OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože...

Sve naše stranke su liderske. Ostaje se vođa stranke doživotno. Ako ne onda ode i ponovo otvri novu stranku gde je glavni.

Reč i misao lidera su program, stav, dostignuće, nada, život i smrt ... :lol: Koja to stranka nije ?

Dakle, Vučić vodi SNS, ima ideju šta radi i kako to da radi i kraj priče. Za to ima i saglasnost preCednika Nikolića. I sad bi neka boranija da se kurobeca i da ga kritikuje iz glavnog odbora, pa kad vidi da sebi nije obezbedio ništa i da ga niko **** ni za suvu šljivu onda " O Zevse, gospodaru, bože ..."

Mene uopste ne interesuje kako se ko ponasa unutar stranke i na koji nacin se tu odlucuje.
Bitna su dela kada se dodje na vlast. A, ovo sto napredni i socijalisti rade na vlasti nije dobro za drzavu i sve nas koji nismo njihovi clanovi.
Jedino sto ja trazim od vlasti jeste da obezbede korektne uslove za suceljavanje ideja, stavova, argumenata i resenja. Pa, neka onda gradjani odluce sa kim zele da propadaju ili da se razvijaju.

Vucic je najodvratnija ljiga na politickoj sceni. Mogu da ga brane i podrzavaju samo retardi i sendvicarski stranacki pijuni.

- - - - - - - - - -

Jadno je uopste braniti Vucica pored toliko patologije koje na svakom cosku pokazuje meni je nepojmljivo da iko iole normalan moze da ga pogleda i slusa, a da ne krene da povraca.

Zaista nekad mislim da smo bolestan narod kad mozemo da glasamo za ovakvog coveka.:pop2:

- - - - - - - - - -

Odmah su mu blokiralii Facebook, ne može se ostaviti komentar.
Od početka me kod Vučića nervira upravo to što pljuje po nama, narodu, te lenji smo, te nećemo da radimo, te nećemo da menjamo navike, da se ugledamo na bolje - kao da je on nešto konkretno ponudio, npr posao, a ne otkaze! Rado bi nas promenio, to je tačno i hrabro rečeno, taj isti narod koji ga je doveo tu gde je.
On je zaista psihički neuravnotežena osoba, tabletoman, bez državničkih i diplomatskih manira i znanja, zaista me je sramota da ga slušam ( a tek gledati ga ne mogu nikako ). Dok priča i ton i rečnik su mu navijački, na ivici svađe, što je za jednog državnika neprimereno, odprilike deluje kao da je direkt sa tribina uskočio u predsedničku fotelju.
A o tome da je uspeo da mi smuči i ogadi najlepšu srpsku reč PONOS, da i ne pričam.
U svakom obraćanju on je ponosan na sve i svašta, samo se naroda stidi, i samo njega pljuje.
Što pre ode, to bolje po nas.

Sustina. Toliko patologije stvarno nikad nisam video.

Ботови су спали на један једини аргумент.

"Сви су исти, нека остане Господар неба, земље и Олимпа на власти, кад су већ сви исти"..

Нема више Мерцедеса, борбе против корупције, реформе, БДП, протестантски менталитет, фабрика чипова, Београд на води и остале шарене лаже.

Da se čovek zapita da li je stvarno moguće da postoji neko tako glup ili pokvaren kao što su ti slepi idolopoklonici.

Ботови су спали на један једини аргумент.

"Сви су исти, нека остане Господар неба, земље и Олимпа на власти, кад су већ сви исти"..

Нема више Мерцедеса, борбе против корупције, реформе, БДП, протестантски менталитет, фабрика чипова, Београд на води и остале шарене лаже.

:lol::ok:

Неверовано је то, да власт, држава финансира негде око 70-80% ботова, којих има свугде, док народ скапава од глади, и буде од истих властодржаца и њихових полтрона сатанизован и убијан...

Сви на изборе! Направимо одмах велику гужву на бирачким местима од раног јутра. Нека одмах излазност буде велика, да неверне Томе схвате да је могуће својим гласом склонити зло које се надвило над Србијом! Ако излазност буде велика од раног јутра, неверне Томе ће изаћи у другом делу дана и Србија ће поново бити слободна!

