Остаће само један: Русија или Америка

Ни један крштени православни Рус НИЈЕ и НЕ МОЖЕ БИТИ комуниста..........
Крштење, па чак и практиковање вере, не изузимају те од комунистичких размишљања, нагона, ставова. Русија има другу по реду комунистичку партију на свету. Половина жали за Совјетским Савезом и 45% није религиозно.

Дакле, Русија коју ти замишљаш постоји само код тебе на роштиљу кад се налочете шуте осе.

Као да намерно заборављате да су Руси и дан данас душом и срцем - комунисти.

Када би се мало више бавио њиовим форумимаи осталим бла, бла дрангулијама, моментално би променио мишљење.

Када би се мало више бавио њиовим форумимаи осталим бла, бла дрангулијама, моментално би променио мишљење.
Форуми нису меродавни. Тњитер није меродаван. ФБ није меродаван. Најмеродавнија је она групација људи која сачињава гро бирачког тела. Они понајвише одлучују.

А они су у Русији - бољшевици лајт.

Као да намерно заборављате да су Руси и дан данас душом и срцем - комунисти.

Zaboravlja se - ili ne zna - kako je krvavo taj komunizam "usadjen" Rusima, kao i kada se to desilo i koliko dugo su bili pod indoktrinacijom. Inace to ne vazi samo za Ruse vec za sve Sovjete.

Slicno se desavalo u Srbiji - kako to da Slovenija uopste nema neke "oziljke" od komunizma? Oni se uopste ne zale na komunizam ili Tita, zale se samo na "velikosrpsku agresiju i hegemoniju" koje uopste nije bilo i koja je izmisljena samo da bi se otcepili. Ali to sad nije bitno, bitno je da Slovenci komunizam prakticno nisu ni osetili, ali Srbi i Crnogorci recimo jesu i to dobro na svojoj kozi. Pa kad su oko 1960. zavrsili sa "prevaspitavanjem" Srbije odjednom su Srbi postali komunisti.

Da znate kako bih vas ja preveo u sta hoces tim istim metodama - bili bi i Marsovci, i Siptari, i Kinezi - sta god ja hocu. I jos bi pevali od srece. Kad zavrsim sa "prevaspitavanjem"...

obrazloži po čemu je Putin iz 1989 drugačiji od Putina iz 2019

gde se vidi ta promena političkih stavova, hvala

Е па то би било веома опширно за објашњавање - али у принципу ако уопште знаш комунистичку ретардирану идеологију - све ће ти бити јасно........

Е па то би било веома опширно за објашњавање - али у принципу ако уопште знаш комунистичку ретардирану идеологију - све ће ти бити јасно........

slobodno piši ludačkim fontom, gde je ta primena političkih shvatanja

pa isto je i dalje, protiv USA, NATO, EU, imperijalizam, rakete, bulja standard

slobodno piši ludačkim fontom, gde je ta primena političkih shvatanja

pa isto je i dalje, protiv USA, NATO, EU, imperijalizam, rakete, bulja standard

Немам намеру да се са тобом препирем - ако уопште знаш и схваташ комунизам требало би да ти буде јасно да Владимир Владимирович са њим нема никакве везе......

Јесте, био је - АЛИ ЈЕ ПРОМЕНИО СВОЈА ПОЛИТИЧКА СХВАТАЊА ...... то се види сваки дан...

Znaci sa promenom politickih shvatanja dosao je i prelazak iz ateizma u religioznost

Mozda je plasticno malo
Al zastupas taj pravac misljenja o Putinu?

Ja licno mislim da Putin samo koristi Pravoslavlje u Ruskom narodu da bi cvrsce drzao vlast

Kao recimo Vucic koji se zaklinjao pred Ikonom u crkvi, pogazio tu zakletvu i posle glumi nekog velikog vernika

Pazi, on nas izaziva na duel argumenata, a mi, eto, cutimo. :hahaha:

Zar stvarno mislis da si dostojan sagovorik ako nikada nisi cuo za raketu N1 i Sojuz?

I sada ce kao neko biti voljan da vodi SA TOBOM ozbiljnu i argumentovanu diskusiju o tako slozenim stvarima kao sto su rakete i tehnologija!??? :hahaha1:
Pa rekoh vec nekoliko puta na prethodnim stranama ove temilice
Kako je moguce da uz takvu prednost u razvoju raketa svih mogucih primena, nijedan Rus nije nikada bio na Mesecu
Nije ocigledno problem u raketama, nit je to pitanje

Zaboravlja se - ili ne zna - kako je krvavo taj komunizam "usadjen" Rusima, kao i kada se to desilo i koliko dugo su bili pod indoktrinacijom. Inace to ne vazi samo za Ruse vec za sve Sovjete.

