LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.403
Izgleda da nisi cuo za dozivotne robije.Pa dobro onda treba te manijake pustit za slobodu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da nisi cuo za dozivotne robije.Pa dobro onda treba te manijake pustit za slobodu
Imaš službe koje se bave socijalnim radom, psihologe i psihološka savetovališta, službe za podršku žrtvama i sl.
Koje manijake na slobodu... ne znam jesi li razumeo poruku koju si citirao.
Čovek je napisao da su 4% osuđenih na smrt nevini. Znači jedan od 25.Sve su to gluposti. Uništen im je život i jedina pravda bi bila da manijaci budu osuđeni na smrtnu kaznu.
Izgleda da nisi cuo za dozivotne robije.
Rešenje ne mora biti nijedna krajnost.Laza je napisao kako smrtna kazna ne bi bila prihvatljiva za ovakve slučajeve. Ja sam odgovorio da li je rješenje onda da se ti bolesnici puste na slobodu?
Nadam se da je sarkazam u pitanju.
Само у Србији.e da..otac osuđen isto na 20!
znači ovaj pobio pola sela dobio 20 a otac što imao pištolje u kući i nije nikog ubio isto 20!
pa ovo nema nigde !
Ocigledno nisi upucen u temu , smrtna kazne je i do 10 puta skuplja od dozivotne robije.Znaš koliko taj jedan manijak košta državu. To na kraju košta silan novac.
U Norveskoj ako sud oceni da je osudjenik jos uvek opasan, i nakon otsluzenja tih 21 godinu mu moze produzavati kaznu za po 5 godina u nedogled,Брејвик је побио 77 људи и добио 20 година.
Дакле уздати се у то да ће те држава заштитити и осветити је смешно.
У се и у свој пиштољ.
to su americke prakse i trikoviImaš službe koje se bave socijalnim radom, psihologe i psihološka savetovališta, službe za podršku žrtvama i sl.
Izgleda da nisi cuo za dozivotne robije.
Pa trebao je da dobije dozivotnu robiju , ali ne smrtnu kaznu jer time se rizikuje ( cak i garantuje ) da ce kad tad neko nevin biti pogubljen.Pa jel dobio doživotnu robiju ili 20 godina. Izaći će iz zatvora kao mlad čovjek, kakve su to bizarnosti
U Norveskoj ako sud oceni da je osudjenik jos uvek opasan, i nakon otsluzenja tih 21 godinu mu moze produzavati kaznu za po 5 godina u nedogled,
tako da postoji mogucnost da on ne izadje ziv iz zatvora
Jeste , bas ti tinejdzeri koje je pobio i nasumicni ljudi koje je pobio bombom su upravo bili visakНадам се да су то и планирали да ураде.
Није Брејвик обичан лудак,
он је књигу написао са упутствима ко је вишак на овој планети ...
I da ih izmene zakoni se ne primenjuju retroaktivno. Ako se zakon promeni primenjuje se onaj koji je blaži za učinioca. Tako da...Bolje i to nego ništa, onaj drugi će skroz da se izvuče.
Potpuno je sumanuto da ubijaš ljude i da ne odgovaraš. Ovi se nisu setili ni da izmene propise, i dalje važi da maloletnici mogu da ubijaju bez odgovornosti.
u SAD bi ga verovatno ubili prilikom hapsenja "jer bi pruzao otpor" i zavrsena stvar!U SAD-u bi vjerovatno dobio smrtnu kaznu. Zavisno od države, moguće bi da bi i onaj manijak tinejdžer što je pobio djecu u školi dobio inekciju za trajno uspavljivanje životinja.
Zakoni tj instituti su sasvim ok. U ogromnoj većini slučajeva. I pisani su u drugom vremenu i drugačijem okruženju. Očito će se morati prilagođavati.mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili
Užase da..otac osuđen isto na 20!
znači ovaj pobio pola sela dobio 20 a otac što imao pištolje u kući i nije nikog ubio isto 20!
pa ovo nema nigde !
Slažem se, ali ne smemo odustati od pokušaja da Balkan izvadimo iz srednjeg veka.Balkan je ovo, nije skandinavija
e da..otac osuđen isto na 20!
pa ovo nema nigde !
mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili
Bolje i to nego ništa, onaj drugi će skroz da se izvuče.
Potpuno je sumanuto da ubijaš ljude i da ne odgovaraš. Ovi se nisu setili ni da izmene propise, i dalje važi da maloletnici mogu da ubijaju bez odgovornosti.
očigledno hoće još da iznerviraju narod, treba im bes naroda iz nekog razloga