Do sada si mogao da se uveriš da Šešelj obožava Vučića. Ni jednu ružnu reč za njega nije rekao. Samo reči hvale. :)

Šešelj nije nikada bio oportunista, suviše je arogantan da bi to bio ali su ga sada prilike naterale.

Jer da se ne lažemo, Vučić je do sada u Srbiji nezabeležena politička sila no na žalost u više nego pogrešnom otelotvorenju.

Šešelj to zna i naučio je da se ne ide glavom kroz zid.

Ja mislim privatno da Vučić očajan politički lider i čovek koji će dokusuriti Srbiju sasvim sigurno, loš je i nemoralan.

Ali na mestu lidera neke političke stranke ne bih nikada išao direktno protiv njega jer je sa te pozicije to više nego glup potez.

Naprotiv, nikad nije poltronisao narodu i na tome se i zasniva njegov uspeh, jer je nesto novo na nasoj politickoj sceni.
Prirodan je i bolje da mlatara rukama i bude temperamentan nego kao vostana figura.
I ne znam odakle ti da je stranka u propadanju kad jos nisu ni raspisani izbori a ubedljivo imaju najvise bar do sada?
Cuj, fizicki izgled i opstenje, odlican je i nije od juce, takav je bio i u radikalima, a ja nijednog nisam mrzela da ne bih mogla da ga gledam (premijera, predsednika), jer mrznju narocito nekog koga ne poznajem smatram teskom bolescu. Pazi molim te...!?

ocenio sam sa tri nasmejana sunca za ovaj domaci zadatak, drugarice pikolo
kim-dzong-vucic.jpg

Slažem se da ne mora da se ulizuje, ali i da ne da ne mora - NE SME da vređa sopstveni narod! Etiketirati nas da smo neradnici, da nećemo da radimo ( a on nam kao daje šansu i posao z:lol: ) je u najmanju ruku nekulturno, da ne kažem i bolesno.
Jesi li ikada čula nekog državnika, predsednika vlade da o svom narodu tako priča? z:lol: Baš bih volele da mi to navedeš.
O delima ne bih sa tobom, pogledaj samo činjenice: nikada veća beda i nezaposlenost, korupcija na vrhuncu, a borbe protiv nje nigde i ni jednog jedinog rezultata od kada su a vlasti, dohodak najmanji u celom regionu, inflacije zvanično nema, a poskupljenja svakodnevna, euro raste nezadrživo, prodaju se resursi koje ni jedna normalna država ne prodaje, prodaju se " uspešna "preduzeća koje su postavili na zdrave noge, itd, itd...
z:lol: Jedino gde mu odajem priznanje je da je, i da će ako dobije vlast ponovo podeliti više otkaza nego hleba. Toliko o njemu, uspesima i narodu.
Sve u svemu, posle njega potop, neće ostati ama baš ništa.

Zasto ne bi o delima sa mnom, mada to i nije tema? A opet, i sama si ih navela, tj. rezultate. Ne razumem koja je svrha ovog tvog posta? Propaganda svuda i po svaku cenu i kad je spam, ili sta?

I Božanstvo je moralo ranije da primeti da je čorba u Srbiji nasjkuplja u Evropi naročito u kontekstu činjenice da je barel - nikada jeftiniji u svetu.

Pa to je ono, sto je tako mogao i ovaj da kaze, i to mnogo ranije, a ne da ide na licne prepirke i pripisivanje licnih osobina, koje on tako vidi. Jos jedan od onih koji se ne drzi argumenata i argumentovane kritike ako je vec hteo da da ostavku, vec licnosti, kao da za tu licnost nije znao....ma kako da ne? Nego mu je to donekle verovatno odgovaralo, sad mu ne odgovara i nasao je najnizi nacin da to saopsti.

