Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Iskreno: bih, bez blama i pardona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinmbad:....super,vidim zauzeta si obavezama...![]()
mmm .... previse fensi ... moras da budes hard kor ... iliti po srpsiki budi muskoKad_LupimLupim:Ja to radim sa stilom:
![]()
....pa dobro mali predah uz rekreaciju i duhovno uzdizanje uz krstu,nikom nije škodil... :wink:alya:Aha....
jesam jesam...kobajege...jos uvek me ceka hrpa na pisacem stolu....zabusavam...![]()
![]()
![]()
sinmbad:....pa dobro mali predah uz rekreaciju i duhovno uzdizanje uz krstu,nikom nije škodil... :wink:

alya:Samo ti amiluj...oces, da se pokvarim nacisto...![]()
![]()
..e da znaš na neke stvari imam sada drugačiji pogled ..... ....i ....a daaaaaaaaaaaaa osveta ...umalo da ne zaboravim... 8-)S_K_V_O:ja sam se sad setila necega sto sam zaboravila a evo sad u ovom treutku sam shvatila i zasto mi je doslo da bas to uradim...
bilo vezano za komuniciranje sa jednom zenkom preko kompa..i bio mu novi monitor i stalno je lickao taj glupi komp i kupovao nove uredjaje za njega, a stalno je kukao inace kako nema love, da ne moze ovde da nece onde, nije mogao da me isprati u tom pogledu, i to me je nerviralo...
a tad sam samo znala da mi je doslo da razbijem monitor...bas sam imala opsesivnu zelju.![]()
i sa kime cesh da zaboravish na bivseg i uzivas.
jelena1977:Ma otkacio me je,ne znam zasto.Da se muvam sa tim dasom,ne pada mi na pamet,drug je od mog brata,ali cu bivseg da nateram da propisti majcino mleko,pa da sam jos ovolika.Cim vidi da ga ova vara,ima da se oseca kao budala.Jer on to ne podnosi od strane devojke.Nije mijasno,taman ga zaboravim,krenem dalje.Eto ga on,pozove ,nadje neki razlog za razgovor.ma osveta I GOTOVO.
naravno predlazes sebe?sinnke:Hahaha znaci pogodio sam. E znas kako ces mu se osvetiti. Nadji lika s velikom kitom i to da zesce torba (kao u ***** filmu) snimi taj sex, posalji mu i reci e tako torba pravi muskarac.

mstara:a jel ima kesha taj poznanik??
:razz: :razz: :razz:
![]()
![]()
![]()

Mozemo mi zenske i bolje od togaalya:Pa prefinjeni odgovor dade KLL....Ne znam sto ti je to toliko klinacki...smatram, da je u vezi pozeljno malo ludiranja, klinackog ponasanja....to odrzava vezu svezom...pa ponekad praviti partnera ljubomornim, cisto onako...to je +...naravno, da se zna granica..kad je dosta..![]()

zelenooka85:A meni bivsi cestita slavu,rodjenadan prvi i ja njemu... uvek se raduje kad se vidimo.Brani mog decka od mojih neosnovanih i osnovanih ljutnji,i ja njegovu devojku
I eto,niko se nikom nije svetio.
Mene je bog kaznio najgore sto je mogao,(o tome necu da pricam) ali sad kad su nevolje prosle svima nam je ok...
Ljudi zasto se svetiti?
Propusticete mogucnost da dobijete najboljeg prijatelja na svetu.