Ostavljene žene

Biti ostavljena žena
strašno je i divno u isti mah.

Pre ili kasnije svaka ostavljena žena shvata da je vreme njen moćan saveznik ako ga dobro iskoristi, saveznik koji pretvara poraze u pobede ako ima razumevanja za njegove hirove
Da to nije nipošto njen fijasko.
Za početak trebalo bi da se malo više bavi glancanjem svoje fasade i da poradi na uređenju unutrašnjeg prostora...joga, i te fore.

Posle par meseci, za njom će balaviti bar četvorica, tako da udate prijateljice i fazoni kao što su mi smo sad porodični ljudi pa se ti ne uklapaš su vrh prostakluka.
Ti isti porodični ljudi svako veče sede uz tv program i mrze se ko nemci...

Paranormalna samo napred, i glavu gore

Volim te:heart::heart::heart: Ti si moj guru.Znala sam to od prvog dana,cim te spazih ovde.Kad neko zna-zna.I jos hoce da vam kaze:zag:

Zanima me kako se vaš drustveni život promijenio ?

Da li ste imali problema tipa da su mnogi zajednički prijatelji odjednom postali utegnuti prema vama i čak udarili distancu jer su zene počeli da se boje za muževe ?

Da li ste pronašli nove drugarice ili se čak setili nekih takodje razvedenih zena sa kojima ste opet počeli kontaktirati ?

Koliko je teško u nekim godinama pronaći nove prijatelje koji zaista odgovaraju u potpunosti ?

Tema je tipa sta i kud sa sobom kad ti se život promeni i kad vidiš da imas vremena zaista za sebe a nemaš skim

:manikir:

Nekim promenama u tom društvenom životu bih se pravo da ti kažem, i obradovala.
Meni zapravo više leži sloboda, fali mi fleksibilnosti, lakoće. Uvek me je i plašila ta crta u karakteru da ću zbog toga propustiti lepe stvari koje zajedništvo nosi. Tako da me to da budem ostavljena ne plaši mnogo, brzo bih namestila sebi da mi bude ugodno, teže bi mi verovatno pao sam rastanak.

Zato Čičkava što taj čopor kad krene ne daj bože neka pošast kroz život onoga ko je mislio da mu pripada ume da ispari brzo kao etanol. Logistička podrška stiže uglavnom iz pravca kome se najmanje nadao.
Eto zato što je to prvo pravilo ljudskog čopora. Super je dok svima ide u životu. Čim neko počne da koči čopor se preorganizuje i okrene mu leđa. Ali kao što ti rekoh mlada si još, nemaš to iskustvo, a ja ti iskreno želim i da ga nikad ne stekneš.

- - - - - - - - - -

A ako nema institucije braka da ozakoni konzumiranje ljubavi, onda bi trebalo šta? Provesti život u molitvama?:lol:

Internet. :deda2:

:)

Zato Čičkava što taj čopor kad krene ne daj bože neka pošast kroz život onoga ko je mislio da mu pripada ume da ispari brzo kao etanol. Logistička podrška stiže uglavnom iz pravca kome se najmanje nadao.
Eto zato što je to prvo pravilo ljudskog čopora. Super je dok svima ide u životu. Čim neko počne da koči čopor se preorganizuje i okrene mu leđa. Ali kao što ti rekoh mlada si još, nemaš to iskustvo, a ja ti iskreno želim i da ga nikad ne stekneš.

- - - - - - - - - -

A ako nema institucije braka da ozakoni konzumiranje ljubavi, onda bi trebalo šta? Provesti život u molitvama?:lol:

A u copor bi trebala da se uzdam jel? Zasto?

Back