Nodi-wolf
Domaćin
- Poruka
- 3.965
Pa ne treba to da bude osveta, da ti nekome naneseš zlo
Dovoljno je da uspeš da ga nateraš da ga grize savest zbog toga
Moze i talko ali je dobr i kombinacija ta dva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne treba to da bude osveta, da ti nekome naneseš zlo
Dovoljno je da uspeš da ga nateraš da ga grize savest zbog toga
MadonnaGirl, to je isto kao da pokusavas nekoga da nateras da se ofarba u crveno a njemu ne pada na pamet. Ne mozes tako proizvoljno da zamislis nesto i da nekoga nateras na to.
zavisi o kome se radi i da li je "povredjivanje" namerno... ljudi svesno i nesvesno greshe... teshko prelazim preko namernih stvari dok je vec druga stvar kad chovek chini greshku koje nije svestan... volim da vratim duplo bilo dobro ili zlo, ali ne radim na planiranju bilo chega... situacije se uglavnom same od sebe nameshtaju, a ja umem da iskoristim svaku od njih... chesto je i prekid kontakta sa nekim vec dovoljna osveta...
U mom slucaju je bilo (zlo)namerno povredjivanje..prvo mi je trebalo vremena da shvatim da mi se radi iza ledja,a kad sam shvatila..osecala sam potrebu da vratim,da osete ono sto i ja..ali nisam umela..mozda su mi se nekada i ukazale prilike za to,a ja ne umem da prepoznam povoljan trenutak..prekinula sam kontakt,ali bas i ne verujem da je to bila dovoljna osveta.Al eto,nadam se da ce im se vratiti vec nekako![]()
Ne svetim se tako što planiram način osvete. Ali ako se karte postave, ja ću ih odigrati.
Bas tako,kuliram totalno i ne planiram nista,ali cim mi se ukaze prilika ne samo da pecnem,nego je potpuno iskoristim.ne smisljam osvetu dok mi se prilika sama ne namesti,a onda gledam samo da pecnem...
U mom slucaju je bilo (zlo)namerno povredjivanje..prvo mi je trebalo vremena da shvatim da mi se radi iza ledja,a kad sam shvatila..osecala sam potrebu da vratim,da osete ono sto i ja..ali nisam umela..mozda su mi se nekada i ukazale prilike za to,a ja ne umem da prepoznam povoljan trenutak..prekinula sam kontakt,ali bas i ne verujem da je to bila dovoljna osveta.Al eto,nadam se da ce im se vratiti vec nekako![]()
Čudno, ali ovome ništa nebi ni dodala ni oduzela....samo se nadam da će jednom
osetiti bar deo onoga što sam ja pretrpela usled njihovog provredjivanja, i volela bi
da nekako malo izdaleka gledam...kako im je, boli li ko mene ili možda čak i više
eto......možda bi tada bila malo zadovoljnija...
Slučajne greške prepoznam i to ne zameram nikom, pa dešava se, svakom kao i
meni uostalom.........![]()
osetiti bar deo onoga što sam ja pretrpela usled njihovog provredjivanja, i volela bi
da nekako malo izdaleka gledam...kako im je, boli li ko mene ili možda čak i više
meni uostalom.........[/QUOT
Bash to..pozelim da osete shto i ja..al dok ja isplaniram osvetu i bol me mine![]()
Ni ja ne zameram kad neko sluchajno pogreshi..![]()
meni uostalom.........[/QUOT
Bash to..pozelim da osete shto i ja..al dok ja isplaniram osvetu i bol me mine![]()
Ni ja ne zameram kad neko sluchajno pogreshi..![]()
...znaš EdoLina...prosto je čudno koliko imamo ista mišljena i stavove,
drago mi je zbog toga......to je zaista retkost....., a što bi pa zamerala nekom
kad znam da je bilo nenemerno...ljudi smo i svi imamo prava na greške. Ali one
namerne, podle, pokvarene, mrzim iz dna duše, gadim se takvih ljudi, i uvek
postavljam sebi isto pitanje, kako oni sami sebe trpe takve kakvi su. :mad::mad:
Znas li gde je Bog od toga da se sve jednom vrati?
Da li se,kada vas neko povredi,svetite? Ili vise volite da samo iskulirate osobu..?
Posto sam ja postavila pitanje,reci cu vam kako je kod mene-ja ne umem da se svetim! Prosto ne umem,ne moze da mi padne na pamet ideja kako da vratim nekom,kako da ga povredim..A to mi uzasno smeta,jer je bilo milion situacija kad mi je to bilo potrebno i mnogo ljudi koji su to zasluzili..ali,avaj..
P.S. Izvinjavam se ako je tema vec bila,nova sam ovde..ops: