- Poruka
- 1.562
evo i mene
rodjen 16.01.1976god u Gnjilanu
nervozan,ne drzi me mesto nema srece............
rodjen 16.01.1976god u Gnjilanu
nervozan,ne drzi me mesto nema srece............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna 
. Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna 

[/QUOTE]

Silko:Tema je bila aktuelna od negde 5-6 februara prosle godine do septembra iste..
Mogao sam da trazim od moderatora da je vrati ali je bila preglomazna!
..da te stvarno pitam dao bih i brojeve![]()
micka_88:Silko, secam te se od prosle godine. Tada nisam stgla na red. Sada bih volela da mi odgovoris u sldecih pet dana, kasnije mi nece pomoci.
5.6.1988. U BGDu, 3:30. Upisacu sociologiju, ali se ja kao klasicni Blizanac dvouimam da li to zaista zelim. Dakle sta zvezde kazu- Moja buduca profesija je?
tarot:`svratila` sam posle par dana na ovu temu i jednostavno nisam mogla da ne prokomentarisem da nije ni cudo sto je tema tako duuuuugo bila aktuelna ako si bio ovako vredan kada su odgovori u pitanju kao sada.....
neverovatno kako veoma domisljato drzis ljude u ne izvesnosti/izabraces horoskop po interesantnim detaljima????!!!!.../ ...e bas.....