Čim čovek postane javna ličnost, pa još na visokom položaju kao Vučić, njegove lične mane i vrline prestaju da budu lične i postaju opšta stvar, jer je uvek potrebno da narod zna sve o ljudima koji ga vode, od toga šta ujutru jedu do toga da li su njihovim kerovima kupirane uši. Barem takva praksa postoji u razvijenim demokratskim društvima kojima, jel'te, mi težimo. Nezamislivo je u takvim društvima da se premijer države ponovo oženi i da to nijedan medij ne prenese skoro godinu dana, a o smrti novorođenog deteta i da ne pričamo. Zvuči morbidno kada se takve stvari objavljuju, ali visoko pozicioniranim ličnostima u državi i to ulazi u opis radnog mesta...

Ne slazem se bas u potpunosti s ovim, mozda je interesovanje javnosti veliko i opravdano i eto, kao "in" da se sve gleda "pod lupom", ali ja sam zastupnik stava da svako treba da odvoji porodicu od politike, kao sto vecina i odvaja (primeraa radi Putin se tajno vencao, tajno i zivi sa sadasnjom zenom negde na Krimu ili vec gde....u svakom slucaju ne ide svuda s njom i ne pise se o njoj svakodnevno, cak i uopste osim ako se sama javno pojavi i to je ok).

Хахах, каква патетика. Узгред, од Британије до Њујорка је океан.

Вучић је стварно окупио много будала у тој странци.

Bas vala.

Obično članovi " progledaju " kad ne dobiju nešto što misle da im sleduje .
Možda im nije zaposlio nekog člana familije , možda nisu dobili lokal

na koji su bacili oko itd,itd ...

Pa to je to, izgleda da mu je ranije odgovaralo zbog neke licne koristi, sada ne i "udri" po Vucicu.

Koja su to dela? U 4 godine vladavine dve negativne stope rasta GDP i dve jedva pozitivne.
Najave hapšenja na sve strane u cilju borbe protiv korupcije, a niko nije osuđen, niti blizu toga. Još su i oni koji su bili osuđeni su pušteni (tipa Džaja).
Cene goriva nikad više u odnosu na cenu nafte.
Iseljavanje mladih i obrazovanih na veliko.
Jako loše poslovanje javnih i državnih preduzeća. Ovo opraštanje duga Er Srbiji mi je najsvežiji primer. Zbog toga mogu čak i da nas tuže strane agencije i da nas dobiju bez problema.
I na sve to koliki nam javni dug? Prebacio je 70 %. A šta piše u Zakonu o budžetskom sistemu? Da ne sme da bude veći od 45%.

Eto to su ta dela ovako na brzinu. ;)
I zbog tih dela ovaj tip što je napustio SNS ne zaslužuje rehabilitaciju. Verovatno nije dobio neko mesto u upravnom odboru pa se naljutio.

Ali ovo nije tema o delima. Inace sa ponecim se slazem, ponesto i nije bas tako.

ocenio sam sa tri nasmejana sunca za ovaj domaci zadatak, drugarice pikolo
kim-dzong-vucic.jpg

E bas ti hvala za tri nasmejana sunca, samo nisam ja ta koja trazi diktaturu, vec tvoji istomisljenici sirom foruma.

Zasto ne bi o delima sa mnom, mada to i nije tema? A opet, i sama si ih navela, tj. rezultate. Ne razumem koja je svrha ovog tvog posta? Propaganda svuda i po svaku cenu i kad je spam, ili sta?

Pa to je ono, sto je tako mogao i ovaj da kaze, i to mnogo ranije, a ne da ide na licne prepirke i pripisivanje licnih osobina, koje on tako vidi. Jos jedan od onih koji se ne drzi argumenata i argumentovane kritike ako je vec hteo da da ostavku, vec licnosti, kao da za tu licnost nije znao....ma kako da ne? Nego mu je to donekle verovatno odgovaralo, sad mu ne odgovara i nasao je najnizi nacin da to saopsti.

Ne slazem se bas u potpunosti s ovim, mozda je interesovanje javnosti veliko i opravdano i eto, kao "in" da se sve gleda "pod lupom", ali ja sam zastupnik stava da svako treba da odvoji porodicu od politike, kao sto vecina i odvaja (primeraa radi Putin se tajno vencao, tajno i zivi sa sadasnjom zenom negde na Krimu ili vec gde....u svakom slucaju ne ide svuda s njom i ne pise se o njoj svakodnevno, cak i uopste osim ako se sama javno pojavi i to je ok).

