Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za pocetak da otkrijem nesto o sebi, hm...nazalost sam nekreativna osoba koja je se boji da ostane sama, pa joj se to na kraju i desi. Odrasla sam bez roditelja (hvala Bogu, zivi su), od kakvih sam dobra sam :). Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna :)
A, sada ono zbog cega smo svi tu: RODJENA U BEOGRADU 09.maja 1980. u 3:20h posle ponoci
Zeljno iscekujem odgovor

Za pocetak da otkrijem nesto o sebi, hm...nazalost sam nekreativna osoba koja je se boji da ostane sama, pa joj se to na kraju i desi. Odrasla sam bez roditelja (hvala Bogu, zivi su), od kakvih sam dobra sam :). Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna :)
A, sada ono zbog cega smo svi tu: RODJENA U BEOGRADU 09.maja 1980. u 3:20h posle ponoci
Zeljno iscekujem odgovor

Za Sellenu

izvini na poduzem cekanju..ubih se od posla ove nedelje, a uhvatio me i neki virus..
Imas interesting solar.. a i dosta aspekata u naredne dve godine.
Ne bih da budem pristrasan, analizu ti saljem u nedelju!!

Ako imas neko pitanjce mozes sutra da mi ga postavis..

Za sve ostale..

Posle njenog na redu ce biti sledeci horoskop...a izabracu ga po kolicini informacija, zanimljivosti i mozda nekoj dodatnoj stvari..:)

Ne moras zuriti, kad god stignes zavrsiti meni je OK:)
Mmmm, pitanja tako puno a prostora i vremena tako malo...
Ipak bih izdvojila dva pitanja... Postoji li mogucnost trajnog preseljenja u USA; te bilo sta u vezi moje karijere, koja stagnira par meseci, sto doprinosi mom nezadovoljstvu. Inace, zaboravila sam napisati da trebam jako puno sna, imam osecaj da mi se tako obnavlja energija.

QUOTE=BgDevojcica]Silko, ako je po kolicini informacija, ja sam voljna da ti napisem jos 4 strane (sa sve dodatnim obrazlozenjima!)... Nije problem, samo reci... :)[/QUOTE]

Ma ne moras - mozemo i da se vidimo na kafi!
To ti dodje 3 lonca razgovora i to ti je to..
Ma sto razgovor..intuicija - i zdravo!!
Ne mora intuicija - instinkt..i
:lol:
Pozdrav!!

A JA, A JA, A JA!!!!!????
Za pocetak da otkrijem nesto o sebi, hm...nazalost sam nekreativna osoba koja je se boji da ostane sama, pa joj se to na kraju i desi. Odrasla sam bez roditelja (hvala Bogu, zivi su), od kakvih sam dobra sam . Neki drugi put mozda otkrijem jos nesto, trenutno mi nista ne pada napamet, kao sto rekoh nekreativna
Zeljno iscekujem odgovor

Silko:
Tema je bila aktuelna od negde 5-6 februara prosle godine do septembra iste..
Mogao sam da trazim od moderatora da je vrati ali je bila preglomazna!

..da te stvarno pitam dao bih i brojeve :lol:

`svratila` sam posle par dana na ovu temu i jednostavno nisam mogla da ne prokomentarisem da nije ni cudo sto je tema tako duuuuugo bila aktuelna ako si bio ovako vredan kada su odgovori u pitanju kao sada.....

neverovatno kako veoma domisljato drzis ljude u ne izvesnosti/izabraces horoskop po interesantnim detaljima????!!!!.../ ...e bas.....

micka_88:
Silko, secam te se od prosle godine. Tada nisam stgla na red. Sada bih volela da mi odgovoris u sldecih pet dana, kasnije mi nece pomoci.
5.6.1988. U BGDu, 3:30. Upisacu sociologiju, ali se ja kao klasicni Blizanac dvouimam da li to zaista zelim. Dakle sta zvezde kazu- Moja buduca profesija je?

OK!
Nisi bila medju nagradjenima (koji na zalost nisu stigli na red - jer sam ja bio previse zauzet drugim stvarima u svom zivotu!), ali nema veze - odgovoricu ti na to pitanje..
Cim zavrsim analizu Sellene...
8-)

tarot:
`svratila` sam posle par dana na ovu temu i jednostavno nisam mogla da ne prokomentarisem da nije ni cudo sto je tema tako duuuuugo bila aktuelna ako si bio ovako vredan kada su odgovori u pitanju kao sada.....

neverovatno kako veoma domisljato drzis ljude u ne izvesnosti/izabraces horoskop po interesantnim detaljima????!!!!.../ ...e bas.....

Eh..bas su mi nedostajali razgovori sa tobom!

Posto vidim da si ovde non-stop..bas me cudi da nisi pogledala tu smaracinu od prosle godine!?
8-)

Ali nema veze - volim ja tebe i bez toga..!!

