Osuđen Uroš Blažić

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve su to gluposti. Uništen im je život i jedina pravda bi bila da manijaci budu osuđeni na smrtnu kaznu.
Čovek je napisao da su 4% osuđenih na smrt nevini. Znači jedan od 25.

Nebitno, i da je jedan od 100... zamisli horor čoveka koji je osuđen na smrt a nije kriv nizašta. A te stvari se nažalost i danas događaju.

Ima slučajeva da su ljudi proveli po 20-30 godina u zatvoru i onda oslobođeni kad se dokazalo da zaista nisu krivi u svetlu novih dokaza. A da je nad njima izvršena smrtna kazna (što je moglo da se desi), popravke ne bi bilo.

Laza je napisao kako smrtna kazna ne bi bila prihvatljiva za ovakve slučajeve. Ja sam odgovorio da li je rješenje onda da se ti bolesnici puste na slobodu?
Rešenje ne mora biti nijedna krajnost.

To što neko nije osuđen na smrt uopšte ne znači da mora biti pušten na slobodu.

Ne znam kojom linijom si tako nešto zaključio.

Брејвик је побио 77 људи и добио 20 година.
Дакле уздати се у то да ће те држава заштитити и осветити је смешно.

У се и у свој пиштољ.
U Norveskoj ako sud oceni da je osudjenik jos uvek opasan, i nakon otsluzenja tih 21 godinu mu moze produzavati kaznu za po 5 godina u nedogled,
tako da postoji mogucnost da on ne izadje ziv iz zatvora

U Norveskoj ako sud oceni da je osudjenik jos uvek opasan, i nakon otsluzenja tih 21 godinu mu moze produzavati kaznu za po 5 godina u nedogled,
tako da postoji mogucnost da on ne izadje ziv iz zatvora

Надам се да су то и планирали да ураде.

Није Брејвик обичан лудак,
он је књигу написао са упутствима ко је вишак на овој планети ...

Надам се да су то и планирали да ураде.

Није Брејвик обичан лудак,
он је књигу написао са упутствима ко је вишак на овој планети ...
Jeste , bas ti tinejdzeri koje je pobio i nasumicni ljudi koje je pobio bombom su upravo bili visak :D
Lik je klasican ludak koji ne bi smeo da vidi svetlo dana vise.

mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili
Zakoni tj instituti su sasvim ok. U ogromnoj većini slučajeva. I pisani su u drugom vremenu i drugačijem okruženju. Očito će se morati prilagođavati.

mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili

Отприлике да се смејемо плачући.

Back