Ostvaren zivot

Ljubav
drag.gif

Kad ima ljubavi sve se sa lakocom ostvari
drag.gif

Sta podrazumevate pod ovim pojmom , trajnu ljubav, ispunjen brak, ekonomsku nezavisnost ili ostvarenje nekih ideala ?
Znači da si srećan nezavisno od toga šta te čini srećnim. Pošto je naša percepcija sreće krajnje subjektivna stvar nezahvalno je tj. potpuno nemoguće generalizovati a pitanje je da li smo i svesni uopšte konkretnih razloga kada je dostignemo ili je jednostavno osetimo kada dođemo u tu fazu. Dakle nemam odgovor za tebe a verovatno ni za sebe.

Smatram da sam srecan.
Srecam sam zbog pomaka koje pravim na svim poljima.
Samoo ljubav, tu malo skripi ali menja se na bolje.
Pod ispunjenim zivotom podrazumevam uspesnost u osnovnim zadacima a inace to je svrha svake jedinke.
Osnivanje zdrave i srecne porodice, prokleta finansijska stabilnost znam da je mnogima problem, pronalazak puta po kom zelis da se kreces i svakodnevno koracanje ka svim ciljevima od zivotne vaznosti za svakog pojedinca. Sreca je kada nekoliko polja popunite carski i ostaje vam jos jako malo da izdominirate i da se ostvarite kao covek.

Bez od tih zena sto traze ostvarene muskarce. Ta ce da ti savije kravatu oko vrata ima da se preznajas ceo zivot da joj opravdavas kako si ti ostvaren i bez problema...
Evo gde je trik. Nadji zenu kojoj ces se smejati ceo zivot. Znaci neko sprdalo. Lagodan opusten zivot pun zahebancije. Znaci kad je uhvatis za sisu ona ti kaze uvrci radio stojane nadji mi stanicu.

Bez od tih zena sto traze ostvarene muskarce. Ta ce da ti savije kravatu oko vrata ima da se preznajas ceo zivot da joj opravdavas kako si ti ostvaren i bez problema...
Evo gde je trik. Nadji zenu kojoj ces se smejati ceo zivot. Znaci neko sprdalo. Lagodan opusten zivot pun zahebancije. Znaci kad je uhvatis za sisu ona ti kaze uvrci radio stojane nadji mi stanicu.
Ima u ovome dosta istine.

Back