Osveta i sta nosi sa sobom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos jedna poucna prica - mozete da se upustite u sex bilo sa kime, ali pazite sa kime decu pravite!

nije ona mogla toliko da se promeni, bila je takva i kad je bila sa njim, a on to namerno nije hteo da vidi..

ima ovde puno nelogicnosti..
kad je vec dobio sina kod sebe, da li je moguce da se za citavo to vreme nije bavio svojim detetom i da ga sin nije upoznao kako treba da bi danas donosio ovakve zakljucke?
ako je zbog bombardovanja poslao kod bivse sina, sta je razlog sto makar telefonski nije sa njim odrzavao tada kontakt?
dete je tada imalo 7-8 god..znaci dovoljno veliko da ne zaboravi one dobre postupke svog oca (meni su i danas u secanju, posle 43 god. postupci kojima me je moj otac kupio za ceo zivot, a imala sam tada samo 3 god.)
ne treba da zali, samo treba sebe da preispita..

a sto se osvete tice - niko nikad od nje nista dobro imao nije..
posle osvete nema olaksanja..samo dusa ostaje zatrovana..

'e li, koja je poenta ove teme :kolac:
trebalo bi otvoritii poseban pdf za clanove koji bi da se izduvavaju na tudj racun

Ne lupaj gluposti !!
To su prave teme.
Životne.
Poučne....
I,treba da se nađu tu gde jesu !
Jer na gorkom primeru tuđe životne nesreće neko ima priliku
da izbegne istu sudbinu.

Zar je važnije od ovoga polemisati o lizanje dupeta
i guranja prsta muškarcu u bulju tokom koitusa,
kakve teme postavljaju pojedini psihički bolesnici !??

Vreme se u ovom slucaju vratiti ne moze!Steta je poprilicna!Majka je sina ubedila da ga otac ne zeli i da zato sto nju ne voli,ne voli ni njega!Naravno,to nije tacno!
Decko kao da se boji!Stalno menja ime na profilu,i zato ga otac do sad nije mogao naxci!Bila je to cista sreca!Pre desetak dana je prihvatio "prijateljstvo"na Facu,pa se obrisao i tri cetri dana nije ga bilo,pa sa javio i razgovarao sa ocem u toku noci,posle razgovora je odmah nestao,pa se opet pojavi i tako....Tesko je ziveti sa osecajem da si napusten od roditelja,znam iz licnog iskustva,i bilo bi dobro samo kada bi decko prihvatio upravo to,da njega otac nije ostavio!Da li da mu se stalno javlja,kada se ovaj pojavi,ili da ceka da sad sin nacini prvi korak!?
A svi vi koji ste imali idilicno detinjstvo i ne mozete razumeti ovakav problem!Sit gladnom ne veruje!Tako da komentari tipa sto nije gledao sa kim pravi dete,nece resiti nista,jer dete je napravljeno!

Ja razumem samo da ce naveca zrtva ovde da bude to dete .
sve ovo drugo je manje vazno .U tom smislo , taj covek je pofresno procenio situaciju i partrnera nekolio puta uzastopce . Od izbora , preko prilike da je baci s terase , pa do odluke da dete posaljenazad kod majke . Dakle ,i njegova krivica , koliko god bila nenamerna ipak postoji .

Pa sve je pocelo kada ga je molila za pomirenje!Ovaj nije hteo i eto provocirala ga je tako sto mu posalje policiju i njima kaze da je udario,a ovaj nije,pa kad ga puste iz pritvora on je zaista napuca,a tamo to nesmes!
Ne bih sad tema da se pretvori u to sta je bilo i gde je ko pogresio,vec dajte neki savet sta raditi sa sinom?
zena sklonila sebe i sina od takvog covjeka.... pazi cuda :aha:

doduse i jeste cudo za nas ovdje, gdje je nekim puricama "napucavanje" od strane supruga kao dobar dan

pazi, postoje mjesta na planeti gde se to ne smeee !!11 :eek: 111 ! :neutral:

