отац Саша Петровић

Nebojsa.bg

Poznat
Poruka
9.593
са још неколицимом свештеника који служе у заграничним епархијама отворено о стању у Србији и злочиначком режиму СНС картела оличеном у лику велеиздајника Вучића, сви поменути свештеници су на мети Порфирија због својих ставова о стању у Србији и СНС режиму

1. Свештеник Саша Петровић (САД)
2. Сештеник Горан Ковачевић (Холандија)
3. Свештеник Мирољуб Ружић (Врање)
4. Свештеник Јован Пламенац (Бар, ЦГ)

zasto.jpg

са још неколицимом свештеника који служе у заграничним епархијама отворено о стању у Србији и злочиначком режиму СНС картела оличеном у лику велеиздајника Вучића, сви поменути свештеници су на мети Порфирија због својих ставова о стању у Србији и СНС режиму

Стани мало. Откуд ти знаш да су на мети патријарха. Прича се по селу ?

Patrijarh je lazni i nije dostojan.
Не измишљај свашта. Ти ако хоћеш да идеш код Марка Радосављевића или расколника старокалендараца, изволи па иди.
Немој другима загађивати избор
A na čijoj bi bili meti popovi u Srpskoj naprednoj crkvi? Pape Lava XIV? Ajatolaha Ali Hamneija?
Шириш трачеве. И после ме питаш нешто ?

1753548410982.jpeg

jel ovo Saša?
au sine kad je ovo bilo...

Gde ima dima ima i vatre! Pa što ti i Portirije ne opovrgnute tračeve? Što nije javno demantovao Portirije da je venčao dvije žene?
Питај старије од себе, каквих сам се ја трачева у задњих 20 година наслушао, а ти што слушаш расколнике старокалендарце и Марка Радосављевића више него патријарха, то нек иде теби на образ.
Њихов циљ је да лажима и манипулацијама придобију што више поклоника.
Пун је интернет лажних глупости и лажних трачева, само треба мало прочитати. Ништа од тога се није десило.

Питај старије од себе, каквих сам се ја трачева у задњих 20 година наслушао, а ти што слушаш расколнике старокалендарце и Марка Радосављевића више него патријарха, то нек иде теби на образ.
Њихов циљ је да лажима и манипулацијама придобију што више поклоника.
Пун је интернет лажних глупости и лажних трачева, само треба мало прочитати. Ништа од тога се није десило.
Nemam ja nikakve veze sa navedenima. A i kako bih slušao blaženopoćivšeg vladiku Artemija kad je umro pre skoro pet godina. Kako te bre nije sram da tako pričaš o pokojnicima?! A tek sa starokalendarcima nemam nikakve veze. Oni bar nisu jeretici ko ti i tvoj poglavnik sa belom kamilavkom što propagirate pelagijanstvo.

Izabrao sam stranu: Gospoda Isusa Hrista i svetog oca našeg Save Nemanjića. Ja sam za crkveno jedinstvo i srpsku slogu. A ti, nesrećo teološka, cepaš Hristovu rizu.
Немаш јединство са парасинагогом и расколницима.
Нити можеш истовремено бити у Цркви и са онима који пљују Цркву.
Ти подржаваш расколнике старокалендарце и Марка Радосављевића.
Сложили смо се да ван свог дворишта ти људи не могу нигде ни да узму нафору јер су им епископи неканонски постављени. И немају апостолско прејемство.
Ти си изабрао да седиш на три столице. И да другима будеш учитељ.
Е Гедо, ниси ти глуп, шта ти би да уради ово од себе.

Немаш јединство са парасинагогом и расколницима.
Нити можеш истовремено бити у Цркви и са онима који пљују Цркву.
Ти подржаваш расколнике старокалендарце и Марка Радосављевића.
Сложили смо се да ван свог дворишта ти људи не могу нигде ни да узму нафору јер су им епископи неканонски постављени. И немају апостолско прејемство.
Ти си изабрао да седиш на три столице. И да другима будеш учитељ.
Е Гедо, ниси ти глуп, шта ти би да уради ово од себе.
Izmišljaš. Starokalendarce ne podržavam jer su stari kalendar proglasili za idola. Postali su idolopoklonici. Kao što rimokatolici revnuju za papu tako i oni revnuju za stari kalendar. A treba revnovati za Hrista. Naravno da imaju apostolsko prejemstvo. To je potvrdilo 19 doktora teoloških nauka.

Шта ?
Starokalendarce ne podržavam jer su stari kalendar proglasili za idola.
Рекао си да расколници старокалендарци имају прејемство. Па си се предомислио.
Па си опет рекао да имају прејемство.
Они немају прејемство. Није то игла па да се изгуби. Зато их и има десетине и десетине.
Свака секта тежи да се дели и цепа.
Postali su idolopoklonici.
Што онда волиш Акакија ?
Kao što rimokatolici revnuju za papu tako i oni revnuju za stari kalendar. A treba revnovati za Hrista. Naravno da imaju apostolsko prejemstvo. To je potvrdilo 19 doktora teoloških nauka.
Не можеш бити у СПЦ и молити се "Светом" Артемију.
Или си у СПЦ или ниси. Ако седиш на две столице, једна ће отпасти.

