Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za-immph....željno te očekujem u NS...a anđeli u LA će takvu dušu kao što si ti tek s radošću dočekati...ali nemoj sve odjednom...umetnost je lepa,ali imaš još puno da naučiš...i ne pokušavaj da promeniš druge,odgovoran si za sebe,ako nešto treba promeniti,to je u tebi...to menjaj,pa ćeš promenu videti i u drugima.A za onu h...aktivnost mozga...ja sam je prerasla godinama i zrelost će doneti umesto toga nešto mnogo LEPŠE!!! Kod blizanaca je to normalno,znam po sebi...a svoje tajne..pa,imah ih svako...to nas čini jedinstvenima.Javi se kad stigneš u NS...Pozdrav od KARMEN..

Eh, ljudi pa tek sad procitah prvi post ove teme! :?
Znaci, vi bi nesto zanimljivo sto bi vas zaintrigiralo! E pa kod mene je (MOZDA) intrigantno to da nijedan astrolog nije znao da mi protumaci natalnu kartu, samo tzv. dogadjaje, kojih uopste nije ni bilo! A nekoliko astrologa vaze za dosta dobre, pa cak i pomalo (kako kazu drugi) vidovite!
Ha, ajd sad!

za IMMPH-a...neću je pitati...verujem ja tebi,samo se nemoj opterećivati nečim što možeš preokrenuti u svoju korist...razmisli o ovome.Da nije ovako kako ti kažem,već sam mogla o ovome s njom popričati...ali mislim da to ne bi bilo u redu.....i zar je moguće da ne znaš ko sam??Pa ti si me uputio ovde...i dao mi ime...?! A ...slušam i pesmice što si mi slao...Pozdravljam te...i videćemo se uskoro,samo da ozdravim od ove gripe...KARMEN.

Znam da se uskoro vracas na druzenje sa nama. Da malo obnovim kontakt sa ovom temom i napisem mozda jos neki podatak vezan za odredjeni datum i desavanja.
Ovih dana pucam nacisto. I posle toliko godina zajednickog zivota sa ovim mojim , ludo ga volim, ali valjda zato moze i ludo da me iznervira i ispomera.
Budala je kupila grozno veliki i skup motor, j'bo ga motor. Prosto nisam sigurna da li cu moci da predjem preko svega toga, odjednom se osecam tako daleko od njega i krajnje zapostavljeno. Al' idiot ima jupitera u prvoj kuci i sve sto pozeli i hoce , uz rizik i protiv zelje drugih, to mu ide i moze.
I nemoj da ga opravdavas, posto ste vas dvojica mnogo slicni (zakljucujem citajuci tvoje postove i nacin ophodjenja prema drugim ljudima). Ono sto hocu je to da mi objasnis na koji nacin to da pregrmim i vratim se u normalu, jer sam od onih koji vrlo tesko oproste, a i kad oproste, to ne zele da pokazu nego teraju inat.

od skora sam na sajtu, pa gledam pisanja i slazem se da je bolje za analizu da ti neke informacije o sebi da bi se bolje videlo i sta je okidac za neka desavanja u nasim ntal.kartam.
Ja mogu ostaviti datum 03.02.1971 21:20 beograd (uradjena mi je rektifikacija ali to nije uradjeno profi, tako da je mozda vreme i 21:15)
Znam svoju natalnu, cak se i ja amaterski bavim citanjem i tumacenje ali samo svoje za sad :) !!
Htela sam pitati, posto me predikcije zanimaju, kako je moguce, a ujedno je i to jedna od informacija veuanih za mene, da mi je progresivni pluton u 14 godini na natalni uran doneo bolnicu i komplikacije vezane za zdravlje.
To je dobro reseno i to se vidi jasno ali nemam kontakt UR PL natalno?
Takodje hocu da kazem jos neke stvari za sebe koje sam i sama videla.
18.11.2006 upoznajem muskarca (njegov datum 30.11.1961 14:10 Beograd-udovac, jedno dete .) gde se desava fatalna strast ali vremenom...nista lepo, meni on znaci...ali nije islo..
Tada je na mom jmc bio tranzitni SA a na njegovom smc takodje tranzitni SA, inace su na u sinastriji cvorovi u opoziciji.
Konsultacijom ljudi koji se bave sa tom temom dobijam informaciju da je to tipicna karmicka veza iz proslosti koja bi mogla da uspe ali ...
ako mozete vidite da li moguce to nekako nastaviti (solar i predikcije tranzite )
takodje imam i poslovnu situaciju nezgodnu (zatvorila sam firmu pa sa njom su ostali problemi ....)
vidim da mi uskoro tranzitni SA dolazi na natalni PL (za nekih 3 god) kad se i ceka kraj sudjenja...
plasi me ulazak t.SA u moje 12 polje !
Sta preporucujete?
Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back