Šta misliti o svešteniku koji poziva na građanski rat s ciljem da njuške iz aktuelne vlasti budu zamenjene njuškama iz nekih drugih partija ? I sve to u zemlji gde je prosečna starost stanovništva verovatno oko 55 godina.
Čovek je jednostavno izrazito ostrašćen.kao i mnogi na ovom forumu.
Naravno,on u tom ratu ne bi učestvovao.Ni on ni njegova deca ako ih ima.
znaci nece se lomiti koplja oko litijuma, i rt-u nije u interesu da nas proredi, a emir kusturica je samo zakidao drzavu na porezu? kao i djokovic, i
Od patriota iz dijaspore, mi se iskreno da ne kazem. A on kao svestenik zivi u paralelnom univerzumu svakako.
Da obrazložim nemam nista protiv dijaspore, al ako ne zivis tu, nemoj drugima da biras vlast, biraj je tamo gde zivis
zasto onda trazite doznake, i poreze od nas? odricete se dijaspore, a ovamo potomci nasih krvnika kao macuti su vam premijeri?
kruzi isto tekst netom,.a gde je baza podataka, da se vidi crno na belo? jel ja znam nemacki?
https://des.genealogy.net/ou1wk/search
za djedovicku cuh skoro dobila drzavljanstvo, i sad vam je i ona preca i brnabicka od nas iz dijaspore?
bice da ti zivis u paralelnoj stvarnosti, a kada vas ojade i urnisu srpski krvnci, nemoj da kukate, dijasporo, spasi nas, sasa pope, gde si, izgibosmo?
djukanovic vam je pretio svapskom okupacijom ako ne date litijum, i? jel ga dajete?