Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sizif:Sviđaju mi se oni drveni krstići koji se prodaju tamo za samo 5 eura. Dobio sam jedan na poklon. Lepi su, ali nisu kvalitetni. Moj se raspao posle nedelju - dve.
Valjda zato što mrzim organizovanu religiju i prodavanje tako lepih mesta u komercijalne svrhe.
SVETLOST:...KADA TE PONESE BLAGOST U DUSI NEKOM OD SVETITELJA,ZAHVALI MU SE TIHO STO TI DAJE DJELIC BOZANSKOG KOJE JE PRIMIO A PUSTI DA U MIRU POCIVAJU NJEGOVE MOSTI...
VASE MISLJENJE O MANASTIRU OSTROG.[/quote
Bas sam ovog leta posetila manastir Ostrog i odusevljena sam...i samim manastirom i predelom oko (i ispod)njega.Steta sto je bilo guzve pa nisam sve to dozivela onako kako bih volela.Mnogo me podseca na Crnu Rijeku,manastir koji mi je ostao u srcu zajedno sa svim dobrim ljudima koji se nalaze tamo.
Sizif:Sviđaju mi se oni drveni krstići koji se prodaju tamo za samo 5 eura. Dobio sam jedan na poklon. Lepi su, ali nisu kvalitetni. Moj se raspao posle nedelju - dve.
Valjda zato što mrzim organizovanu religiju i prodavanje tako lepih mesta u komercijalne svrhe.
Dona, zar si toliko ljuta da si previdela uključen Caps Lock? Kao da si sve otkucala u jednom dahu koliko sam te naljutio.dona:tI ZAISTA NISI PRI SEBI.TUZNO JE STO TAKVE NEZNALICE UOPSTE EGZISZIRAJU.HRASCANSTVO NIJE ORGANIZOVANO A OSTROG NIJE PRODAN.TO SU OSVESTENE STVARI I AKO IH NE POSTUJES BOLJE BI BILO DA IH I NE UZIMAS!
Nemoj me razočaravati da si toliko praznoveran. Nije se raspao iz ne znam kakvog razloga već zato što je loše napravljen....ja sam:sizife,
problematika je dublja. upravo tebi se raspao krstic.
da li su ikada doprle reci do tebe da svako uzme svoj krst? i sta one znace, primas li ih uopste, mislim generalno?
Ne razumem šta hoćeš da kažeš. Krst mi je isto kao i krug, trougao ili petokraka, i ne verujem u vezu geometrijskih tela sa natprirodnim silama, koje, uzgred budi rečeno, ni same ne postoje.Fotina:Kroz krst si se odrekao Boga,kroz krst mu se i vrati...."
Plašiš se pentagrama? Šta mu fali, kad smo već kod toga?Fotina:...ma ti nista i ne razumijes....odavno...vidim ja...
steta tako pametan...bez imalo Bozije promisli....
okaci ti onda pentagram...
Fotina:...ma ti nista i ne razumijes....odavno...vidim ja...
steta tako pametan...bez imalo Bozije promisli....
okaci ti onda pentagram...
Nije, Sizif se lako prepoznaje po plavom nicku i nikada ne postuje kao gost.fotina:A MOZDA SI I TI SIZIF....
Lalo, hvala ti na savetu i na ohrabrenju, ali ja se smrti ne plašim, a u više sile ne verujem, baš iz tog razloga. Ja tebi želim da svoj strah prevladaš, imaš još tačno onoliko vremena koliko ti je ostalo do "sudnjega časa". Posle više nema ničega, i meni koji ne verujem i tebi koji veruješ biće isto.lala:Sizife brate,
Nije slucajno sto ti se smucio krst, jer necastivi sve to i radi vec dve hiljade godina da bi nam se to smucilo i da bi nas odvojio od Boga, zbog ovog ili onog razloga... Ali zapamti (a setices se kad tad, ako ne pre ono u sudnjem casu) da bez krsta nema spasenja, jer je krst simbol Gospoda, a bez Gospoda nema spasenja.