Za sve koji mogu da ~ekaju..

Voleo bih da sam manji perfekcionista i manje lenj nego {to jesam..A i da sam manji egoista i manje zaokupljen svojim praznim materijalnim `ivotom koji je (po{to sam RAK u horoskopu -zaokupljen samo prikupljanjem i skupljanjem) sve vi{e zaokupljen spremanjem za neizbe`nu budu}nost..Voleo bih i da ne idem na posao, ne radim izlo`be i ne odlazim na neizbe`ne sastanke..Da nemam prijatelje i da ne moram da se vi|am sa njima! Bilo bi zanimljivo i da ne moram da se hranim (a ja sam vam pravim gurman!!) i pijem te~nosti..Dobro je da se ne drogiram i ne pu{im (smanjio sam bar deo tro{kova!!)..sex..pa, dobro moram barem neki porok da imam!! O alkoholu mogu re}i da nijedno dobro jelo ne ide bez njega..Voleo bih i da sam manje zaokupljen putovanjima i provodima..

Dakle..punchline - …kada ne bih radio ni{ta od prethodno re~enog i visio samo na Forumu Krstarice ..kada bi mi smisao `ivota bio da uradim i pogledam horoskop nekog od vas..i da samo to radim u svom malom, jadnom `ivotu..verujte mi uspeo bih ja sve va{e horoskope da pogledam i jo{ znate kako da ih uradim!!

A ovako radim ono {to mi se svidi ili onoga koji mi se opisom ili ne~im dopadne..za onoga koji ima du{u i koji zna da ceni i du{u onog drugog!

I {to je najva`nije to radim kada ja `elim, imam vremena i srca i snage i ko zna svega jo{ ~ega..A VOLIM I DA PRIMETIM DA NEKO ZNA DA NAPI[E NE[TO O SEBI!!

A onaj koji ne mo`e da ~eka - nije ni stao u red da zavr{i ne{to u svom `ivotu i ne mo`e ni da ocenjuje drugoga!!

A onaj koji napi{e – da bude zadovoljan {to je ne{to podelio sa drugima (i uzgred otkrio ne{to o sebi!) i da ~eka..jer seti}e se svako od vas da su NEKA ^EKANJA BILA LEP[A OD SVEGA OSTALOG U @IVOTU!!

..i jo{ ne{to..ima re{enja i za one koji ne mogu ~ekati. I ja }u ga izgovoriti sa velikim, neskrivenim zadovoljstvom .. a to je TAROT. Dakle oti|ite kod nje u temu POSTAVITE PITANJE… i brzo joj otcvrkutajte va{e najte`e pitanje za taj dan..dodajte brojeve ( ona }e vam to ve} objasniti!!) i vrlo brzo je odgovor tu, pred vama!!

8-)

Silko@,
citam ovaj tvoj prvi pasus i razmisljam o tebi kao sto sam nekada razmisljala i o sebi. Zasto jednostavno ne promenis stvari koje ti se ne svidjaju u zivotu ?
Razumem da neke stvari kao sto su perfekcionizam i lenjost, prikupljanje i sakupljanje ne mozes promeniti, ali, sta je sa poslom ? Zar ne mozes sebi da nadjes posao koji neces morati da radis , nego ce ti donositi zadovoljstvo ?
I zar moras da imas prijatelje i da se vidjas sa njima ako bi voleo da to nije tako ?
Ovo te pitam jer ni ja nisam volela posao koji radim i nervirali su me prijatelji pa sam prekinula svaki kontakt sa njima i nasla sam nacin da neke stvari u zivotu ne moram , a to mi mnogo prija.

Za Sellenu…

“…Du{u ili ima{, a ne ose}a{ je dovoljno..ili je nema{ pa taj gubitak i ne ose}a{!!”

Prvo da izbacimo slike:

Sellenasolar2006sa-1.jpg

Solar tvog prethodnog ro|endana:

1. Mesec (natal – zaklju~ili smo da je jako bitan!) konj. Asc (solar) skoro poklopljeni ( manje je bitna dalja konj. Asc sa Neptunom solara)

2. Saturn (solar – donosi te{ko}e, odlaganja..) opp. Mesec (natal), konj. Mc (natala {to zna~i da je u prvom planu!) konj. Desc (solara) Tu u blizini se nalazi i Severni ~vor samo da nam poka`e koliko zavisimo od drugih!!

3. Sunce (oba naravno) je u VIII ku}i solara (simboliku nje sigurno zna{!) Tu se nalazi i natalni Asc, kao i solarni Mars i Venera. Zna~ajni solarni stelijum je tu!

