Otac Hrvat, majka Srpkinja, dijete - svjetska manekenska zvijezda!

batalite da se z anosite i busate u grudi, mi smo objektivno prilično ružnjikava nacija, naročito kad su muškarci u pitanju, doduše hrvati i ne, njih ima primeraka za sve pare, ali srbi :eek:

To mozes da pricas samo u svoje ime.Ukoliko si ti "prilicno ruznjikava",ne znaci da treba citavu naciju da trpas u isti kos. :roll: Ukoliko ti se toliko dopadaju Hrvati idi kod njih,udaj se za nekog lepog Hrvata i nemoj vise nikad da se vracas u Srbiju medju "ruzne". :)

Sto se tice ove devojke sa slike,ne vidim ama bas nista lepo na njoj.A mesovite brakove nikad nisam opravdavao. :)

Au bre, hrvat - srpkinja / srbin - hrvatica..egzotikeeeeee ubilo se.
Što reče Iris , nije baš ni neuobičajeno ni posebno egzotično.

Nit sam baš čula da neko priča da su konkretno takvi brakovi, tj deca iz takvih brakova lepša ili ružnija od nekih drugih kombinacija.

A ovu malu manekenku videh na Fashion spotu...nije baš moj tip ( Meni molim Freju Behu recimo) :D
A nije baš ni toliko ultramega popularna..koliko mi se čini...bar za sada:)

E sad što se malog Pejića tiče..uf pojela bih ga koliko mi je sladak <3

Poslednja izmena:
To mozes da pricas samo u svoje ime.Ukoliko si ti "prilicno ruznjikava",ne znaci da treba citavu naciju da trpas u isti kos. :roll: Ukoliko ti se toliko dopadaju Hrvati idi kod njih,udaj se za nekog lepog Hrvata i nemoj vise nikad da se vracas u Srbiju medju "ruzne". :)

Sto se tice ove devojke sa slike,ne vidim ama bas nista lepo na njoj.A mesovite brakove nikad nisam opravdavao. :)

A tek sto imamo glupe zene, pa to je cudo jedno. Nema ih mnogo glupih ali one sto su glupe bas su glupe.

a, i vas dve ste radikalke :) ljubim :*

ovde je obrnuto :-)

172318_10150137805107112_559702111_8047409_60192_o.jpg

Back