Osveta bivsem decku

Tipican primer kada proradi zenska sujeta, umesto da na vreme raskines i krenes svojim putem ti zelis da se igras. Koliko samo devojaka tako se igra sa muskarcima koji im pri tom nista nisu skrivili pa vecina izigranih muskaraca nista ne preduzima, vec ide dalje .Pri tom ne vidim sta je on toliko strasno uradio da bi ga toliko mrzela.

Zdravo, drage dame postavila bih vam jedno pitanje i nadovezala bih se na ovu temu, ali moje je pitanje malo drugacije.
Ne radi se o osveti, da mu izgrebes auto, ili das neki oglas da je gej ili tako nesto kao sto su mnoge imale predloge.
Moje je pitanje, kako se osvetiti bivsem decku tako sto poenta je da pati zbog tebe i da zna da je zbog tebe, i da samog sebe izjeda za to sto te izgubio? Kako da ostavis neki svoj trag decku,po kojem ce te zauvek ili barem dugo pamtit?Kako, da mu povratis tu zelju da te ponovo ima,i naterati ga da te ponovo potrazi?da se pokaje, i oseti taj strah da te je izgubio.
Mene, bas ovo pitanje zanima,i verujem da mnoge od vas su to pozelele,nekad..
Da,i oni osete kako je kada izgube neku osobu koja ih je zaista volela,i sve im pruzala i bila uvek tu za njih..
A on te samo izigra, iskoristi, prevari i odbaci kao da nikad i nisi bila tu.

Hvala :)
Da si valjala ne bi te oterao....
Kad zensko kaze sve sam pruzala, ja se debelo nasmejem, jer pod sve podrazumeva seks, a obicno ne bude nista pored toga...ah da i prisustvo na javnim mestima.

Kažeš da je on drugi koji se prema tebi tako ponaša. Preispitaj malo sebe i zašto uvijek biraš takve momke.

Na njega zaboravi, ta veza je gotova i što prije to shvatiš biće bolje za tebe. Ako ti se on i javi reci da je za tebe ta veza gotova i završi s njim, ne ulijeći opet u tu vezu. Preispitaj sebe i svoje ponašanje, posveti se sebi, budi sama neko vrijeme i kreni dalje. Osveta ti samo crpi energiju, stvara od tebe ogorčenu osobu, a ništa nećeš dobiti niti će on ikad patiti za tobom.

Zdravo, drage dame postavila bih vam jedno pitanje i nadovezala bih se na ovu temu, ali moje je pitanje malo drugacije.
Ne radi se o osveti, da mu izgrebes auto, ili das neki oglas da je gej ili tako nesto kao sto su mnoge imale predloge.
Moje je pitanje, kako se osvetiti bivsem decku tako sto poenta je da pati zbog tebe i da zna da je zbog tebe, i da samog sebe izjeda za to sto te izgubio? Kako da ostavis neki svoj trag decku,po kojem ce te zauvek ili barem dugo pamtit?Kako, da mu povratis tu zelju da te ponovo ima,i naterati ga da te ponovo potrazi?da se pokaje, i oseti taj strah da te je izgubio.
Da,i oni osete kako je kada izgube neku osobu koja ih je zaista volela,i sve im pruzala i bila uvek tu za njih..

Nemaš šanse. Zgadila mu se tvoja ppiizzddaa i sada je gotovo.
Ne patiš za njim i to ti je dovoljno. Traži novog dečka.

Evo ja cu da te podrzim,
Osveta je kucka xixi <3
Namesti mu batine :D

Ovakve situacije i nisu retke, ali smatram da muskarac koji sazna da mu je neka devojka namestila batine ima sasvim legitimno pravo da joj promeni licni opis.

Da ne govorim da je i ona odgovorna pred zakonom isto koliko i oni koji su tukli momka kao podstrekivac tako da ako ce on cuzu sto je njoj promenio licni opis trebala bi i ona sto je namestila tucu tom momku kao i oni koji su ga pretukli btw.

hvala svima svejedno.
inace ne mrzim ga I nikada necu, i nismo imali seks nijednom :)

Pobedila si ga time sto mu nisi dala keksic, jel tako?:ceka:

Pa to je i bolji mentalitet od promiskuitetnog, ali opet vodi kao onom kurvanjskom vaspitanju.

Inace, mislim da zene mnogo vise uzivaju u sexu od muskaraca... tako da ne znam sto mislite da je seksic usluga muskarcu...

Ne nisam nikako zmija od zene, ja ne zelim da mu naudim, nego da se i on nekada oseti ovako kao i ja!
nikada nikome nisam naudila niti se svetila, puno sam se trudila za ovu vezu i to milion puta vise, i jednostavno zelim da on oseti to da me gubi.

Uneo sam informacije u kompjuter:
- nije zmija od žene
- nije osveta u pitanju
- dečko treba da pati
- dečko treba da se izjeda što je izgubio
- dečko treba da pamti zauvek
- da se kaje

Kompjuter kaže da treba se ubiješ.

Mada kompjuter može da ti kaže samo šta je najlogičnije rešenje, ne i najpametnije.

Meni deluje da si imala trofej-momka, za kog su ti drugarice govorile kako ti dobro stoji.

Back