gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Sta podrazumevate pod ovim pojmom , trajnu ljubav, ispunjen brak, ekonomsku nezavisnost ili ostvarenje nekih ideala ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg ako je sve u tomePa kresnuti sve sto pozelis
A sto onda pored toga zapitkujes ovde o sexu i kojecemu drugom sto se kosi sa tvojim postom .Podrazumevam da sam uspesna devojka,da imam partnera koji me voli i dete
Pa zato sto pokusavam da nadjem nekog mormalnog za sebe,ali svi hoce seks,podrazumevam da to znaci biti ostvaren-uspesna,da imam partnera i dete,ali za sad nemam nista od toga osim uspehaA sto onda pored toga zapitkujes ovde o sexu i kojecemu drugom sto se kosi sa tvojim postom .
Остварен живот је оно што си сматрао да је битно у твом животу постало реално.Sta podrazumevate pod ovim pojmom , trajnu ljubav, ispunjen brak, ekonomsku nezavisnost ili ostvarenje nekih ideala ?
Sta podrazumevate pod ovim pojmom , trajnu ljubav, ispunjen brak, ekonomsku nezavisnost ili ostvarenje nekih ideala ?
Znači da si srećan nezavisno od toga šta te čini srećnim. Pošto je naša percepcija sreće krajnje subjektivna stvar nezahvalno je tj. potpuno nemoguće generalizovati a pitanje je da li smo i svesni uopšte konkretnih razloga kada je dostignemo ili je jednostavno osetimo kada dođemo u tu fazu. Dakle nemam odgovor za tebe a verovatno ni za sebe.Sta podrazumevate pod ovim pojmom , trajnu ljubav, ispunjen brak, ekonomsku nezavisnost ili ostvarenje nekih ideala ?
Retko to mozes da vidis a da nije dobra gluma toga.Biti sretan i zadovoljan svojim zivotom.
a cega pijes kad te zaboli dusaZivot bez bola.
Nesto me u zadnje vreme sve ziga, te me boli vrat, te ispod lopatice...
I da mi lekovi deluju, a ne da moram jedan za drugim uzimati.
Ima u ovome dosta istine.Bez od tih zena sto traze ostvarene muskarce. Ta ce da ti savije kravatu oko vrata ima da se preznajas ceo zivot da joj opravdavas kako si ti ostvaren i bez problema...
Evo gde je trik. Nadji zenu kojoj ces se smejati ceo zivot. Znaci neko sprdalo. Lagodan opusten zivot pun zahebancije. Znaci kad je uhvatis za sisu ona ti kaze uvrci radio stojane nadji mi stanicu.
A sta ako je ona neostvarena i zeli da se preko nekoga "ostvari"Bez od tih zena sto traze ostvarene muskarce.