top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
Mmmm, to je dobro. Tako sam i ja nekad radila, otprilike. Zaboravila sam za to, bilo je davno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije dvadest i nekoliko godina čitao sam strip sa komandantom Markom u glavnoj ulozi. I na kraju stripa, Mark, koji je u medjuvremenu pobio sve crvene mundire, pita nekog dedu kome su mundiri ubili sina da li je pravda zadovoljena, a deda mu odgovara bukvalno ovako: "Osveta ostavlja gorak ukus u ustima". I meni kao desetogodišnjaku ta rečenica se urezala tako jako u pamćenje da je evo pamtim i danas. Neznam zbog čega.

Nije vredno truda. Inače, ako mi je naneo štetu neko koga smatram prijateljem, mislim da je on u većem gubitku nego ja, jer je izgubio moje prijateljstvo. Kad sam ja prijatelj, to je do groba i bez rezerve, i neće naći boljeg prijatelja od mene. Kada to shvati, dovoljno mu je, ne moram se svetiti.

I bre nodi pretera..niko ne zna dok ne dodje u takvu situaciju..meni je bivsi prijatelj nesto smestio..ja sam se malo zainatio i samo mu to dobro naplatio..nista vise..nije osveta vise kao kamata.
Da li se,kada vas neko povredi,svetite? Ili vise volite da samo iskulirate osobu..?
Posto sam ja postavila pitanje,reci cu vam kako je kod mene-ja ne umem da se svetim! Prosto ne umem,ne moze da mi padne na pamet ideja kako da vratim nekom,kako da ga povredim..A to mi uzasno smeta,jer je bilo milion situacija kad mi je to bilo potrebno i mnogo ljudi koji su to zasluzili..ali,avaj..
P.S. Izvinjavam se ako je tema vec bila,nova sam ovde..ops:
To je bio samo ostar primer...
I za manje stvari je tako...
Recimo ja zaborabim na nesto,
ali kada mi se ukaze prilika da zeznem tu osobu,
naravno da hocu...
Pa vidis to i dalje stoji kao opcija..nema tih para za to sta mi je namestio..ali nisam od onih koji bi nesto smisljali poput osvete..vreme izbledi sve..oprostio bih ali ne zaboravio.

Pa vidis to i dalje stoji kao opcija..nema tih para za to sta mi je namestio..ali nisam od onih koji bi nesto smisljali poput osvete..vreme izbledi sve..oprostio bih ali ne zaboravio.