i ako ima malo relelvantnih podataka mozda ne bi bilo lose da se ide u pravcu tzv. idiopathic angioedeme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo!
Duze vreme (mozda oko 2 meseca) su mi bila ispucala usta i to mnogo, nedavno sam pocela da koristim labelo sa propolisom i pantenolom i usne su se unormalile skroz, nisu vise ispucale, ali se desava ujutru kad se probudim pa mi budu natecene i to pogotovo gornja usna, ponekad me i pecka i osecam intenzivan svrab. Nikada nisam bila alergicna na hranu niti bilo sta slicno, tako da ne znam sta bi moglo da izaziva to. Nisam primetila ni da mi otice jezik ili grlo, samo usne. Samo da napomenem da vec 4 meseca koristim tablete za kontracepciju Midiana pa ne znam da li mi je to mozda reakcija na njih.
Sta vi mislite?
Zdravo!
Duze vreme (mozda oko 2 meseca) su mi bila ispucala usta i to mnogo, nedavno sam pocela da koristim labelo sa propolisom i pantenolom i usne su se unormalile skroz, nisu vise ispucale, ali se desava ujutru kad se probudim pa mi budu natecene i to pogotovo gornja usna, ponekad me i pecka i osecam intenzivan svrab. Nikada nisam bila alergicna na hranu niti bilo sta slicno, tako da ne znam sta bi moglo da izaziva to. Nisam primetila ni da mi otice jezik ili grlo, samo usne. Samo da napomenem da vec 4 meseca koristim tablete za kontracepciju Midiana pa ne znam da li mi je to mozda reakcija na njih.
Sta vi mislite?
Zdravo!
Sta vi mislite?
Meni se upalio zivac u donjoj usni...da li bi pomogla kraca kura sa lekom iz nsar grupe?
ovde imas gomilu lekara, pa neka ti daju savet...ja sam farmaceut i ne mesam se u posao lekara.
Ne smeta mi da se mesas ako smatras da imas sta da kazes...jasno mi je sta si po struci i ne smeta mi da cujem misljenje...za moguce posledice ne brigaj - pri cistoj sam svesti i zdravoj pameti...
Ako nekoga interesuje, opalila sam kuru nsar lekom, b vitaminom, protivupalnom mascu za desni i utoplila lice peskirom...za sada je ok...
Ne smeta mi da se mesas ako smatras da imas sta da kazes...jasno mi je sta si po struci i ne smeta mi da cujem misljenje...za moguce posledice ne brigaj - pri cistoj sam svesti i zdravoj pameti...
Ako nekoga interesuje, opalila sam kuru nsar lekom, b vitaminom, protivupalnom mascu za desni i utoplila lice peskirom...za sada je ok...
Грана фацијалиса, по опису.
Код неуролога би евентуслно добила физикалну на то што сама примењујеш.
Од витамина Б, најскупља али и најбоља ти је Милгама.
Грана фацијалиса, по опису.
Код неуролога би евентуслно добила физикалну на то што сама примењујеш.
Од витамина Б, најскупља али и најбоља ти је Милгама.
mozda je neki ogranak trigeminusa opalio... zna da uhvati i donju usnu ... tu ponekad dodatno pomaze karbamazepin... ali to lekar mora da proceni tj, neurolog, najbolje...