Otac Saša Petrović o opasnostima i borbi koja predstoji

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
40.605
Otac koji živi i radi u Americi, možda i baš zato, vrlo otvoreno govori u javnosti protiv sadašnje vlasti u Srbiji. Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.

Šta mislite o onom što govori. Na društvenim mrežama ga citiraju i studenti iz Šumadije, ali komentari su podeljeni.

Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.
ma kakvi komunisti, da ne misli otpad, zaostaci od komunizma?
okrenuce se mafija na bivseg gazdu oskara

У зао час по Александра Вучића, чланови нарко-банди, групе нових милионера и њихове компаније, убрзано прекидају контакте са његовим режимом. Велике стране компаније износе све веће количине новца ван Србије, а ћутања и прекиди његових „посредних“ комуникација са босовима подземља, говоре да је у великој невољи. Али, и диктатор се спрема за неприлике које га чекају, купује нове количине златних полуга, не уноси их у Србију, обезбеђује „штекове“ по свету и проверава „сигурне“ рачуне на име својих најближих и најпоузданијих. Једини проблем који има је народ, грађани Србије жељни слободе и правде. Жељни чишћења радикалско-мафијашког смећа. Жељни хапшења главног коловође.​

Misli na komunistički otpad, koji su svi oni sa udbaškom ideologijom. Na jeziku im patriotizam, a rade skroz drugačije.
Evo skoro smo imali i dokaz da je Šešelj udbaš. čovek je uništavao sve plemenito i veliko u srpskom patriotizmu.
pa u pravu je onda, ja ga ne znam, nekoliko tekstova sam procitao i slazem se vecinu sto rece - trebaju nam i takvi glasovi, samo ne volim fatalizam u smislu poslednja bitka i slicno

За све којима није јасно шта су Комунисти нека прочитају интернетом достпуну литературу .

У СФРЈ је постојала сомо милитаристичка номенклатура која је извозом оружја индустријализовала аграрну земљу

Данас у Србији искључиво постоји мафија са једним кредом 'За нашу децу ' 'Per figli nostri'

Наратив који долази из УСА је исти као у Светскоме рату и намењен је да Индијанце Србе подели на начин на који нису подељени

УСА деценијама цео свој развој базира на страху од комунизма ..који ниј епостојао и не постоји

При томе..смањује социјална давања ...здравствене издатке..издатке за културу .... а надувава адвокатску и милитаристичку мафију

Женама и деци мафијаша је лепо .

Otac koji živi i radi u Americi, možda i baš zato, vrlo otvoreno govori u javnosti protiv sadašnje vlasti u Srbiji. Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.

Šta mislite o onom što govori. Na društvenim mrežama ga citiraju i studenti iz Šumadije, ali komentari su podeljeni.

Šta misliti o svešteniku koji poziva na građanski rat s ciljem da njuške iz aktuelne vlasti budu zamenjene njuškama iz nekih drugih partija ? I sve to u zemlji gde je prosečna starost stanovništva verovatno oko 55 godina.
Čovek je jednostavno izrazito ostrašćen.kao i mnogi na ovom forumu.
Naravno,on u tom ratu ne bi učestvovao.Ni on ni njegova deca ako ih ima.

Misli na komunistički otpad, koji su svi oni sa udbaškom ideologijom. Na jeziku im patriotizam, a rade skroz drugačije.
nemaju oni ideologiju osim da otmu i eliminisu
Evo skoro smo imali i dokaz da je Šešelj udbaš. čovek je uništavao sve plemenito i veliko u srpskom patriotizmu.
mogli smo i ranije da pretpostavimo za njega i mnoge, svi su umrezeni

Šta misliti o svešteniku koji poziva na građanski rat s ciljem da njuške iz aktuelne vlasti budu zamenjene njuškama iz nekih drugih partija ? I sve to u zemlji gde je prosečna starost stanovništva verovatno oko 55 godina.
Čovek je jednostavno izrazito ostrašćen.kao i mnogi na ovom forumu.
Naravno,on u tom ratu ne bi učestvovao.Ni on ni njegova deca ako ih ima.
znaci nece se lomiti koplja oko litijuma, i rt-u nije u interesu da nas proredi, a emir kusturica je samo zakidao drzavu na porezu? kao i djokovic, i
Od patriota iz dijaspore, mi se iskreno da ne kazem. A on kao svestenik zivi u paralelnom univerzumu svakako.

Da obrazložim nemam nista protiv dijaspore, al ako ne zivis tu, nemoj drugima da biras vlast, biraj je tamo gde zivis
zasto onda trazite doznake, i poreze od nas? odricete se dijaspore, a ovamo potomci nasih krvnika kao macuti su vam premijeri?
kruzi isto tekst netom,.a gde je baza podataka, da se vidi crno na belo? jel ja znam nemacki? https://des.genealogy.net/ou1wk/search
za djedovicku cuh skoro dobila drzavljanstvo, i sad vam je i ona preca i brnabicka od nas iz dijaspore?
bice da ti zivis u paralelnoj stvarnosti, a kada vas ojade i urnisu srpski krvnci, nemoj da kukate, dijasporo, spasi nas, sasa pope, gde si, izgibosmo?
djukanovic vam je pretio svapskom okupacijom ako ne date litijum, i? jel ga dajete?

