Osude Tadića na mitingu u Banja Luci

Republikosrbi se blamiraju, po obicaju. Zaboravljaju da bez Srbije ne bi ni postojali.

Sem toga, njihov vozd Dodo koji dobije 327% glasova na izborima glavni je Tadijin jaran.
Ваш Месић рекао истину да сте попалили стотину Српских села и ви уместо да се стидите, ви као манијаци се хвалите тиме.

Smatram da bi Bosanci iz te provincije sa vecinskim stanovnistvom pravoslavne veroispovesti trebalo da gledaju svoja posla, a ne da se mesaju u politiku Srbije.

Босанци нека гледају шта год хоће, али Срби из државе која се (још мало надам се) зове БиХ имају право да кажу шта мисле о францетићу и његовом режиму.

covek se predao sam! a braca sa one strane drine neka se prisete da je za vreme dok je branio njih primao platu od SRBIJE, kada ih je odbranio dosao je da zivi u SRBIJU, od penzije koju je dobio od SRBIJE, da ce SRBIJA nastaviti da njegovoj zeni daje penziju dok je ziva, da je SRBIJA pomagala zapadnu bracu dok su bili u ratu, a Jeljcin je bez problema ostavio 25 miliona rusa u bivsim SSSR republikama. Sve u svemu Mladic i nije njihov, jer je od `91 do dana danasnjeg bio placen od Srbije, sve sto ima dobio je od nje, a do brace sa one strane drine dobio je k.... Osim dranja po mitinzima, normalno...

Slazem se.
Zivimo u dve >>razlicite<< drzave, samim tim, kol'ko mene zabole za njihovog predsednika i njihovu vlast, tol'ko i njih treba da interesuje ova nasa.

I jos jedan zanimljiv fenomen...
Oni smatraju Tadica izdajnikom jer je coveka predao pravdi...
A ima ljudi, u koje ubrajam i sebe, koji bi ga smatrali izdajnikom da Mladica i ostale nije isporucio pravdi..
Sve to zavisi od ugla gledanja...
Samo, najveca je glupost demokratije sto vise ne postoji "objektivan", istinit ugao gledanja koji je konstanta... da se zna sta je istina a sta nije... nego danas svaka budala moze da palamudi o svemu, i da ima "svoje misljenje". Onda to misljenje propagandom rasturi i pronese do masa drugih ljudi... i onda lako to "svoje misljenje" zameni ono objektivno istinito.

pravdi? pravda mora biti jednaka za sve zrtve, sto u slucaju suda kojem je isporucen Mladic, najblaze receno, nije slucaj. a i ponovo ponavljam, covek se predao sam, Tadic bi mogao da uhvati samo neku "aktivistkinju" zuto plavih boja i iq-a manjeg od broja svojih godina

Najgora je stvar za srbski narod sto toliko pridaje publiciteta Tadicu, jednom obicnom namjesniku NATO pakta, koji u vojsci nije mogao za vrijeme sluzenja vojnog roka da dobije cin razvodnika, ali je pod protektoratom NATO pakta postao ministar odbrane.

Covjek koji se prikazuje kao psiholog (medicnisko zvanje) a u stvari je nastavnik psihologoje - razlika dan i noc u obrazovanju.

Obrazovanje i rad Tadica prije dolaska na politice funkcije moze se jedino uporediti sa vladarima iz srednjeg vijeka.

Nikako mi nije jasno da danas 95% Srbijanaca ne razumije njegovu struku.

Najgora je stvar za srbski narod sto toliko pridaje publiciteta Tadicu, jednom obicnom namjesniku NATO pakta, koji u vojsci nije mogao za vrijeme sluzenja vojnog roka da dobije cin razvodnika, ali je pod protektoratom NATO pakta postao ministar odbrane.

Covjek koji se prikazuje kao psiholog (medicnisko zvanje) a u stvari je nastavnik psihologoje - razlika dan i noc u obrazovanju.

Obrazovanje i rad Tadica prije dolaska na politice funkcije moze se jedino uporediti sa vladarima iz srednjeg vijeka.

Nikako mi nije jasno da danas 95% Srbijanaca ne razumije njegovu struku.

Psiholog nije medicinsko zvanje !

Back