Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Silko:
Mnogo..ali mnogo..bas je malo, sitno ma skoro nista..
Ajde da radis malo na sebi..napisi jos koji red o sebi - ne budi lenja!!

Au bre ala me mucis... Mislim da sam prilicno prostodusna, nikada zla, pomalo naivna, neretko i glupa, ali da imam mnogo, mnogo srece. Ja sam od onih ljudi da za sta god da se uhvatim procveta :) , ali istini za volju lenja sam ko morz pa se retko vatam za bilo sta. Sad sam zaljubljena kao nikad u zivotu, u jednog prelepog, divnog, vatrenog ovna, i cini me nevidjeno srecnom, sto je opet jako cudno za mene jer se ja brzo zapalim ali jos brze ugasim. I onda nastane smor. Ali ovo je nesto posebno...
Jel do'ta???

mina_zloca:
Au bre ala me mucis... Mislim da sam prilicno prostodusna, nikada zla, pomalo naivna, neretko i glupa, ali da imam mnogo, mnogo srece. Ja sam od onih ljudi da za sta god da se uhvatim procveta :) , ali istini za volju lenja sam ko morz pa se retko vatam za bilo sta. Sad sam zaljubljena kao nikad u zivotu, u jednog prelepog, divnog, vatrenog ovna, i cini me nevidjeno srecnom, sto je opet jako cudno za mene jer se ja brzo zapalim ali jos brze ugasim. I onda nastane smor. Ali ovo je nesto posebno...
Jel do'ta???

Pa ako je to tako, sestro, daj da se ja druzim s tobom! Ja sam ti potpuno super cura, jaaaako pametna a sve cega se primim zasere se :-D :-) :-D
A i trebala bih u gym al' nemam bas podesno drustvo, svi se nesto dure i nisu redovni...

Ajde da jos nesto napisem o sebi.
Ono sto volim da radim: pa volim da zaradjujem, cak vise nego da trosim, bas mi to ne predstavlja zadovoljstvo. U stvari vecinu stvari koje volim brzo izgustiram, isforsiram ih kada imam mogucnosti i onda mi dosade. To je slucaj i sa hranom. Kada mi se nesto svidi, jedem ga neko vreme dok mi se ne smuci pa posle nikad vise ne mogu da ga probam.
Cega se bojim: bojim se, u stvari bojim se da napisem koliko se bojim, sto bi verovatno znacilo da se bojim da otkrijem svoje slabosti.
Volim: volim svog muza i svoje dete i u njima nalazim utehu za sve i dozivljavam ih kao svoju malu tvrdjavu koju niko ne moze srusiti ni provaliti u nju mada se cesto istresam na njih. Volim i svoje kucne ljubimce koje sam maksimalno razmazila pa mi se bacaju pred noge cim me vide kako bi ih mazila i ceskala.
Pocetkom 1999 posle iznenadne smrti mog oca mi se mnogo promenio zivot. Od mesta stanovanja, posla, odnosa prema porodici, pa i finansijska situacija. Tada je poceo, nakon ostavinske rasprave jedan proces koji se , eto, ovih dana zavrsava posle visegodisnjih problema sa papirima, halavom drzavom i slicnim parazitima. Tada sam i krenula u privatni posao, nekako precutno odlucila da ne zelim vise dece, i pocela stvarno u zivotu da grebem i da se osecam jacom.
Imam problema sa majkom koja je nervni bolesnik sto se tek poslednjih godina dalo videti a to nam je otac vrlo vesto skrivao ceo zivot sto mislim da je velika greska. I veliku sam gresku napravila kada sam joj u dogovoru sa bratom prepustila ono sto mi je pripadalo po zakonu.
Kada sanjam jagode, uvek imam velikih problema i zato sam ih i zamrzela pa ih u poslednje vreme ni ne jedem.
I nerviraju me ljudi koji kukaju da nemaju novca a sede po ceo dan u kuci uz kafu i cigaru umesto da se sagnu i pokupe novac koji je svugde oko nas ako se potrudis malo.
Ne volim da zovem telefonom ljude kada mi nesto treba a da se dugo nismo culi, onda to resim na taj nacin sto im odmah kazem da ih zovem iz koristoljubivih razloga jer sam neodgovorna, glupa i sram me bilo, i na taj nacin ih razoruzam daljih kritika.
Na duzim putovanjima mi se uvek desavaju neke lose stvari tipa bolesti, problema sa smestajem, sa prevoznim sredstvom... To se malo ublazilo od kako na ta putovanja idem sa muzom i detetom ali i dalje postoji.
Nemam dugogodisnje prijatelje, sva moja prijateljstva koja su intenzivnija traju godinu, dve i to je sve.
Volim da citam, ali cesto zapocnem knjigu pa je ostavim ako mi se potpuno ne svidi, a ako mi se svidi u stanju sam da je procitam za dan.
Volim grupu UB 40, mada od muzike slusam sve osim narodnjaka.
U astrologiju, tarot i slicne stvari verujem periodicno, nekad intenzivno, a onda nekad apsolutno ne.
Sujeverje, pa uglavnom ne osim sto mi je vrlo vazno da ujutru ustanem na desnu nogu. Vera u Boga, nisam sigurna bas, i da i ne, zavisi od raspolozenja i potrebe, ili kada procitam knjigu Isidore Bjelice "Poslednji hriscanin" pa me ispomera skroz.
I volim naucnu fantastiku- bas jako.
Los sam vozac mada mnogo vozim, i ne volim velika i skupa kola, smatram da su kola tu da te prevezu i prenesu neke stvari a ne zato da uzivas u njima i razmisljas koliko kostaju i da li ces ih ogrebati, udariti ili pokvariti.

