Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kraj drugog svetskog rata, opšte narodno veselje, igra se kozaračko, peva se. Nabacuje se partizan partizanki i kaže: "Jesi li slobodna?" Ona odgovara: "Pa jašta brate, zato smo se i borili".
Ide nemački oficir logorom. Ljut, neraspoložen, nije mu ni do čega. U jednom trenutku padne mu pepeo na rame. On otrese pepeo i kaže: "Ma mani me se čoveče!"
Priča deda unucima kako je bilo u ratu.
- "...i tako ja stojim na straži kad naiđoše četiri Nemca. Deco, ja sam se usro."
- "Zašto si se deda usrao, pa to su samo četiri Nemca?"
- "Sad sam se usro, a tad sam pobegao."
Pita sin oca koja je razlika između stvarnog i potencijalnog. I kaže mu otac: "Sada ćeš da vidiš razliku".
Ode kod žene i pita je: "Jel bi se ti hebala sa Ričard Girom za milion dolara?" Žena odgovori: "Normalno da bi!"
Ode kod ćerke i pita je: "Jel bi se ti hebala sa Bred Pitom za milion dolara?" Ćerka odgovori: "Normalno, odmah na keca."
Ode kod drugog sina i pita ga: "Jel bi ti dao da te Tom Kruz hebe u du.pe za milion dolara?" Sin odgovori: "Pa kad malo razmisli, bih za milion dolara."
I kaže otac svom sinu: "Eto vidiš sine. Mi potencijalno imamo 3 miliona dolara, a stvarno mi živimo sa 2 qrve i 1 pe.derom."
Odlučio čovek sagraditi kuću pa hoda po zemljištu gore-dole i gleda u mobilni.. Malo dalje radnik sedi u upaljenom bageru i čeka. Odjednom čovek stane i kaže:
– Ovde kopaj!
– Zašto baš tu? – pita ga radnik.
– Zato što je tu najbolji signal
Ide čovek Kosovom, i vidi kako neko pije vodu sa zatrovanog izvora. Prodere se čovek:
- Hej ne pij tu vodu otrovna je!"
- Moljim?
- Ništa, ništa. Samo ti pij.