Pocelo je bombardovanje,nravno da je covek mislio da ga treba skloniti iz Srbije i da ce mu kod majke biti dobro!Tada i krecu njegovi problemi!A sto se tice "bacanja s terase" i toga je bilo!Nju je udario a njenog novog coveka bacio sa terase,sva sreca te je visoko prizemlje!I sta je dobio sa tim!?Bio u zatvoru,ona sobzirom da je njihov drzavljanin je ispricala srceparajucu pricu da se boji da ce dete kidnapovati i mic po mic,ovaj dobi zabranu ulaska!
Ali nema svrhe diskutovati ko je kriv,ima krivice i sa jedne i druge strane,niko ne kaze drugcije,dete ispasta i to je najgore!
Na kraju krajeva ovo je pdf Dom i porodica,i ovo je zivotna prica,koja moze svakom da se desi,ma koliko bili obazrivi!
I ja sam se zaljubila u svog prvog muza i iz ljubavi se udala,on nije pio alkohol kada smo se zabavljali,ali i dan danas je alkoholicar,a razvedeni smo 8 godina!Otac mu ne pije,i kako sam ja mogla da predvidim da ce postati alkos?Valjda treba kod vracara ici pre nego se udas!
covjek alkoholicar koji je bio zenu i pokusao da ubije covjeka, sada i progoni sina po internetu... sve ljepse od ljepseg... :lol:

Jer na gorkom primeru tuđe životne nesreće neko ima priliku
da izbegne istu sudbinu.

Zar je važnije od ovoga polemisati o lizanje dupeta
i guranja prsta muškarcu u bulju tokom koitusa,
kakve teme postavljaju pojedini psihički bolesnici !??

Sto se ovog prvog tice: nema od toga nista, druze. Ljudi uglavnom uce kada neke stvari osete na svojoj sopstvenoj kozi. Dzabe sto vide kako su se neki zaj*bali i sta treba, sta ne treba raditi. Najbolja skola je ipak licno iskustvo. Mnogi nazalost ne znaju drugacije da ukapiraju neke stvari dok sami ne naj*bu. ;)

A za ovo drugo: NovaIsta, javi seeeeeee! :hahaha:

A može'l vaka priča.

Čoek napravi ženi četvoro (i brojem: 4) dece, od kojih dvoje u Srbiji, a dvoje u Nemačkoj; pa ode jedno veče po cigare, i nikad se više ne vrati.

Nedugo (nakon par meseci) čuju da je priženio Ukrajinku. Pa i njoj napravio dete.
Pa mu jopet nestalo cigara.

Žena (ne Ukrajinka) iskamči razvod. Ne posle naročitog truda, jer se čoek ionako nije nameravao vraćat. Nikad. Prođu godine. Deca rastu. Oca vide jednom ili dvaput za deceniju. Nema očinske uloge u porodici, nema alimentacije. Žena (i dalje ne o Ukrajinki) iznenada odluči povest decu na odmor u Srbiju da najzad, posle toliko godina, vide babu i rodbinu.

Nema pasoša za decu dok se otac lično ne pojavi i ne potpiše svoju saglasnost.

Aebi bežaniju po cigare pre deset godina. Aebi dva usputna sretanja s ocem za svo to vreme. Aebi ni pfenniga jednog alimentacije.

Otac mora da bude saglasan.

Kad su ga navatali, maltene Interpolom, u nekoj vuko.jebini na drugom kraju Germanije, tražio je pare za voz jer nije imo kako doć do konzulata. Došavši, počeo je prebacivat ženi (bivšoj, ne Ukrajinki) zašto vodi njegovu decu svojoj, a ne njegovoj rodbini. Možda on to neće ni potpisat, jer, bože moj, nije pošteno. Misim, što ne kod njegove rodbine, pa valda je on otac?..

Pitanje za politički korektne:

1. jel žena odvela decu u posetu rodbini?
2. jel g.ovno ženskog, muškog il kojeg roda?

Pih, a čak nije ni biografska priča. Samo jedna uobičajena.

A može'l vaka priča.

Čoek napravi ženi četvoro (i brojem: 4) dece, od kojih dvoje u Srbiji, a dvoje u Nemačkoj; pa ode jedno veče po cigare, i nikad se više ne vrati.

Nedugo (nakon par meseci) čuju da je priženio Ukrajinku. Pa i njoj napravio dete.
Pa mu jopet nestalo cigara.

