OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože...

Вероватно је и портал србин.инфо на истом задатку, као и НПСМ.

Сви ми Мрачче у наредних неколико месеци имамо исти задатак. И Србин.инфо и НСПМ и сви ми на Крсти и поштар, пекар, апотекар, радник и интелектуалац, лекар и рудар, Пера и Мика и сви, сви, сви имамо задатак да освестимо непросвећени део народа да је битно да неписмени неандерталци оду у пећине у којима су били све до тренутка док наопаки нису засели на места која не заслужују.

Сви ми Мрачче у наредних неколико месеци имамо исти задатак. И Србин.инфо и НСПМ и сви ми на Крсти и поштар, пекар, апотекар, радник и интелектуалац, лекар и рудар, Пера и Мика и сви, сви, сви имамо задатак да освестимо непросвећени део народа да је битно да неписмени неандерталци оду у пећине у којима су били све до тренутка док наопаки нису засели на места која не заслужују.

А зашто онда не пошаљете ДС/ДСС коалиције онда тамо, кад већ толико причате о томе?

А зашто онда не пошаљете ДС/ДСС коалиције онда тамо, кад већ толико причате о томе?

Свакако да је неписменим неадерталцима из свих странака место у пећинама.

ви напредни стално у свакој критици пребацујете лопту на друге странке. Нпр. ако кажем, СНС су неписмени, лопови, неандерталци, а ви онда "А Тадић је исто био најгори, а Коштун је исто био најгори, Ђинђува је исто био најгори, Цобе (добро, њега не помињете)". БоТа је избачен из игре одавно.БоТа је кажњен за своје грехе тако што је бачен на маргине политичког живота. Морамо и Господара неба, земље и Олимпа да бацимо на маргине друштва, као и све зомбије који га безрезервно следе.

Свакако да је неписменим неадерталцима из свих странака место у пећинама.

ви напредни стално у свакој критици пребацујете лопту на друге странке. Нпр. ако кажем, СНС су неписмени, лопови, неандерталци, а ви онда "А Тадић је исто био најгори, а Коштун је исто био најгори, Ђинђува је исто био најгори, Цобе (добро, њега не помињете)". БоТа је избачен из игре одавно.БоТа је кажњен за своје грехе тако што је бачен на маргине политичког живота. Морамо и Господара неба, земље и Олимпа да бацимо на маргине друштва, као и све зомбије који га безрезервно следе.

А зашто ти избегаваш да са Ботом у исти кош убациш и Пајтића, Зорана Живковића и Борка Стефановића? Зар и они нису имали/имају неку функцију? Зар не би требало хронолошки да се прво они пошаљу у пећине да се баве партократијом, а после за њима и Стиропор?

Meni nije jasno to "trvenje" na licnoj bazi. Moze da ti se dopada necija politika ili ne, da se slazes s njom ili ne, ali da nalazis (licne) mane coveku u politici, s kojim si dugo, malo mi je odvratno. Ne malo nego malo vise.

Čim čovek postane javna ličnost, pa još na visokom položaju kao Vučić, njegove lične mane i vrline prestaju da budu lične i postaju opšta stvar, jer je uvek potrebno da narod zna sve o ljudima koji ga vode, od toga šta ujutru jedu do toga da li su njihovim kerovima kupirane uši. Barem takva praksa postoji u razvijenim demokratskim društvima kojima, jel'te, mi težimo. Nezamislivo je u takvim društvima da se premijer države ponovo oženi i da to nijedan medij ne prenese skoro godinu dana, a o smrti novorođenog deteta i da ne pričamo. Zvuči morbidno kada se takve stvari objavljuju, ali visoko pozicioniranim ličnostima u državi i to ulazi u opis radnog mesta...

А зашто ти избегаваш да са Ботом у исти кош убациш и Пајтића, Зорана Живковића и Борка Стефановића? Зар и они нису имали/имају неку функцију? Зар не би требало хронолошки да се прво они пошаљу у пећине да се баве партократијом, а после за њима и Стиропор?
Ovde se slazem.

Zapad je u Srbiji oformio 2 jake petorke, kosarkaskim recnikom receno. Znaci, cim aktuelna nesto zastane ili odskoci, odmah se u vatru ubacuju drugi NATO orlovi.

Obema im je zadatak isti. Srbofobicnost i razbijanje srpskog kulturnog obrasca.

Jedino zbog cega je meni aktuelna petorka za nijansu odvratnija, jeste konvertitstvo. Pajtic je barem uvek bio antisrbin i imao isti zadatak. Nije se menjao.

- Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji ...verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka ,jer je MOJ SRPSKI NAROD!

Хахах, каква патетика. Узгред, од Британије до Њујорка је океан.

Вучић је стварно окупио много будала у тој странци.

Управо о томе причам. На сваку критику Господара неба, земље и Олимпа ви помињете друга имена. Споменуо сам горе Бориса, Војислава и Зорана. Могао сам да наведем било које име. Па и Зокија будну и Пајту. И Зоки је неандерталац. зато је на политичким маргинама, хвала Богу. Тамо је место и Господару неба, земље и Олимпа. пајта је паћеник који нема никакву власт, ап и не утиче на наше животе (АПВ је рацко на бициклу). И Борко је на политичким маргинама. А чак и да су исти, а нису, боље је власт поделити и створити тежу и противтежу у власти а не дати једном надчовеку и зомбијима који га прате све, од месен заједнице до председника републике. Нека неко буде у републици, неко у општини, а судство и тужилаштво независно. А не да предводник зомбија има све полуге власти у својим рукама, којима ломи кваке за широке народне масе.

Vreme je da Vučko očisti stranku od ovakvih majmuna koji mu uopšte nisu potrebni. Ima da bude kako šef kaže i tačka. Ako misle drugačije, imaju ostale stranake i doviđenja.
Da sam na njegovom mestu više njih bih sam izbacio. :)

Pitam se samo kako to vreme za čišćenje redovno dođe kad se neko lično usprotivi vođi, a nikako da otkriju te grozomorne, štetočinske pacove pre toga :think:

Ja se samo pitam, zasto mu to ti clanovi ranije nisu rekli?

Ako misle da je umisljen ili "bozanstvo" trebalo je ranije da mu kazu, tj. odmah kad su primetili, s obzirom da su bili s njim u bliskom kontaktu.

Obično članovi " progledaju " kad ne dobiju nešto što misle da im sleduje .
Možda im nije zaposlio nekog člana familije , možda nisu dobili lokal
na koji su bacili oko itd,itd ...

Pitam se samo kako to vreme za čišćenje redovno dođe kad se neko lično usprotivi vođi, a nikako da otkriju te grozomorne, štetočinske pacove pre toga :think:

To su "spavači". Kao i njegovo veličanstvo Radulović. Radulović bi ostao kur*ac od ovce i niko ne bi ni čuo za njega da se nije okačio pljuvanjem po Vučiću.

Merkelova putuje ...Mislio sam da je Zevs talentovaniji u sveckom politi;kom šlihtanju i preživljavanju.

Vidiš da je postao nesmotren.

Prvo mu uvalili ovog Miškovićevog plaćenika sa kartonom a onda sav taj zaludni rektalni alpinizam kod gazdarice.

Aljkavo je to.

- - - - - - - - - -

To su "spavači". Kao i njegovo veličanstvo Radulović. Radulović bi ostao kur*ac od ovce i niko ne bi ni čuo za njega da se nije okačio pljuvanjem po Vučiću.

I Zevs bi ostao to što veliš da dve decenije nije bio omiljeni recenzet Šešelju.

Pa šta ti misliš ? Znaš kako se izlazi iz stranke - onako kao Borko Stefanofić i još mnogo njih koji ne prave spektakl od svoje veličine nego jednostavno kaže : razilazimo se u mišljenjima i kraj. Doviđenja Pajtiću i ostala braćo.

Ne, ja mislim da tamo svako dobro zna šta ko radi i misli, a pitanje je samo u kom momentu nekome to zasmeta. Recimo, ovom nije smetala Vučićeva autokratija dok nije ostao uskraćen za nešto, a Vučiću nije smetalo što u "njedrima ljutu guju gaji", sve dok ovaj nije opleo po njemu lično. Mani me tih priča, nerealno je da čak ni na ovom forumu ne možemo da raspravljamo otvoreno, nego mora po svaku cenu da se bude na nivou botova koji lupaju plus i minus na komentare...

Ne, ja mislim da tamo svako dobro zna šta ko radi i misli, a pitanje je samo u kom momentu nekome to zasmeta. Recimo, ovom nije smetala Vučićeva autokratija dok nije ostao uskraćen za nešto, a Vučiću nije smetalo što u "njedrima ljutu guju gaji", sve dok ovaj nije opleo po njemu lično. Mani me tih priča, nerealno je da čak ni na ovom forumu ne možemo da raspravljamo otvoreno, nego mora po svaku cenu da se bude na nivou botova koji lupaju plus i minus na komentare...

