Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[font=&quot]Za BikLav..[/font]

[font=&quot]..dodao bih ti ja i Skorpiju! Pogotovu zensku!![/font]

[font=&quot].[/font][font=&quot]..u cast i za slavu Mileta Dupora...[/font]
[font=&quot]Bik koji sedi i misli, stalno samo misli!! T-kvadrat (fiksni) sa prstom na Jupiteru, tu su i Sunce i Neptun – aktiviran vrh VIII kuce, efekat tek ocekujes..[/font]

[font=&quot]Intelekt vise nego dobar MER 11 BLIZ..ima u tebi materijala za price. Emotivan do zla Boga – da se i sam sebi smucis, VEN 10 BIK, MES 3 ST. SKORP.[/font]

[font=&quot]Svasta si mi spomenuo – ja pokusavam da dodam 20 godina - prvo seksualno iskustvo sa starijom..21 godina odredjeni problemi, prirode koje se ti nerado secas?![/font]

I da nastavimo – od 3.jula ti se odigrava znacajan aspekt Uran Konj. Mesec – egzaktan ce biti iduce godine!! Mesec ti progresira preko Saturna od kraja ovog meseca do kraja septembra – tako da moram da te razocaram, neces biti izabran za ono mesto sto si me pitao, previse njih ce biti protiv!! Kasnije mozda, ali u spomenutom periodu ne..Problemi na bracnom planu ce se produbiti – sve tvoje postupke i odluke dobro izvagaj zbog dece!!

...

Ali da nastavim o tebi – izabrao sam tvoje 3 najjace tacke, pa bih zeleo da ih osmislim u magiji simbola o stepenima znaka:

Venera – 10 stepen BIKA

Veliki vodeni tocak pricvrscen za mlin. Nadaren um, fleksibilna osoba, izvrsni matematicar, veliki genij..KERUBEL

Vo spava na livadi dok ga sunce obasjava. Na ledja su mu se spustile dve ptice. Osoba koja ce sebi stvarati probleme – oko nje ce se sirene svadjati dok je budu hranile. Stepen GLOMAZNOSTI…LA VOLASFERA

Sunce – 10 stepeni LAVA

Oslikava STUB. Osoba koja ima jako analitican um – veoma dubok mislilac.. KERUBEL

Seva se spustila na drvo medju cijim granama se sklupcala zmija. Ukazuje na mirnu, obazrivu narav, sklonu oprezu, redu, stedljivosti ali i podloznu neocekivanim napadima koji ce unistiti mnoge pazljivo planirane planove..LA VOLASFERA

Merkur – 9 stepen BLIZANACA

Lavirint smesten na nebu – od njega ka zemlji spusta se lepa srebrna nit. Ukazuje na veoma koncetrisan um, na osobu koja ce se baviti poslom za koji vecina ljudi nema strpljenja. Talenat za razmatranje i resavanje problema, za resavanje enigmi ili bilo kakvih teorema koje zahtevaju
razresenje.. KERUBEL

Figura zene koja drzi kuglu u jednoj ruci, a zezlo u drugoj. Ukazuje na siroko znanje i moc, znacajnu poziciju, um sposoban za vladanje i sigurnu poziciju posle srednje dobi. Postoji nagovestaj ponosa i samoljublja u ovom simbolu, ali casnost, savesnost i oslanjanje na sopstvene snage dominantne su karakterne crte. Ovo je stepen SUVERENOSTI..LA VOLASFERA

nastavice se...

Silko:
[font=&quot]
[font=&quot]Bik koji sedi i misli, stalno samo misli!! T-kvadrat (fiksni) sa prstom na Jupiteru, tu su i Sunce i Neptun – aktiviran vrh VIII kuce, efekat tek ocekujes..[/font]

[font=&quot]Intelekt vise nego dobar MER 11 BLIZ..ima u tebi materijala za price. Emotivan do zla Boga – da se i sam sebi smucis, VEN 10 BIK, MES 3 ST. SKORP.[/font]

Istina je da stalno nesto smisljam, a da sam emotivan, dovoljno je reci da se zaplacem i dok citam knjigu. Za intelekt bi trebao neko drugi da potvrdi.

