Ostali vicevi

Na pedeseti rođendan svoje supruge muž se zatekao na službenom putu. Čim se probudio pošalje joj čestitku.
Budući da im u braku nisu cvale ruže, sadržaj je bio ovakav:

“S 20 godina bila si kao ružin pupoljak, s 30 si bila kao čokolada, s 40 kao šampanjac, a s 50 si stara baba!”

Pročitavši čestitku žena se malo oneraspoloži, a onda sedne i napiše odgovor:
“Pupoljak nisi ubrao ti, čokoladu si podelio s najboljim prijateljem, šampanjac su pili svi, ali zato sa starom babom spavaš samo ti!”

b83e3ed500f5e15513cac119af76118e.jpg

Mlada žena ispred zgrade gura kolica u kojima je mali dečak. U susret joj dolazi komšija.
– Jao, kako je sladak! Vidim da je pljunuti Vaš muž! – govori komšija
– Mislite?
– Da, da!
– I meni se to učinilo, ali nisam bila sigurna! Videce on svog boga! Ovo nije moje dete, nego od klomšinice sa treceg sprata koje sam izvela u šetnju

Čovek odluči da sagradi kuću, pa šeta gore-dole po zemljištu i gleda u mobilni telefon. Malo dalje, radnik sedi u bageru i čeka. Odjednom čovek stane i kaže:
– Kopaj ovde!
– Zašto ovde? – pita ga radnik.
– Zato što je ovde najbolji signal!

Došao Mujo u javnu kuću u Frankfurt. I traži Fatu iz Bihaća. Dobije on nju, odradi posao, pita koliko je ona kaže "350 eura", on joj da 500.
Posle 3 dana opet sve isto, pita koliko, Fata kaže 350 eura, on da 500.
Posle 2 dana, opet sve isto, Fata kaže 350, on joj da 500. Pita ga ona: "Jel bolan, što ti meni daješ 500 eura kada ja kažem da je 350?
I pita je Mujo: "Jel si ti Fata?" Ona kaže: "Jesam." "Iz Bihaća", kaže ona "Da". "Jel tebi babo Adnan?" Ona kaže: "Da." Kaže Mujo: "E pa poslao ti babo 1.500 eura!"

Muškarac prilazi zgodnoj devojci u shopping centru i kaže joj:

– Oprostite, molim vas, izgubio sam ovde negde svoju ženu…
– Pa kakve veze ja imam sa tim? – ljutito će devojka.
– Hajde da čavrljamo malo, jer ona se odmah pojavi čim priđem nekoj zgodnoj ženi

Back