Ostali vicevi

854b9cf04a21afaf9a639342c40de0ca.jpg

Ciga bio izvidjač u tenkovsko- oklopnoj četi.
Pošalje ga komandir da ide da ispita most da li mogu da predju preko njega tenkovi, oklopni i pešadija.
Vraća se posle tri dana iscepan, krvav sav, kaže tenkovi i oklopni mogu pešadija ne.
Zašto pešadija ne?
Ima jedan veliki crni ker

Bračni par iz Beča koji nema dece odluči da usvoji jedno. Odu oni kod cige i pitaju ga da li bi pristao da oni usvoje neko od njegove dece, a zauzvrat oni će detetu da omoguće školovanje, bolji život, sve što mu je potrebno. Ciga pristane i odvede ih da biraju. Naravno u kući čopor dece i ovi pitaju da li može najmanje da usvoje. I ciga kaže: "Joj nemoj njega, on još mali, na sisi je, treba ipak malo da poraste."
Pitaju za jedno malo starije i ciga će: "Joj nemoj njega, on talentovan za pesmu, lepo peva, lepo svira, da nas izdržava tako".
Pitaju za još starijeg, i opet ciga: "Joj nemoj njega, on dobro radi, biće majstor, pa da mi brine o kući."
I ovima već dozlogrdilo, i kažu: "Pa jel može onaj najstariji?"
I kaže ciga: "Joj nemoj njega, on je veliki bukvalista!"
Pitaju oni: "Sve svo razumeli, ovo prvo je premalo, ovo drugo je muzikalno, ovo treće dobro radi, ali šta ti znači to bukvalista?"
I kaže ciga: "Ma jednom sam mu reko, idi tamo j.ebi si mater, pa vidi šta mi napravi!"

Razgovaraju dvojica prijatelja:
– Zašto ti je je modro oko?
– Udarila me žena.
– Zašto?
– Zato što sam joj se obratio sa “ti”.
– I zbog toga te udarila?
– Da. Ovako je bilo: ležimo u krevetu, ona me gurka i kaže mi “Nismo odavno imali seks”, a ja joj kažem: “Ne mi, nego ti.”

Back