od skora sam na sajtu, pa gledam pisanja i slazem se da je bolje za analizu da ti neke informacije o sebi da bi se bolje videlo i sta je okidac za neka desavanja u nasim ntal.kartam.
Ja mogu ostaviti datum 03.02.1971 21:20 beograd (uradjena mi je rektifikacija ali to nije uradjeno profi, tako da je mozda vreme i 21:15)
Znam svoju natalnu, cak se i ja amaterski bavim citanjem i tumacenje ali samo svoje za sad

!!
Htela sam pitati, posto me predikcije zanimaju, kako je moguce, a ujedno je i to jedna od informacija veuanih za mene, da mi je progresivni pluton u 14 godini na natalni uran doneo bolnicu i komplikacije vezane za zdravlje.
To je dobro reseno i to se vidi jasno ali nemam kontakt UR PL natalno?
Takodje hocu da kazem jos neke stvari za sebe koje sam i sama videla.
18.11.2006 upoznajem muskarca (njegov datum 30.11.1961 14:10 Beograd-udovac, jedno dete .) gde se desava fatalna strast ali vremenom...nista lepo, meni on znaci...ali nije islo..
Tada je na mom jmc bio tranzitni SA a na njegovom smc takodje tranzitni SA, inace su na u sinastriji cvorovi u opoziciji.
Konsultacijom ljudi koji se bave sa tom temom dobijam informaciju da je to tipicna karmicka veza iz proslosti koja bi mogla da uspe ali ...
ako mozete vidite da li moguce to nekako nastaviti (solar i predikcije tranzite )
takodje imam i poslovnu situaciju nezgodnu (zatvorila sam firmu pa sa njom su ostali problemi ....)
vidim da mi uskoro tranzitni SA dolazi na natalni PL (za nekih 3 god) kad se i ceka kraj sudjenja...
plasi me ulazak t.SA u moje 12 polje !
Sta preporucujete?
Pozdrav