Bas vala.

Pa to je to, izgleda da mu je ranije odgovaralo zbog neke licne koristi, sada ne i "udri" po Vucicu.

Ali ovo nije tema o delima. Inace sa ponecim se slazem, ponesto i nije bas tako.

E bas ti hvala za tri nasmejana sunca, samo nisam ja ta koja trazi diktaturu, vec tvoji istomisljenici sirom foruma.

Kako nije tema? U Srbiji je trenutno stanje takvo da se Vučić pita za sve i zahvaljuju mu se na svemu.
Najodgovorniji je za ovo najbrojano.
A ima tu još nekih stvari. Šta bi sa onim džakovima i "izbornom krađom"? Jel pokrenut neki postupak, jel neko osuđen? ;)
Sestro slatka, nema on dela, bar ne pozitivnih. To je sve jedna velika "farma", laži, idolopoklonstvo i poltronizam.

Kako nije tema? U Srbiji je trenutno stanje takvo da se Vučić pita za sve i zahvaljuju mu se na svemu.
Najodgovorniji je za ovo najbrojano.
A ima tu još nekih stvari. Šta bi sa onim džakovima i "izbornom krađom"? Jel pokrenut neki postupak, jel neko osuđen? ;)
Sestro slatka, nema on dela, bar ne pozitivnih. To je sve jedna velika "farma", laži, idolopoklonstvo i poltronizam.

Ovo sto me pitas, ne znam, to su Dveri tvrdile a da li su do kraja taj postpupak "izgurale" stvarno ne znam. Ipak, bilo je jos jednih izbora iza toga i niko se nije zalio na regularnost, a ucestvovale su sve stranke.
Sto se dela tice i sam na poslednjim izborima nije obecavao nista osim jos tezeg perioda, i dobio je. Stvarno ne znam sta dalje da kazem, izgleda da je to ono sto je vecina naroda (od izaslih) u tom trenutku htela. Da li je jos uvek tako, vedecemo na narednim izborima (naravno, nek' je zdravlja do tada).
Umedjuvremenu doneto je mnogo zakona koji se meni licno ne dopadaju ni najmanje i o kojima sam vec pisala, a neki kljucni nisu doneti.

Управо о томе причам. На сваку критику Господара неба, земље и Олимпа ви помињете друга имена. Споменуо сам горе Бориса, Војислава и Зорана. Могао сам да наведем било које име. Па и Зокија будну и Пајту. И Зоки је неандерталац. зато је на политичким маргинама, хвала Богу. Тамо је место и Господару неба, земље и Олимпа. пајта је паћеник који нема никакву власт, ап и не утиче на наше животе (АПВ је рацко на бициклу). И Борко је на политичким маргинама. А чак и да су исти, а нису, боље је власт поделити и створити тежу и противтежу у власти а не дати једном надчовеку и зомбијима који га прате све, од месен заједнице до председника републике. Нека неко буде у републици, неко у општини, а судство и тужилаштво независно. А не да предводник зомбија има све полуге власти у својим рукама, којима ломи кваке за широке народне масе.

Super,. ali kako komentarises da se sa tim partokratama ujedinjuje i DJB?

Da li svi oni treba da zavrse kao Gospodar?

Ma dajte ljudi ovaj jakšić je jedan od preletača , nije dobio šta je hteo poa se preserava svima , lik je odkada zna za sebe stalno negde direktorovao , prvo i Interspeed-u , pa potom se bacio u medije , radio fokus , Moja tv , i sl. pikovao je na fotelju direktora RTS-a pa ispušio , radio u kancelariji za kosovo i metohiju , i sada je on našao nekome da tupi.

Rugala se šerpa loncu.I Snejks je nekada bio uz DS,dok ga nisu oterali sa budžetske sise.Posle je prešao u SNS,ne bi li se vratio.Preletač...
snejks nikad ali ama baš nikada nije bio uz DS ni u kakvom obliku
a tek član ni simpatizer njihov nikada nisam bio , čak ni za vreme đinđića za koga mislim da je bio jedan od mafijaša u ovoj državi

Back