Silko:
[font=&quot]
I da nastavimo – od 3.jula ti se odigrava znacajan aspekt Uran Konj. Mesec – egzaktan ce biti iduce godine!! Mesec ti progresira preko Saturna od kraja ovog meseca do kraja septembra – tako da moram da te razocaram, neces biti izabran za ono mesto sto si me pitao, previse njih ce biti protiv!! Kasnije mozda, ali u spomenutom periodu ne..Problemi na bracnom planu ce se produbiti – sve tvoje postupke i odluke dobro izvagaj zbog dece!!

Sta cemo C'est la Vie. Vec to osecam, na svakom koraku pricaju lazi o meni, zadnja je da sam notorni alkoholicar ("pije litar viskija dnevno"), istina je da sam dosta neumeren u svemu ali to se retko desava. :)
Kod mene je dosta cesto ili/ili.
Imam dosta mocnih neprijatelja ... a malo mocnih prijatelja...

Silko:
[font=&quot]
Venera – 10 stepen BIKA

Veliki vodeni tocak pricvrscen za mlin. Nadaren um, fleksibilna osoba, izvrsni matematicar, veliki genij..KERUBEL

Vo spava na livadi dok ga sunce obasjava. Na ledja su mu se spustile dve ptice. Osoba koja ce sebi stvarati probleme – oko nje ce se sirene svadjati dok je budu hranile. Stepen GLOMAZNOSTI…LA VOLASFERA

Sunce – 10 stepeni LAVA

Oslikava STUB. Osoba koja ima jako analitican um – veoma dubok mislilac.. KERUBEL

Seva se spustila na drvo medju cijim granama se sklupcala zmija. Ukazuje na mirnu, obazrivu narav, sklonu oprezu, redu, stedljivosti ali i podloznu neocekivanim napadima koji ce unistiti mnoge pazljivo planirane planove..LA VOLASFERA

Merkur – 9 stepen BLIZANACA

Lavirint smesten na nebu – od njega ka zemlji spusta se lepa srebrna nit. Ukazuje na veoma koncetrisan um, na osobu koja ce se baviti poslom za koji vecina ljudi nema strpljenja. Talenat za razmatranje i resavanje problema, za resavanje enigmi ili bilo kakvih teorema koje zahtevaju
razresenje.. KERUBEL

Figura zene koja drzi kuglu u jednoj ruci, a zezlo u drugoj. Ukazuje na siroko znanje i moc, znacajnu poziciju, um sposoban za vladanje i sigurnu poziciju posle srednje dobi. Postoji nagovestaj ponosa i samoljublja u ovom simbolu, ali casnost, savesnost i oslanjanje na sopstvene snage dominantne su karakterne crte. Ovo je stepen SUVERENOSTI..LA VOLASFERA

nastavice se...

Da li je ovo Sunce 10 stepen Lava greska. Meni je Sunce 20 stepen Bika.
Ponos je veoma izrazen, i volim da ispravljam "krive Drine" i da bezveze ulazim u sukobe sa dosta jacim od sebe.

BikLav:
Ne znam sta je antisicija, ali izguglacu ja to :)

To ti je kao slika u ogledalu - pozicije natalnog polozaja neke planete!!
Vrlo je korisna pri horarnim pitanjima, a moze dati neke skrivene odgovore u kompleksnim kartama.
Uzgred i sam si mi spomenuo da te ni rodjena zena ne moze prepoznati? ...:lol:

Zato ti dajem i ovaj 30-ti harmonik:
http://s202.photobucket.com/albums/aa4/Silko_2007/?action=view&current=BikLavWRIJC2.png
Kao sto vidis - a ovde su jedino bitni polozaji planeta u znacima, ima razloga zasto ne moze da te prepozna i nije te dovoljno jos upoznala, a mislim da ni ti sebe ne shvacas dovoljno ponekad..za sve to su krive..ove vrtuljive zenskice..:lol:

Bitan je stelijum u Blizancu, posebno polozaj Sunca - a nije na odmet znati ni alternativne polozaje planeta u Skorpiji!!8-)

nastavice se..

Za sve informacija..
..nisam bio u prilici previse da se oglasavam zadnjih dana zbog posla!
Uzgred, od sutra sam na odmoru i necu moci da odgovaram na vasa pitanja sve do 27.08.

Horoskope koje cu pogledati kad se vratim sa odmora su od Schveca i od Marge Simpson..Ostali, strpljena!!

Kao treceg cu izabrati onu osobu koja u ovih mesec dana koliko cu biti odsutan, napise najvise podataka o sebi!!!:lol:

Pozdrav svima!!
8-)
member.php?u=49580

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back