Otac Tadej: Nijedan Albanac na Kosovu nece ostati - zapad ce propasti potpuno i povuci vojsku sa Kosova i Metohije

Тихи

Starosedelac
Poruka
187.241

Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?

Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.

Sta mislite?

Autorska tema.

Sta mislite o ovim prorocanstvima prozorljivog oca Tadeja da li ce se ostvariti ili nece?

Ja duboko verujem da je Gospod njemu otkrio, da ovo vidi, da nas hriscane upozori , da budemo jaki, da ne gubimo nadu i da nas ceka pobeda nad silama zla sa zapada.

Sta mislite?

Autorska tema.
Bog je mogao to da sredi odavno, da posalje cara lazara na celu cete andjela sa ognjenim macevima i poraze neprijatelje srba i pravoslavlja

Sta mislite?

Autorska tema.
ово звучи ко да сте српске усраше

како су моји стари говорили, "боље да те нема него да то радиш"

Sta mislite?

Autorska tema.
Šta kaže za vučića jel ima još nešto srba da rasproda?!?? Da naguzi?

Back