korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
pa kad neam buldožer na raspolaganju, dobro je i to...![]()
pa znam ja da muskarce najvise bole pare....

a buldozderi su bas onako ladna osveta....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad neam buldožer na raspolaganju, dobro je i to...![]()

Nekih 10 godina unazad, setite se da ste jednom prilikom u nekom klubu ( doček nove godine ), u klupskom toaletu čekali red za obavljanje nužde ( male ili velike, nebitno ). I dok čekate red, zapričate se sa curom koja takodje čeka red za nuždu. I krene tako priča ( i vi i ona ste pod gasom alkohola ) i krenu šale, osmesi i odjednom osetite oštar bol u predelu vrata. Kada ste se malo sabrali, shvatite da vam momak od te cure s kojom ste pričali, drži snažno pritisnutu viljušku ( bilo je i klope ) uz vrat i shvatite da bilo koji pogrešan postupak može da dovede do zarivanja viljuške u vaš vrat.
Dakle, shvatite da cura ima ljubomornog momka i sve se završilo u vašem izvinjavanju i pravdanju zbog pomućenosati uma, kao posledica ispijanja alkohola. Nakon što su cura i njen ljubomorni mamak izašli iz toaleta, okrenete se i pogledate u ogledalu u pravcu vašeg vrata, tri jarko crvena ožiljka, nanešena viljuškom.
10 godina posle, nadjete se u poziciji da se najebete mame od tog debila, koji vas je umalo preklao.
Pitanje : Da li se treba osvetiti i zariti mu viljušku u neki deo tela, a da ga ne ubijete ili mu nabiti viljušku u vrat uz neki prigodan komentar ?
...a 'riscanska ljubav...ko tebe kamenom ti njega 'lebom![]()

šta...sad sam ja kao ljubomoran na njegov besan uto, pa daj da ga uništim...
...e moja ttttt...

ne zna sta bi ga snaslo da znam ko je 
Pa ne ljubomoran,nego udarate tamo gde boli....muskarce
mada....meni je neko zveknuo zadnji far na calibri....hmm...ne zna sta bi ga snaslo da znam ko je
![]()
Posle 10 godina se sećaš događaja, ali ne i osećaja u vezi s tim. Uglavnom je tako, pa nema potrebe za osvetom.![]()
pa pošto je u pitanju osveta...ni ne bi udarao gde ne boli...
nemo sad da zakljucim da si mi ti sredio stopaljku 
hmm........princip pamti,pa vrati....pa onda si se mnogo vise vezao za tog tipa nego sto mislis...
nemo sad da zakljucim da si mi ti sredio stopaljku
hmm........princip pamti,pa vrati....pa onda si se mnogo vise vezao za tog tipa nego sto mislis...
![]()

Osećanje blisko zaklanoj svinji, tako da se sećam i ako sam bio pijan

Nekih 10 godina unazad, setite se da ste jednom prilikom u nekom klubu ( doček nove godine ), u klupskom toaletu čekali red za obavljanje nužde ( male ili velike, nebitno ). I dok čekate red, zapričate se sa curom koja takodje čeka red za nuždu. I krene tako priča ( i vi i ona ste pod gasom alkohola ) i krenu šale, osmesi i odjednom osetite oštar bol u predelu vrata. Kada ste se malo sabrali, shvatite da vam momak od te cure s kojom ste pričali, drži snažno pritisnutu viljušku ( bilo je i klope ) uz vrat i shvatite da bilo koji pogrešan postupak može da dovede do zarivanja viljuške u vaš vrat.
Dakle, shvatite da cura ima ljubomornog momka i sve se završilo u vašem izvinjavanju i pravdanju zbog pomućenosati uma, kao posledica ispijanja alkohola. Nakon što su cura i njen ljubomorni mamak izašli iz toaleta, okrenete se i pogledate u ogledalu u pravcu vašeg vrata, tri jarko crvena ožiljka, nanešena viljuškom.
10 godina posle, nadjete se u poziciji da se najebete mame od tog debila, koji vas je umalo preklao.
Pitanje : Da li se treba osvetiti i zariti mu viljušku u neki deo tela, a da ga ne ubijete ili mu nabiti viljušku u vrat uz neki prigodan komentar ?
pa, vidi... realno, samo si pijan mogao da muvaš tudju žensku u toaletu
a i njen frajer garant nije bio trezan... a ko se koliko i čega seća![]()
Jedno pitanje:
A što ti nisi odmah po izlasku iz klonje potražio tog lika? Koliko sam razumeo, bili ste u istom restoranu, mogao si odmah da mu metodom razbijanja stolice o glavu objasniš da nije lepo unositi pribor za jelo u javni toalet.
Šta se sad promenilo? Jeste osveta jelo koje se jede hladno, ali 10 godina je puno vremena.

jedino ako joj je pisalo na čelu da je zauzeta...

jedino ako joj je pisalo na čelu da je zauzeta...
duhovito ....
ali u toaletu i trezan i pijan (ali normalan tip) muva samo sopstvenu žensku
Jedno pitanje:
A što ti nisi odmah po izlasku iz klonje potražio tog lika? Koliko sam razumeo, bili ste u istom restoranu, mogao si odmah da mu metodom razbijanja stolice o glavu objasniš da nije lepo unositi pribor za jelo u javni toalet.
Šta se sad promenilo? Jeste osveta jelo koje se jede hladno, ali 10 godina je puno vremena.
duhovito ....
ali u toaletu i trezan i pijan (ali normalan tip) muva samo sopstvenu žensku

...ali bio je to duuugacak red..a covek od dosade svasta radi,pa cak i muva tudje ribe u klonji..
Aj što je tvrdnja nejasna i nelogična (ko još uopšte muva sopstvenu ženu bilo gde osim u filmu), ali kako ti pade na pamet ovo normalan tip??
Gde to muvaju "normalni tipovi"?
Na sahranama? U spejs-šatlu? U autobusu? Na operacionom stolu?
U stvari, ja sam pred operaciju počeo da muvam sestru kaja mi je davala sredstvo za uspavljivanje. Ne sećam se kako se završilo...
Elem, odgovorno tvrdim da je klonja jednako debilno mesto za muvanje kao i svako drugo!
Aj što je tvrdnja nejasna i nelogična (ko još uopšte muva sopstvenu ženu bilo gde osim u filmu), ali kako ti pade na pamet ovo normalan tip??
Gde to muvaju "normalni tipovi"?
Na sahranama? U spejs-šatlu? U autobusu? Na operacionom stolu?
U stvari, ja sam pred operaciju počeo da muvam sestru kaja mi je davala sredstvo za uspavljivanje. Ne sećam se kako se završilo...
Elem, odgovorno tvrdim da je klonja jednako debilno mesto za muvanje kao i svako drugo!

Da, da...zauzete ribe imaju neonski natpis na sisama ( Gledaj al' ne pipaj )

DA TI SVETLIM U MRAKU?Nekih 10 godina unazad, setite se da ste jednom prilikom u nekom klubu ( doček nove godine ), u klupskom toaletu čekali red za obavljanje nužde ( male ili velike, nebitno ). I dok čekate red, zapričate se sa curom koja takodje čeka red za nuždu. I krene tako priča ( i vi i ona ste pod gasom alkohola ) i krenu šale, osmesi i odjednom osetite oštar bol u predelu vrata. Kada ste se malo sabrali, shvatite da vam momak od te cure s kojom ste pričali, drži snažno pritisnutu viljušku ( bilo je i klope ) uz vrat i shvatite da bilo koji pogrešan postupak može da dovede do zarivanja viljuške u vaš vrat.