Kao manje zna~ajne, ali ne i nebitne isti~em i stelijum planeta u IX ku}i – putuje{ i putova}e{ ({ta se mora i nije tako te{ko..). Zanimljiva je i konj. solarnog Meseca sa natalnim Jupiterom.

Da prika`emo i sve direkcije i progresije:

Asc (1) Cnj Mar (1) (X) Sa-Na 26 Jul 2006 05°Sg01' D 05°Sg01'D

Nep (3) Tri Ven (10) Sa-Na 5 Dec 2006 16°Cp40' D 16°Vi40' D

Sun (1) Sqr Mon (4) Sp-Na 12 Jan 2007 22°Sc17' D 22°Aq17' D

Sun (1) Sqr Mon (4) Sa-Na 12 Jan 2007 22°Sc17' D 22°Aq17' D

-problemi i nesuglasice na bra~nom planu!!

Asc (1) Sxt Jup (11) Sp-Na 6 Feb 2007 28°Sc22' D 28°Vi22' D

Jup (11) Cnj Sat (11) (X) Sp-Na 20 Mar 2007 03°Li24' D 03°Li24' D

-ovo je uvek vrlo bitan aspekt! (naro~ito zbog toga {to ga ima{ i u natalu)

Ura (2) Cnj Nep (2) Sa-Na 28 Mar 2007 20°Sg31' D 20°Sg31' D

Plu (1) SSq Sat (11) Sa-Na 22 Apr 2007 18°Sc24' D 03°Li24' D

Plu (1) Cnj Mer (1) Sa-Na 14 Dec 2007 19°Sc03' D 19°Sc03' D

Mer (2) Sqr Ven (10) Sa-Na 23 May 2008 16°Sg40' D 16°Vi40' D

-Merkur je kod tebe u natalu jako bitan jer vlada VIII ku}om smrti i vlada tobom i tvojim temperamentom – on je tako|er i zna~ajan zbog vladavine nad konj. Jupitera i Saturna iz tvoje XI ku}e

Asc (1) SSq Plu (12) Sa-Na 30 May 2008 06°Sg52' D 21°Li52' D

Jup (12) Cnj Sun (12) Sa-Na 4 Jun 2008 26°Li01' D 26°Li01' D

-Dobar i lep aspekt, koji |e ipak biti mnogo manjeg zna~aja jer se odvija u znaku i ku}i u kojem se sunce ne ose}a doma}inski!! ( Mo`e da uka`e na dolazak u novu, obe}anu zemlju u kojoj se ne}e{ ose}ati ba{ previ{e prijatno)

Ven (12) SSq Mar (1) Sp-Na 17 Jun 2008 20°Li01' D 05°Sg01' D

MC (10) Cnj Ven (10) Sp-Na 26 Jul 2008 16°Vi40' D 16°Vi40' D

MC (10) Cnj Ven (10) Sa-Na 26 Jul 2008 16°Vi40' D 16°Vi40' D

-Ovo je obe}avaju}e, ali nismo sigurni koliko ti je ta~no vreme ro|enja!

Ura (2) Sxt Plu (12) Sa-Na 27 Jul 2008 21°Sg52' D 21°Li52' D

Sun (1) Cnj Ura (1) Sp-Na 22 Oct 2008 24°Sc04' D 24°Sc04' D

Sun (1) Cnj Ura (1) Sa-Na 22 Oct 2008 24°Sc04' D 24°Sc04' D

- izuzetno zna~ajan aspekt koji ti zaista donosi veliku promenu u `ivotu!!

Ven (12) Sxt Nep (2) Sp-Na 18 Nov 2008 20°Li31' D 20°Sg31' D

Ura (2) Sxt Mon (4) Sa-Na 22 Dec 2008 22°Sg17' D 22°Aq17' D

Za one koji vole sli}ice da gledaju jo{ i ovo:

DirekcijeProgresijeSellene29052007-1.jpg

Da prika`emo jo{ i slede}i solar:

Sellenasolar2007sa-1.jpg

Solar tvog slede}eg ro|endana:

1. Saturn i Venera (solarni) u prvom planu IV ku}e. Interesantan je i kontakt Ju`nog mese~evog ~vora sa Saturnom!

2. Sunca su u V ku}i, a tu je i Asc kao i solarni Merkur

3. Bitna natalna konj. Merkura i Urana se nalazi u konj. sa vrhom VI ku}e

4. Pokreta~ natalni Mesec je u IX ku}i solara i konj. sa Neptunom

- ovo svakako potvr|uje tvoj odlazak u inostranstvo!!

5. Solarni Mars je u prvom planu, u I ku}i – a nalazi se u za sebe nezgodnom znaku RAKA. Da, ta tvoja velika, neiskori{}ena energija te tera na stalnu akciju, a to }e definitivno biti razlog da se preseli{ preko okeana!!

. ..uh da vidim na {ta ovo li~i!!

8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back