Za Sellenu..

Da li horoskop ima du{u?...ma kakvi, o ~emu to pri~a{?

..Oni koji du`e vremena rade natalne karte mogu da vam potvrde postojanje tajnih veza u svome poslu!! I zbog toga se dr`e odre|enih pravila.

..Drugi ionako du{u svoju zapakova{e na neko duboko mesto i zapo~e{e svoj crna~ki posao...

Dakle ne treba raditi veliki broj horoskopa dnevno – posebno ne davati veliki broj predikcija!! Idealno bi bilo 1-2 natala dnevno..I ne raditi drugome kartu, ako ti sam nisi dobro raspolo`en ili ima{ neke li~ne probleme!!

Naro~ito ne raditi horoskop nekome koji je do{ao kod vas sa ube|enjem da }ete mu vi re}i samo lo{e stvari o budu}nosti..I nemoj ni{ta re}i nekome, ako je ta osoba previ{e slaba da bi efekat takve predikcije izdr`ala – u suprotnom mo`e se dogoditi da ti preuzme{ deo njene karme na sebe, a to je veoma opasno!

Astrolog ima du{u, a ima je i onaj koji kod istog do|e na spiku..

Tako se i pri~a natal – sa du{om, koja stoji u pole|ini svega i sve ovo oslu{kuje iz pribe`i{ta svojeg..

..a sad da budem precizniji:

Za Sellenu i njenu jaku i prkosnu du{u..

Da ne bi sve govorile re}i evo malo i slike:

[font=&quot]
[/font]

Sellena-natal1-1.jpg

A onda malo prise}anja njenih re}i:

Ako mogu i ja da upadnem... 19. 10. 1980. 07:20h Tuzla, BiH. Vaga podznak Scorpion. Redovno kazu da imam prodoran i specifican pogled, a jos zeznutiju pricu... Volim osecaj dominacije nad muskarcima i volim imati kontrolu. Igrac jesam, i imam svoja sopstvena pravila i moralni kodex. Ambiciozna. Ne smatram se egoistom, a nekako na kraju ispada tako. U zivotu puno nekih ruznih turbulencija (Uran u prvom polju?), ali opet na kraju sve bude dobro po mene. Obisla pola sveta, i opet se, zahvaljujuci nekim cudnim okolnostima, vratim tamo odakle poticem, ali daljine me i dalje zovu....
I, uvek neke prepreke u ostvarenju mojih licnih ciljeva, koji nisu previsoki... Paradox je da mogu ostvariti i previsok cilj, pod uslovom da nije MOJ LICNI cilj. I tako zivim tudje snove, dok moji snovi tinjaju u meni i prete nekom autodestrukcijom......

Gledam grupisane planete i razmi{ljam o smislu `ivota..Njenih 9 planeta na istoku i jaka [korpija na Asc govore o njenoj ja~ini – mogla bi i mu{ko biti, ali je ovako ipak ja~a!! Jedina planeta na zapadu – kao da tek izlazi i to u njenim korenima je Mesec, u humanom, nepredvidljivom znaku Vodolije..njena du{a je li?

Ka`e{:Obisla pola sveta, i opet se, zahvaljujuci nekim cudnim okolnostima, vratim tamo odakle poticem, ali daljine me i dalje zovu... – to je slika ovog i ovakvog Meseca koji vlada tvojom IX ku}om!

Jo{ jednom slika:

[font=&quot]
sellena-natal2-1.jpg
[/font]

Slika govori vi{e od re}i - idealno je {to se Venera i Neptun kao poslednje planete nalaze u aplikacionom aspektu (kvadratu): Venera u nezadovoljnoj Devici i Neptun u zadivljuju}im predelima tu|inskim..

Pri tom ono {to je zanimljivo da su se planete stavile u znak VODOLIJE – planetarni pe~at!! I da zaista, ~esto sebe vi{e prepoznaje{ u horoskopskim opisima tog znaka nego li onih drugih..

Opet citiram:

Igrac jesam, i imam svoja sopstvena pravila i moralni kodex.

To se odnosi i na Vodolije, ali i na [korpije..

I jo{ jednom slika:

[font=&quot]
Sellena-natal-1.jpg
[/font]

Odavde mogu da vidim i ja~inu svih planeta, kao i aspekte ka fiksnim zvezdama:

-Merkur konj. Kifa Borealis, ova zvezda je poznata i kao Severna Skala (sazvez|e Vaga). Jedno od tuma~enja je:

Kada je simbol pravde vezan za Severnu skalu u lo{oj postavci, mogu} je gubitak imovine, bilo tokom rata, bilo tokom neke mundane nepogode.