Slicno se desavalo u Srbiji - kako to da Slovenija uopste nema neke "oziljke" od komunizma? Oni se uopste ne zale na komunizam ili Tita, zale se samo na "velikosrpsku agresiju i hegemoniju" koje uopste nije bilo i koja je izmisljena samo da bi se otcepili. Ali to sad nije bitno, bitno je da Slovenci komunizam prakticno nisu ni osetili, ali Srbi i Crnogorci recimo jesu i to dobro na svojoj kozi. Pa kad su oko 1960. zavrsili sa "prevaspitavanjem" Srbije odjednom su Srbi postali komunisti.

Da znate kako bih vas ja preveo u sta hoces tim istim metodama - bili bi i Marsovci, i Siptari, i Kinezi - sta god ja hocu. I jos bi pevali od srece. Kad zavrsim sa "prevaspitavanjem"...
Вредности се не могу усадити оном ко није спреман да их прихвати. Та врста друштвеног инжењеринга не постоји.

ЦНН нам овде 70 година објашњава како се требамо постидети због робовласништва, а ми изађемо и гласамо за Трампа.

Ако си прихватио комунизам, већ си несвесно био комуниста.

Pazi, on nas izaziva na duel argumenata, a mi, eto, cutimo. :hahaha:

Zar stvarno mislis da si dostojan sagovorik ako nikada nisi cuo za raketu N1 i Sojuz?

I sada ce kao neko biti voljan da vodi SA TOBOM ozbiljnu i argumentovanu diskusiju o tako slozenim stvarima kao sto su rakete i tehnologija!??? :hahaha1:
budalu nit hebati, nit kuci voditi

Znaci sa promenom politickih shvatanja dosao je i prelazak iz ateizma u religioznost

Mozda je plasticno malo
Al zastupas taj pravac misljenja o Putinu?

Ja licno mislim da Putin samo koristi Pravoslavlje u Ruskom narodu da bi cvrsce drzao vlast

Kao recimo Vucic koji se zaklinjao pred Ikonom u crkvi, pogazio tu zakletvu i posle glumi nekog velikog vernika

Не знам - може бити да сам ја необјективан јер веома ценим и уважавам Путина - једноставно препознајем га као неког свог....... ма не мора ништа да каже, само када му видим лице и поглед знам шта мисли..........
  • (FOTO) PUTIN U PRAVOSLAVNOJ CRKVI U PARIZU: Ruski predsednik poljubio ikonu i zapalio kandilo

Foto: EPA, Foto: EPA

POSETA SVETINJI

Вредности се не могу усадити оном ко није спреман да их прихвати. Та врста друштвеног инжењеринга не постоји.

ЦНН нам овде 70 година објашњава како се требамо постидети због робовласништва, а ми изађемо и гласамо за Трампа.

Ако си прихватио комунизам, већ си несвесно био комуниста.

Interesantno.

Sta mu onda dodju Nemci, Austrijanci, ustase - nesvesni koljaci i mas-ubice, jednom i zauvek?

A Englezi, Holandezi, Belgijanci, Francuzi, Amerikanci mu dodju - inherentni robovlasnici? Njih cak na to niko i nije primoravao, zapravo na tome i jesu izgradili svoje imperije. Ali ne, cekaj, to je sasvim OK jer radi se o prljavim Indijancima, Indusima i crncima, njih i treba kasapiti i tretirati kao stoku i uzeti im zemlju zbog resursa, jer ipak je bela rasa civilizovana naspram prljavaca.

Pa rekoh vec nekoliko puta na prethodnim stranama ove temilice
Kako je moguce da uz takvu prednost u razvoju raketa svih mogucih primena, nijedan Rus nije nikada bio na Mesecu
Nije ocigledno problem u raketama, nit je to pitanje

Ma Rusi nisu nikad ni leteli u svemir. Nisi to znao? Ma lazu Ameri, loze te... Rus ne zna ni avion da napravi, kamoli raketlu da leti u svemir.

Interesantno.

Sta mu onda dodju Nemci, Austrijanci, ustase - nesvesni koljaci i mas-ubice, jednom i zauvek?

A Englezi, Holandezi, Belgijanci, Francuzi, Amerikanci mu dodju - inherentni robovlasnici? Njih cak na to niko i nije primoravao, zapravo na tome i jesu izgradili svoje imperije. Ali ne, cekaj, to je sasvim OK jer radi se o prljavim Indijancima, Indusima i crncima, njih i treba kasapiti i tretirati kao stoku i uzeti im zemlju zbog resursa, jer ipak je bela rasa civilizovana naspram prljavaca.
Како мислиш? Робовласништво је у једном моменту било прихваћено као сасвим нормално. Исто важи за нацизам.

Али то више није случај. Исто се не може рећи за Русе и комунизам.

Back