borbi za seksualnog partnera,nema milosti ni sazaljenja.!!!

Nekada, dok sam bio mlad i zelen i verovao da se ljudi uparuju iz tamo neke ljubavi bilo mi je nepojmljiva ideja nekoga nekom oteti, sa sve onim ne čini da ne bi sutra tebi neko. FFW puno godina kasnije grabi za sebe ako imaš koga, neš 'oteti' nikoga ko ne bi i sam otišao bez tebe, tj uspešno samo ove što su u vezama eto tako, da se kaže imam diplomu, posao, stan, auto i devojku/dečka. A da sačuvaš ono što imaš nije dovoljno ne želeti zlo drugima, treba i biti dobar tom sa kim si, znam da nije tema, izvinjavam se na skretanju misli.

-----

Mada, ako je ovo jedna od onih tema sve što valja je zauzeto ili u trendu ne jedi gowna.

ne možete vi nikog preoteti
može taj neko otići k vama ako mu date do znanja da vam se dopada jer se i vi njemu dopadate više od devojke

neki muškarci neće da raskinu odmah, jer im je ta devojka sigurna iako tu nema neke ljubavi
tako da kalkulišu lažu dok ne vide jeste li sigurne i vredne toga da je ostavi

Realno, monogamija je neprirodna I psihološki i biološki. Lepo je čitati bajke gde se dvoje ljudi voli do kraja života i ne zanima ih niko drugi, ali to je bajka.

Lično me nervira kad za neku ženu kažu da je brakolomka (tako grozna i rogobatna reč), kao da je ona muškarca prisilila da prevari ženu. I obrnuto, ne može drugi muškarac da rasturi nečiji brak ako udata žena ne pokaže želju da prevari muža.

Blajbi i ja to najbolje znamo, još od onomad kad Paris ote Jelenu od Menelaja, umalo glave ne pogubismo zbog čke kao jadni Hektor.
Ja sam uvek bio na strani Parisa.Otimaj svoj seksualni ideal i od rodjenog brata.U najvecem ljudskom osecanju,a to je seksualni nagon.nema fer pleja.
Sva sredstva su dozvoljenja,za zadovoljenje svoje pozude ( naravno,osim onih koji su protiv zakoniti),

Muskarac se otima,samo i iskljucivo putem savrsenog seksualnog odnosa.Onom koga hocete da "otmete",zakazite seks partiju.U toj "partiji" odradite
tako majstorski sve seksualne vestine,da ce on,ili ona,poludeti za vama i ostaviti dotadasnju partnerku,ili partnera.Samo boljim seksom,pobedjuje
se slabiji.!

Back