mrzim mobi!!!
pre desetak dana sam izgubila svoj u vozu i nazalost neka postena ga nadje i donese mi na posao

e dobro bilo je zeznuto za budjenje morala sam da navijam muzevljev u koji se ne uzdam (ne znam da l on zna da navije kako treba

)
u jednom periodu zivota sam odluvila da budem bez mobilnog
ok,niko me nije smarao,ni sa posla ni od kuce,kad sam tu -tu sam,kad nisam snadjite se
i ondaK...
(ima da izdam moje avanture sa francuskom zeleznicom zivota mi)
nesto su onu zakasnili koju sekundicu sa menjanjem obavestenja na ekranu i udjem ja u voz za bazel umesto za strazbur (i to uvece,zatvarala radnju,tad sam radila u sefori) i kad sam usla vidim krecemo naopako

gde cu ku'cu pitam putnike kazu onu oui oui madame idemo u svicarsku
a ja bez mobilnog,vece je poslednji vozovi odlaze,a poseban problem-moja kartica je ona NEreljefna,znaci ne moze da se plati karta u vozu
zamolim neku zenu da mi pozove taxi za sledece selo u kom se zaustavlja voz,ceo vagon je pratio i dobacivao sta je pametno da uradim
nista pozove ona i kaze sidji sad ti pa ces da vidis da l ce da dodje(u mom kraju je taxi retko prevozno sredstvo,ko u beogradu helikopter)
sidjem a ono neka selendra,sneg do kolena,ja obucena-znate me sta da vam pricam

i cekala cekala,dodje taxi
reko prvo vozi do neke banke da dignem lovu da ti platim pa posle u miluz odakle ide poslednji voz
tako bilo
uhvatila sam taj poslednji,mm precrk'o od stra'
i posle sam ponovo uzela mobilni

eto
al volela bih da ga nemam