- Poruka
- 21.606
Zene cesce ostaju u vezi da trpe. Pogotovo one koje se bogato udaju. Kompleksašice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo, ali previše uopšteno i malo daleko od inicijalne temeНеке особе имају једно оца и мајку (или бабу и деду,са ким већ живе) те им је највећа фобија шта након смрти тих особа,од чега живети ако нису у браку.Неке особе имају једино девојку или момка док отац,мајка,браћа,сестре игноришу њихове потребе те се тако осећају ако прети раскид,раде шта могу да остану у вези или уђу у брак.
Неки су сами физички (немају никога) неки усамљени (ту су отац,мајка,баба,деда,браћа,сестре а као да нису),многи се осећају заглављено јер не могу ништа да промене у животу.Дан је предуг,треба га попунити нечим и ако нема момка или девојке,ако нема друштва,ако нема посла,ако се носе са нечијим психичким стањима од блиских особа (садизам,нарцисоидни поремећај личности прикривени нарцис и триангулација,апатија,депресија итд.исл.) то јесу реални страхови.Још ако их било ко од тих блиских особа подстиче оним што говори годинама постају фобије и у проблему су особе од двадесет до четедесет пет година најчешће.
Како се уопште веза налази ако је околина дисфункционална или токсична,ако околина не жели боље некоме јер би тиме било нарушена динамика или недостатак динамике питање је.Први момак или девојка са двадесет година или са четрдесет пет година опет тешко је исто као и наћи везу уопште а камоли озбиљну.Шта ако се момак или девојка,човек или жена стиде тога где живе иако нису одговорни за то?Шта ако су окружени хордерима и рецимо купатило не функционише најбоље како да нађу везу ако немају где да доведу момка или девојку код себе јер их је срамота?
Шта ако,наводим пример неко момак или девојка,човек или жена немају ни везу ни брак нити икаквог искуства ту и осећају се заглављено у сопственој свакодневници где промена нема?
Окружење не жели или не може или нема потребу да ишта мења а та одоба се осећа заглављено и немоћно,шта је онда смисао живота ако нема везу и неког са ким да дели ужасе празнине свакодневнице?
ne mislim ja na takvo trpljenjeZene cesce ostaju u vezi da trpe. Pogotovo one koje se bogato udaju. Kompleksašice.
Fora je sto je glup i gluplji nego sto misli.ne mislim ja na takvo trpljenje
u takvim slučajevima žena je srećna, jer živi luksuzno
žrtvovala je nešto drugo, ali je ipak na neki način srećna
takođe u tom slučaju muškarac neće baš biti previše povređen ako ga ona ostavi, osim ako nije glup i nije shvatio da je ona sa njim samo zbog keša
e pa jbg ondaFora je sto je glup i gluplji nego sto misli.
Kad malo se okreneš oko sebe. Videces da kešonje u besnim autima crne boje su uglavnom ljudi koji privlače pažnju svim drugim stvarima osim pojavom a la CR 7.e pa jbg onda
pa nije to pravilo, ima i simpatičnih, ali mene zapravo od njih odbija baš taj besni auto crne bojeKad malo se okreneš oko sebe. Videces da kešonje u besnim autima crne boje su uglavnom ljudi koji privlače pažnju svim drugim stvarima osim pojavom a la CR 7.
pa nije nerealna
zamisli da je ona nesvesna da te muči, na primer radi neke stvari koje su opšteprihvaćene kao normalne, ali tebi idu na živce
ili prestao si da je voliš, iz ko zna kog razloga
možda se fizički toliko promenila da više ne osećaš seksualnu privlačnost prema njoj
možda ti je neka druga privukla pažnju
itd itd
da li ostaješ, trpiš svoju nesreću da nju ne bi povredio ili ipak odlaziš?
Ma da,al sa malim grudima i to će ti traženje biti otežano...jao da, umreću sama i nevoljena
evo idem odmah da tražim ozbiljnu vezu, jer bez toga život nema smisla
Nemojte tako kolegaMa da,al sa malim grudima i to će ti traženje biti otežano...
Mislite,draga koleginice?Nemojte tako kolega, rastuzujete pola populacije zena.
Ujedno mislim da mozete iskoristiti priliku da...
Mislim da se postavljačica teme ipak neće složiti,s obzirom da je reč o damama sa velkim grudima,koje,na žalost,ona ne poseduje.Ukoliko smatrate da je neophodno, pitajmo postavljacicu teme!
Али све то је негде постављено као питање.zanimljivo, ali previše uopšteno i malo daleko od inicijalne teme
ne interesuje mene zbog čega neki ljudi nisu sposobni da budu sami i zbog čega teško podnose gubitke, niti zašto nisu sposobni da uđu u vezu
Има одговора и на то негде у епизоди постоји још једна епизода можа.više me interesuje kakav je osećaj pojedinca u takvoj situaciji kada počinje da se guši u vezi, kad oseća da ne može to više da izdrži, a objektivno gledano ta veza je sasvim u redu
dakle, koliko je pojedinac spreman da svesno povredi drugu stranu kako ne bi više bio nesrećan?
A neće je povrediti ako ostanete , a ne volite je? Zanimljivospremni ste da prekinete vezu iako znate da vas ta osoba voli i da ćete je povrediti ako odete?
Muskarac koji trpi nije vise parner nego sluga.pa nije nerealna
zamisli da je ona nesvesna da te muči, na primer radi neke stvari koje su opšteprihvaćene kao normalne, ali tebi idu na živce
ili prestao si da je voliš, iz ko zna kog razloga
možda se fizički toliko promenila da više ne osećaš seksualnu privlačnost prema njoj
možda ti je neka druga privukla pažnju
itd itd
da li ostaješ, trpiš svoju nesreću da nju ne bi povredio ili ipak odlaziš?
0 minuta i 0 sekundi
Jedna od najvećih grešaka u vaspitanju i kulturi je to forsiranje trpljenja u vezi, da neko nekog trpi a nije srećan.
Stvari treba maksimalno banalizovati: ako si srecan ostani, ako nisi idi.
Isto je notorna glupost fraza "za srecu je potrebno dvoje".
Dobra fraza je "za sreću u dvoje je potrebno dvoje srećnih".
Dakle oboje!
A neće je povrediti ako ostanete , a ne volite je? Zanimljivo
ne treba biti fin prema zenama dakle?
Ovo je gadno i pročitati.Zenska biologija i podsvjest trazi podredjenost i muskaraca koji je nad njom
Ovo je gadno i pročitati.
Tvoj je iščašen, tako da smo na istom.Pa vi vecina toga niste i svjesne a komentar ti je smijesan i djetinjast
Сада са ове дистанце пожртвованост да ако сте тим.koliko ste spremni da idete protiv sebe i da trpite nešto što vam ne odgovara samo da ne biste povredili osobu sa kojom ste u vezi?
koji je to momenat kada postaje nepodnošljivo i spremni ste da prekinete vezu iako znate da vas ta osoba voli i da ćete je povrediti ako odete?
neću da dajem nikakve primere, ovu temu treba posmatrati baš široko, interesuje me gde su vam granice i šta smatrate zdravim požrtvovanjem i sa druge strane šta smatrate sebičnošću