Poslednja izmena:
jasno, ali ameri su mislili na rusko nuklearni arsenal koji i danas izaziva strahopostovanje, a sada misle na kinesko ekonomsko preuzimanje celog sveta

Једно мисле друго причају а треће раде .

У Кини ..и целом свету у XX веку је постојала само

'диктатура НАД 'пролетеријатом''

'диктатура У ИМЕ ( не за рачун ) 'пролетеријата' '

'диктатура 'пролетеријатом' '

...а никад 'диктатура 'пролетеријата''

Poslednja izmena:
Šta misliti o svešteniku koji poziva na građanski rat

Ne poziva nego se pribojava. Srbija ulazi u opasan period kad na vlasti ima ljude koji su tu bez podrške građana, samo zahvaljujući manipulaciji i represiji. Što znači da narod postaje roblje manjeg broja ljudi i crkvena učenja su uvek bila protiv toga. Miran ustanak već imamo, da li će biti onog drugog, znaš od koga zavisi. Ne treba se praviti lud ;)

У историји ..када год су се 'духовна лица' мешала у 'световне послове' гореле су ломаче гда су спаљиване 'вештице'

СПЦ је рецимо највећи земљопоседник на косову

Док 'духовним лицима' је 'комунизам' доносио 'комунизам' је 'био добар'

Poslednja izmena:
ma sektasi sns-a kada vide mantiju polude, za njih je av-tihrist bog i nema sile, ko zine na av-a, samo gledaju da ga satru, a ovaj americki, a nas pop ga je bas nacepio, postavljao sam i ja tekstove, uopste nije los, retko ko tako dobro av-u drma kavez, ma odlican je!

Отац Саша Петровић: Студенти, рушење Вучића није само политика, то је егзорцизам

У србији тренутно никад више критике АВа и критике 1 000 000 лојалних

а никад мање стварних помераја ка престанку распродаја руднога и воднога блага

Силни медијски 'критичари' су само издувни вентили једне реверзибилне електране власти

Poslednja izmena:
У србији тренутно никад више критике АВа и критике 1 000 000 лојалних
korumpiranih, pokvarenih,a ne lojalnih, lojalisti nikakvi ni ne postoje, njih je av izmislio; voleo bi on da ima lojalne, ali ih nema
а никад мање стварних помераја ка престанку распродаја руднога и воднога блага
kako to, ako nam se preti okupacijom svaba od djuke bizona, i neki pricaju o gradjanskom ratu, ubedjenost da se nece ili hoce kopati je na maksimumu obe suprotstavljene strane
Силни медијски 'критичари' су само издувни вентили једне реверзибилне електране власти
ni to nije tacno, ali uzimao sam ranije u obzir i ovo vidjenje; prosto neko mora da vodi, a vodje nema, samo uzurpatora av-a, i gro racundzija

Video sam da je ovaj snimak podigao priličnu buru na X među proevropski orijentisanim podržavaocima studentskog pokreta.

Imam utisak da veći deo proevropljana u Srbiji ima pretke u liberalnoj struji u okviru KPJ (Latinka Perović & co.), dok veći deo prorusa i nacionalista, ili barem njihove vođe, potiče iz konzervativne struje iste te KPJ.

Političke stranke na današnjoj političkoj sceni su se praktično izrodile iz KPJ, ali nije baš realno da je čitavo njihovo članstvo takođe poteklo iz komunističkog miljea. Gde su onda potomci monarhističke struje kojima se ovaj sveštenik obraća? Da li su svi oni emigrirali u SAD nakon WW2 pa danas njihovi ostaci u Srbiji ne pretstavljaju nikakvu političku snagu?

Čoveku je samo jasno da ni jedan parazitski organizam ne napušta svojevoljno žrtvu.

Srbi su žrtva, titoizam je parazit.

Toliko je jednostavno.
Nije dovoljno osuditi na primer Dačića za veleizdaju, a članstvo SPS abolirati.
Isto važi i za opoziciju koja je pristankom na neustavne izbore davala legitimitet izdajnicima.
Svima treba oduzeti sve što su stekli saučesništvom u veleizdaji ili da se pretvorimo u neki novi narod gmizavaca beskičmenjaka za šta već mnogi kažu da je već gotovo.

Period u Srbiji pre WW2 se često romantizuje od strane antikomunista, ali da li je baš bilo tako super? Savremenik tog doba V. P. Dis u svojoj pesmi ''Naši dani'' se ne bi složio. Imam utisak da je taj ološ koji je vladao za vreme kralja nakon WW2 samo preleteo na pobedničku stranu i postao deo komunističkog establišmenta, da bi onda sa Slobom skinuo komunističke dresove a sada je u Žvalinoj sekti. To je nekako isti mentalni sklop.

Back