Ostali vicevi

530334104_122214200672088736_6248819719919509060_n.jpg

Žena se probudi usred noći i vidi da njenog muža nema u krevetu. Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave i gleda zamišljeno u zid ispred sebe.
– Zašto ne spavaš, dragi? Što nije u redu? – upita ga ona.
On je pogleda i reče:
– Prisjećam se kako smo se upoznali prije 20 godina, kako smo počeli izlaziti… Ti si imala 17 godina. Sjećaš li se toga?
Žena dirnuta do suza tiho reče:.
– Naravno da se sjećam.
Suprug uzdahne pa nastavi:
– Sjećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedištu mog auta?
– Naravno dragi – reče žena, sjedajući na stolac nasuprot njemu.
– A sjećašli se kako je uperio sačmaricu u moje lice i rekao “Ili ćeš oženiti moju kćer ili ću te spremiti u zatvor na 20 godina!”?
– I toga se sjećam – odgovori ona.
On na to tužno doda:
– E, pa danas bih izašao na slobodu!

Orao i Crv
Pojeo orao crva i nije ga dobro svario. Leti ti orao, kad crv proviri na g**u i vidi da je na velikoj visini. Te pita crv orla:
- "Orle, orle?"
- "Sta je?"
- "Na kojoj mi ovo visini letimo?"
- "Pa neznam... jedno dvije, tri hiljade metara."
- "Nemoj s**ti!"

1)Nekom starijem Crnogorcu se pokvario mobilni telefon. Komšija mu da broj korisničkog servisa i kaže da ih nazove i pita da li mu mogu pomoći. Nazove on i naravno javi se operater:

- Dobar dan, izvolite.

- E jadan, pokvario mi se mobilni. Ja mogu svakog da nazovem, a mene niko.

- Gospodine, vjerovatno ste napravili blokadu dolaznih poziva. Uđite u meni ...

A starina će iznenađeno:

- Da uđem u tebi?

2)Jedan rmpalija priča događaj iz svog života:

- Vraćam se ja kući kasno kroz mračnu ulicu, kad čujem nešto kao "tras". Nastavim ja dalje kad opet - "tras, tras". Idem ja dalje kad opet isto. Okrenem se da vidim šta je posredi, kad dvojica mene iza leđa tuku motkama.

Leže muž i žena u krevetu. U jednom trenutku muž se približi ženi i šapne joj na uho:
– Hoćeš da se igramo doktora?
– A hoćeš li državnog ili privatnog? – pita ga žena.
– Kako to misliš? – pita muž.
– Pa ako ćeš državnog onda ćeš čekati jedno 2-3 meseca, a ako ćeš privatnog, to će te koštati 100 evra – kaže mu žena.

Back