OSVESTITE SE

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
41.798
OSVESTITE SE - boga nema, nikad ga nije bilo niti ce ga biti.
Nema pakla, Nema raja, nema vaskrsnuca, nema drugog zivota, nicega nema........
Samo zamarate mozgove i oduzimate sebi vreme odlazeci u crkve, liturgije i sl. Uzalud Vas klepecu svestenici, uzalud mrtvima dizete skupe spomenike, sve je uzalud.......
Posvetite vreme svojoj deci, svom partneru, svojim bliznjima, citajte nesto od uglednih svetskih pisaca umesto biblije, igrajte bridz, ne ljuti se covece, izadjite s prijateljima na kapuccino, setajte, trenirajte, mozda neki dobar film........
Niko nikad nije dokazao ni pokazao da bog postoji, ni jedan umrli nije oziveo [vaskrsao], niko ne zivi vecno i ne zaludjujte se.
Zar ovaj jedan jedini zivot koji prolazi kao da udaris dlanom o dlan da tracite sa glupostima tj verom u prazno ?

Ne dajte da Vam ispiraju mozak i razmislite malo da li su Vasi roditelji bas sve u pravu kad su Vas tako vaspitali ?

jel to sebe ubedjujes :kafa:

Gospodin jednostavno zeli da iznese svoje misljenje o tome kao sto ima pravo,ali od kakve koristi mu je misljenje
ako nema argumente da to svoje misljenje i dokaze,ali teisti imaju dokaze koji se mogu procitati u svetim knjigama,u svakom slucaju Isus Hristos je bio istorijska licnost,ne imaginarni lik,a sto se tice Darvina koji poceo sa teorijom evolucije (koja daje odgovore zasto ali ne i kako) on je bio veliki vernik
ali zato sto su mu umrli deca i zena,bio je kivan na Boga i zeleo je da ga na neki nacin podvrgne medjutim u svetu i dalje ipakima vise teista nego ateista..

Moze on da ubedjuje sebe ali predpostavljam da su roditelji doticnog gospodina svakako bili komunisti a sudeci po roditeljima nije mogao drugacije da bude vaspitan.Ali blagosloven je covek koji u mraku nadje svetlost (i moji su preci ziveli u tom vremenu ali su ipak mogli da prepoznaju istinu)...

Neka covek slobodno zivi u neznanju...

Samo zamarate mozgove i oduzimate sebi vreme odlazeci u crkve, liturgije i sl. Uzalud Vas klepecu svestenici, uzalud mrtvima dizete skupe spomenike, sve je uzalud.......
Posvetite vreme svojoj deci, svom partneru, svojim bliznjima, citajte nesto od uglednih svetskih pisaca umesto biblije, igrajte bridz, ne ljuti se covece, izadjite s prijateljima na kapuccino, setajte, trenirajte, mozda neki dobar film........
Niko nikad nije dokazao ni pokazao da bog postoji, ni jedan umrli nije oziveo [vaskrsao], niko ne zivi vecno i ne zaludjujte se.
Zar ovaj jedan jedini zivot koji prolazi kao da udaris dlanom o dlan da tracite sa glupostima tj verom u prazno ?

Ne dajte da Vam ispiraju mozak i razmislite malo da li su Vasi roditelji bas sve u pravu kad su Vas tako vaspitali ?

Vi gospodine niste nikakav ateista na kub vec samo troll koji pokusava da opovrgne
nesto sto ljudi vec vekovima postuju (u vecini) i cega se pridrzavaju,svi su oni bili znaci idioti ukljucujuci i Nikolu Teslu koji
je smatrao da istina negde izmedju Budizma i Hriscanstva,a samo ste vi gospodine jako pametni i mozete da govorite protiv toga umesto
sto ti je razmisljanje unutar kutije,bolje otvorite svoj um za nova saznanja i mozda i otkrijete istinu,zamaranje mozga otvara nove horizonte,mozda bi
i vi mogli poceti malo razmisljati o vome sto sam rekao ;)

Poslednja izmena:
Vi gospodine niste nikakav ateista na kub vec samo troll koji pokusava da opovrgne
nesto sto ljudi vec vekovima postuju (u vecini) i cega se pridrzavaju,svi su oni bili znaci idioti ukljucujuci i Nikolu Teslu
To sto su ljudi vekovima bili u neznanju je njihov problem. Nisu bili idioti ali su bili neuki i neobrazovani, nije imao ko da im otvori oci.
I ti ljudi su verovali da postoji neki drugi zivot posle njihovog i eto nisu ga docekali a izgleda da ni nece

Nego, ovi što ne žele da vide, su veće zlo od onih koji nevide
Zelim da vidim ali svojim ocima a ne da zamisljam, sanjam......
Kod Vas vernika je pomucen razum ali ne kazem da ste zlo i sto je bitnije ne mrzim Vas kao sto Vi mrzite ateiste.

Odvedi me na odredjeno mesto i pokazi mi prstom gde je bog da ga vidim sopstvenim ocima. Ne zelim da ga zamisljam, nisam tako mastovit a nisam ni skrenuo

Zelim da vidim ali svojim ocima a ne da zamisljam, sanjam......
Kod Vas vernika je pomucen razum ali ne kazem da ste zlo i sto je bitnije ne mrzim Vas kao sto Vi mrzite ateiste.

Odvedi me na odredjeno mesto i pokazi mi prstom gde je bog da ga vidim sopstvenim ocima. Ne zelim da ga zamisljam, nisam tako mastovit a nisam ni skrenuo
Ne mrzimo mi nikoga, samo nas nekad nervirate svojom bandoglavšću. :lol:

Pa progledaj jednom, veruj svojim očima!
Ako mi vernici možemo tvojim u tuđim očima videti, pored svojih, ti barem svojim progledaj. :lol:

I više puta sam ti objasnio, kako da vidiš da Bog postoji, a ti se i dalje gubiš...

Nevidiš, a tvrdiš da je nama pomučen razum?

I očekuješ psle ovakvih reči da sa tobom može normalno da se komunicira?

Pozdrav, živ bio! :bye:

I više puta sam ti objasnio, kako da vidiš da Bog postoji, a ti se i dalje gubiš.
Naprotiv, mislim da si se ti izgubio.
Gde to mozes da me odvedes da svojim ocima vidim boga ?
Pusti te price da je on u nama, u nasim srcima, da je uvek tu prisutan i sl.......jer to je za nauropsihijatriju

Pa progledaj jednom, veruj svojim očima!
Gledam.......ali iako mi je savrsen vid ne vidim boga.
A ne mogu da verujem ako ga ne vidim

U svemu treba bit umeren :kafa:

p.s. avatar ti je vrlo ateisticki... :fdlan:

Back