Eto i sam si posr*o po ovom lihvaru. A kako se to oglasio Vučić o ovome ? Ja ne videh nigde. I šta mu to smeta ta guja ? Zabole ga raka.

Eto i sam si posr*o po ovom lihvaru. A kako se to oglasio Vučić o ovome ? Ja ne videh nigde. I šta mu to smeta ta guja ? Zabole ga raka.

Meni je isti ***** on i Vučić, nema razloga da sumnjam u motive jednog ili drugog. A to što se Vučić nije oglasio lično, nema nikakve veze, ima ko će, ako oseti potrebu, da se oglasi umesto njega. Uostalom, Vučić je taj koji stalno propagira neki boljitak, pročišćavanje društva, promenu vrednosti i slično, pa je valjda logično da počne tako što će pročistiti sopstvene redove, ako je već takav kakvim se predstavlja...

Meni je isti ***** on i Vučić, nema razloga da sumnjam u motive jednog ili drugog. A to što se Vučić nije oglasio lično, nema nikakve veze, ima ko će, ako oseti potrebu, da se oglasi umesto njega. Uostalom, Vučić je taj koji stalno propagira neki boljitak, pročišćavanje društva, promenu vrednosti i slično, pa je valjda logično da počne tako što će pročistiti sopstvene redove, ako je već takav kakvim se predstavlja...

Sve naše stranke su liderske. Ostaje se vođa stranke doživotno. Ako ne onda ode i ponovo otvri novu stranku gde je glavni.

Reč i misao lidera su program, stav, dostignuće, nada, život i smrt ... :lol: Koja to stranka nije ?

Dakle, Vučić vodi SNS, ima ideju šta radi i kako to da radi i kraj priče. Za to ima i saglasnost preCednika Nikolića. I sad bi neka boranija da se kurobeca i da ga kritikuje iz glavnog odbora, pa kad vidi da sebi nije obezbedio ništa i da ga niko **** ni za suvu šljivu onda " O Zevse, gospodaru, bože ..."

Ботови су спали на један једини аргумент.

"Сви су исти, нека остане Господар неба, земље и Олимпа на власти, кад су већ сви исти"..

Нема више Мерцедеса, борбе против корупције, реформе, БДП, протестантски менталитет, фабрика чипова, Београд на води и остале шарене лаже.

Pa dobro, svaka velika stranka kad dostigne zenit posle toga opada, to nije nista novo. A da ima u njoj koristoljubaca, i to nije nista novo.

Poenta sta sam htela da kazem je da neko ne ume (niti treba) da se ulizuje narodu i da sa tom praksom treba prestati, narocito kod nas. Zato mi nije odvratan ni Vucic, ni niko ko se ne ulaguje narodu, bitnija su mi dela. A o delima na nekim drugim temama (sam uglavnom i pisala pa da se ne ponavljam). Dakle verbalno i "spolja" ne interesuje me kako neko izgleda i kako se ponasa, vec sta je uradio. I zato mi niko fizicki, u recima, ponasanju, u obracanju nije odvratan, ne znam zasto bi i Vucic, jer ne gajim lican odnos prema politicarima, vec na osnovu dela. Pa cak i tad, ima politicara cija sam dela smatrala katastrofalnijim, nisam nekog toliko mrzela (prezirala) da nisam mogla da ga gledam.
To su price za malu decu ili nedozrele osobe.

Koja su to dela? U 4 godine vladavine dve negativne stope rasta GDP i dve jedva pozitivne.
Najave hapšenja na sve strane u cilju borbe protiv korupcije, a niko nije osuđen, niti blizu toga. Još su i oni koji su bili osuđeni su pušteni (tipa Džaja).
Cene goriva nikad više u odnosu na cenu nafte.
Iseljavanje mladih i obrazovanih na veliko.
Jako loše poslovanje javnih i državnih preduzeća. Ovo opraštanje duga Er Srbiji mi je najsvežiji primer. Zbog toga mogu čak i da nas tuže strane agencije i da nas dobiju bez problema.
I na sve to koliki nam javni dug? Prebacio je 70 %. A šta piše u Zakonu o budžetskom sistemu? Da ne sme da bude veći od 45%.

Eto to su ta dela ovako na brzinu. ;)
I zbog tih dela ovaj tip što je napustio SNS ne zaslužuje rehabilitaciju. Verovatno nije dobio neko mesto u upravnom odboru pa se naljutio.

Back