Poja{njavam – Merkur je u egzaktnom kvadratu sa Mc/Ic osom (koji se naj~e{}e vezuje za dom i porodicu!) i u kvadratu je sa pokreta~em Mesecom i osom Severni/Ju`ni zmajev ~vor, a tu je i opozicija sa Hironom ( ne bas tako bitna). Veliki Krst.. iz svega ovoga, a i iz znanja o tome {ta se doga|alo u Bosni 90-tih, pretpostavljam da ste ti i tvoja porodica mnogo toga izgubili! Mogu}e da ti je i dom poru{en..

..mala digresija: Ova zvezda poznata i kao Zubene{emali (βLibre), u vreme Starih Grka je bila sjajnija od Antaresa (αScorpii), a sada je za jednu veli~inu manja od nje. Sada je veli~ine 2.7, a nekada je bila sjajnija od 1.0...jo{ manja digresija: Libra ili Vaga se tokom drevnih vremena tek kasnije pojavila. Dotada se sazve`|e [korpion prostiralo preko dve dvanaestine zodija~kog kruga i sazve`|e koje danas nazivamo Vaga nekad su bile klje{ta [korpije.

-Venera u paralelu (vrlo bliskom) sa Belatriksom. Sigurno }e{ sebe prepoznati iz opisa ove zvezde:

Amazonka-`ena ratnik-brzo dolaze}a ratnica...ona `enama daje govorljivost i "mo}an jezik". - kre{tav, jak i o{tar glas..

Obzirom da ti se nalazi u kontaktu sa Venerom - neobuzdana ose}anja su ~e{}a nego li kod drugih `ena!

-Uran konj. Agena. Ovo mi je na`alost prvi od pokazatelja ne{to lo{ijih stvari koje }e se dogoditi u tvom `ivotu..I to na`alost stvari koje su ti su|ene, jer Uran je takav-na`alost!!

S obzirom na upliv u I ku}i i konj. Urana sa Merkurom – ta konj. je jedan od uglova Velikog Krsta (uzgred izbegavaj `ene bikove – izuzetno lo{e odnose sa njima ti predvi|am!!) i donosi problem da samu sebe u dovoljnoj meri ne razume{-kroz I ku}u, u ku}i mno{tvo nere{enih problema i pitanja (u ku}i u koju ode{ kroz brak!)-kroz IV i VII ku}u zajedno, na poslu ne radi{ posao za koji si se {kolovala – kroz X ku}u.

Predpostavljam da si jedna od onih izuzetno sarkasti~nih osoba – Asc Scorpio, Merkur Scorpio, a ova konj. to pocrtava. U kombinaciji sa pre|a{njim uplivom zaklju~ujem da sa tobom nije nimalo lako razgovarati!!

Mogu} je i nekakav javni posao, koji te naj~e{}e uop{te ne zadovoljava...

-Saturn ti je izuzetno jak i pokazuje da sebe mo`e{ izuzetno da disciplinuje{ posebno kada treba drugima da sae u~ini..Citiram:

Paradox je da mogu ostvariti i previsok cilj, pod uslovom da nije MOJ LI^NI cilj.

On tako|er mo`e da poka`e uspeh kroz dobrotvorne, javne poslove i na mnogobrojne puteve-konj. sa Jupiterom.

-Sunce je lo{e i to jako, ne samo da je u XII ku}i, ve} je i ledirano u lo{em znaku za njega – tako da tvoje `elje iz neznanih razloga (koji su dublje-autodestruktivne prirode i sama sebi si najve}i neprijatelj!) naj~e{}e se ne ostvaruju...Mogu}e je i slabije zdravlje oca u tvojim srednjim godinama..

-Jupiter je tako|er lo{ - la`ni si humanista..Ili bar tako deluje{ drugima! Kad ti se odve`e jezik - naj~e{}e ka`e{ preterane stvari..

-Venera je na sre}u u triplicitetu i u svom licu...pravo si vamp devoj~e, a jo{ {to voli{ da dominira{!!

nastavice se...

Zdravo svima!
Rodjena sam 30.09.1984.godine, u 02-10h u Beogradu.
Mnogima delujem kao hladna ili cak bezosecajna osoba, ali ja to nisam u sustini.
To znaju osobe sa kojima sam bliska, ali poteskoce nastaju pri stvaranju novih poznanstva..
Mogao bi mi neko reci nesto o vezama, da li i zasto pravim greske?O buducnosti..
Hvala i pozdrav za sve!

Ajd moj prvi post da bude ovde. Rodjena sam 21.5.1980 u Beogradu, u 06.30, interesuje me samo da li postoji negde u mom zivotu muskarac koji je u horoskopu rak, rodjen 16.7.1973 u 23.20 takodje Beograd. To bi mi jako puno znacilo, a danas mi je rodjendan pa se nadam da ce mi se zeljica ostvariti. Hvala i pozdrav za sve :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back