Шта ?

Рекао си да расколници старокалендарци имају прејемство. Па си се предомислио.
Па си опет рекао да имају прејемство.
Они немају прејемство. Није то игла па да се изгуби. Зато их и има десетине и десетине.
Свака секта тежи да се дели и цепа.

Што онда волиш Акакија ?

Не можеш бити у СПЦ и молити се "Светом" Артемију.
Или си у СПЦ или ниси. Ако седиш на две столице, једна ће отпасти.
Izbegavaš odgovore na pitanja. Ne sedim ja ni na kakvim stolicama. Sedite to i tvoj poglavica na više stolica. Naravno da će vam se sve izmaknuti. Hristos će vam ih izmaknuti, zbog duhovnog bluda a i zbog neverovanja u Boga. Da verujete u Boga ne biste se tako ponašali kako se ponašate i govorili kako govorite, jer da verujete u Boga imali bi strah Božji i nepravda ne bi prelazila preko usana vaših.

Izbegavaš odgovore na pitanja.
Koja ?
Ne sedim ja ni na kakvim stolicama.
Не можеш истовремено волети "светог Артемија" и бити део СПЦ. То су те две столице.
Sedite to i tvoj poglavica na više stolica.
Умеш ли ти шта друго осим провокација и лажних оптужби ? Ово ти је засновано на трачу. Дакле ? Оптужујеш лажно.
Naravno da će vam se sve izmaknuti.
Велики људи су мислили ниско о себи. Ти видим мислиш све најбоље о себи. Негде си промашио у процени.
Hristos će vam ih izmaknuti,
Ја разумем да неко нема шта да каже и да избегава одговоре на питања али ти га баш претера.

Koja ?

Не можеш истовремено волети "светог Артемија" и бити део СПЦ. То су те две столице.

Умеш ли ти шта друго осим провокација и лажних оптужби ? Ово ти је засновано на трачу. Дакле ? Оптужујеш лажно.

Велики људи су мислили ниско о себи. Ти видим мислиш све најбоље о себи. Негде си промашио у процени.

Ја разумем да неко нема шта да каже и да избегава одговоре на питања али ти га баш претера.
Javi se kad izađete iz Svetskog saveta crkava, kad se prestanete lizati sa belosvetskim jereticima i kad počnete služiti svetu liturgiju kako se složila do početka 90-ih. I, naravno, kad vratite dogmatiku svetog ave Justina Srpskog.
Dotle nemaš pravo da se javljaš. Grešniče i duhovni bludniče. Uz Boga Avraamovog, Jakovljevog i Isakovog klanjaš se i drugim "bogovima".

Javi se kad izađete iz Svetskog saveta crkava, kad se prestanete lizati sa belosvetskim jereticima i kad počnete služiti svetu liturgiju kako se složila do početka 90-ih. I, naravno, kad vratite dogmatiku svetog ave Justina Srpskog.
Одлучи се шта хоћеш.
Један дан ти је свети Артемије, други дан расколници старокалендарци немају прејемство, па онда имају.
Одлучи се шта желиш па напиши.
Dotle nemaš pravo da se javljaš. Grešniče i duhovni bludniče. Uz Boga Avraamovog, Jakovljevog i Isakovog klanjaš se i drugim "bogovima".
Патријарх Павле је рекао да нам речи буду благе а докази jаки.
Ти од доказа имаш једну велику нулу Гедо.
Што сведочиш лажно ?
Одлучи се. Један дан хвалиш патријарха, сутрадан га пљујеш.

Одлучи се шта хоћеш.
Један дан ти је свети Артемије, други дан расколници старокалендарци немају прејемство, па онда имају.
Одлучи се шта желиш па напиши.

Патријарх Павле је рекао да нам речи буду благе а докази jаки.
Ти од доказа имаш једну велику нулу Гедо.
Што сведочиш лажно ?
Одлучи се. Један дан хвалиш патријарха, сутрадан га пљујеш.
Nesrećo teološka, i ti i tvoj poglavica što ganja žene po svojim dvorima, pa i umišljeni naslednik Svetog Petra - biskup u belom - što misli da se sa đavolom može progovarati, a i ovaj naš nesrećnik na vlasti: svi vi služite antihristu. Da, on je tu. Osećaju se njegov dah i njegove ruke kako vuku konce.
Duhovno i i telesno bludite, a ovce ste ostavili vukovima.
Nije moje da vam sudim, ali da vas upozorim to mogu. Bog je sudija.

Poslednja izmena:

Back