Žena (ne Ukrajinka) iskamči razvod. Ne posle naročitog truda, jer se čoek ionako nije nameravao vraćat. Nikad. Prođu godine. Deca rastu. Oca vide jednom ili dvaput za deceniju. Nema očinske uloge u porodici, nema alimentacije. Žena (i dalje ne o Ukrajinki) iznenada odluči povest decu na odmor u Srbiju da najzad, posle toliko godina, vide babu i rodbinu.

Nema pasoša za decu dok se otac lično ne pojavi i ne potpiše svoju saglasnost.

Aebi bežaniju po cigare pre deset godina. Aebi dva usputna sretanja s ocem za svo to vreme. Aebi ni pfenniga jednog alimentacije.

Otac mora da bude saglasan.

Kad su ga navatali, maltene Interpolom, u nekoj vuko.jebini na drugom kraju Germanije, tražio je pare za voz jer nije imo kako doć do konzulata. Došavši, počeo je prebacivat ženi (bivšoj, ne Ukrajinki) zašto vodi njegovu decu svojoj, a ne njegovoj rodbini. Možda on to neće ni potpisat, jer, bože moj, nije pošteno. Misim, što ne kod njegove rodbine, pa valda je on otac?..

Pitanje za politički korektne:

1. jel žena odvela decu u posetu rodbini?
2. jel g.ovno ženskog, muškog il kojeg roda?

Pih, a čak nije ni biografska priča. Samo jedna uobičajena.

Znam ja da ovakvih prica ima milon!Nisam trazila da osudjujete ni muza ni zenu,vec savet kako prici jednom mladom coveku,kojem je majka usadila u glavu da ga je otac zaboravio i ostavio,stim da mu je zaboravila saopstiti da otac nije mogao uopste uci u Austriju,jer mu je upravo ona to izdejstvovala!
Zao mi je sto sam muku svog dobrog prijatelja iznela u javnost i bila naivna sto sam ocekivala savet od vas!Zaista molim ponovo moderatore da temu zakljucaju,sobzirom da vas podseca na spanske serije,a ne na istinitu zivotnu pricu!Da gledam spanske serije,prepoznala bih tematiku,kao doticni forumas!
Verovatno vam i slucaj one srpske porodice u Americi,kojima su oduzeli decu,izgleda kao komicna sprdacina!?
Ne znam koliko puta moram da se obratim moderatorima da temu zakljucaju?

Mlad čovek će morat sam s tim izać na kraj.

Upravo kao jedan kojeg lično poznajem i koji je bio u, maltene, istoj situaciji.

Kad bi se ova tema nategla na hiljade strana postova punih iskrene želje za pomoći, čovekoljublja i razumevanja; mladom čoveku to ništa ne bi značilo.

Nije mi naročito jasan vapaj za pomoći (po)sredstvom foruma; još manje vapaj koji nije lično (?) artikulisan. Izvini ako ovo zvuči hladno i neosetno.

Neko je rekao (parafraziram) daj mi sedmogodišnje dete i ja ću napraviti od njega šta god hoću. Ali deca rastu, i, ako imaju sreće, nauče gledat sopstvenim očima i misliti svojom glavom.

Ako nemaju, pa, šta sad. Sve ima svoje zašto.

Znam ja da ovakvih prica ima milon!Nisam trazila da osudjujete ni muza ni zenu,vec savet kako prici jednom mladom coveku,kojem je majka usadila u glavu da ga je otac zaboravio i ostavio,stim da mu je zaboravila saopstiti da otac nije mogao uopste uci u Austriju,jer mu je upravo ona to izdejstvovala!
Zao mi je sto sam muku svog dobrog prijatelja iznela u javnost i bila naivna sto sam ocekivala savet od vas!Zaista molim ponovo moderatore da temu zakljucaju,sobzirom da vas podseca na spanske serije,a ne na istinitu zivotnu pricu!Da gledam spanske serije,prepoznala bih tematiku,kao doticni forumas!
Verovatno vam i slucaj one srpske porodice u Americi,kojima su oduzeli decu,izgleda kao komicna sprdacina!?
Ne znam koliko puta moram da se obratim moderatorima da temu zakljucaju?

Ја се заиста извињавам. Две недеље сам била одсутна и тек сада сам видела твоју молбу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back