Остаће само један: Русија или Америка

pic_1546844441.jpg

Сморен ко резервни точак. Џабе се скромно обукао, Бог види поштеним нерадом зарађену свилену тренерку од три хиљаде долара и сако од пет.

Ništa konkretno mu nisi osporio.

Da li je to zato što mu je post 100% činjeničan? Izgleda da da.
Па било какво "оспоравање" на написане глупости и небулозе било би исто као када би ти сада Фато тражила од мене да ја докажем да је сада баш толико и толико ЧАСОВА - иако сви знамо колико је сати када погледамо на сат........ :D :D:D

Па било какво "оспоравање" на написане глупости и небулозе било би исто као када би ти сада Фато тражила од мене да ја докажем да је сада баш толико и толико ЧАСОВА - иако сви знамо колико је сати када погледамо на сат........ :D :D:D

Glupost zvanična i statistička činjenica da u Kini se preko 90 % stanovnika izjasnjavaju kao nevernici odn.ateisti? Glupost da na vlasti u Rusiji su ljudi koji privatno ne žive pobožnim i vrlenim životom no u korupciji, bezakonju, laži, luksuzu koji su stekli muzeći državnu kasu, dok prosecan Rus zivi u bedi?

Zašto bih ja mrzeo Ruse ciju knjizevnost i duhovnu tradiciju visoko cenim ili Kineza iz čije je zemlje davno ponikao Zen, čije ucenje takodje cenim i praktikujem? Tako da ne znam ko ovde prica gluposti a ko je samo nepristrasan.

Glupost zvanična i statistička činjenica da u Kini se preko 90 % stanovnika izjasnjavaju kao nevernici odn.ateisti? Glupost da na vlasti u Rusiji su ljudi koji privatno ne žive pobožnim i vrlenim životom no u korupciji, bezakonju, laži, luksuzu koji su stekli muzeći državnu kasu, dok prosecan Rus zivi u bedi?

Zašto bih ja mrzeo Ruse ciju knjizevnost i duhovnu tradiciju visoko cenim ili Kineza iz čije je zemlje davno ponikao Zen, čije ucenje takodje cenim i praktikujem? Tako da ne znam ko ovde prica gluposti a ko je samo nepristrasan.
To sto pises su gluposti iz osnovnog razloga sto niti Kinez, niti Rus, zive idealno, doduse sada u svetu ne zivi niko nigde, ali to veze sa ateizmom ili pravoslavljem nema, kako si lupio da se nisi jos izvukao iz tog zivog blata gluposti.

Sta sam lupio? Sto sam pitao kako pravoslavni hrišćanin može biti opčinjen ateističkom neznabožačkom državom par excellance, kao što je Kina, ogrezla u ateizmu i materijalizmu? Ili Rusijom koju bas briga za sve van Moskve? Samosvestan čovek, ne mora biti ni pravoslavac, je potpuno indiferentan na pitanje ove teme, jer zna da su svi političari i države manje više isti i da se nista neće promeniti dok se ovakvi poput eremite uzdaju u ovu ili onu drzavu , ovog ili onog političara.

Naravno da se ne trerba potpuno uzdati ni u jednu drzavu ili osobu, ali tvoje ocene o Kini i Rusiji i paralele sa ateizmom i pravoslavljem nemaju ama bas nikakve ni veze ni uporiste u realnosti jer prosecan Kinez, bez obzira sto ziviu zemlji s a najvecim rastom, sam od toga nema nista tj, malo ima i zivi vrlo skromno.
Za Rusiju si takodje pogresno ocenio da maltene 'nema zivota van Moskve".

Сморен ко резервни точак. Џабе се скромно обукао, Бог види поштеним нерадом зарађену свилену тренерку од три хиљаде долара и сако од пет.
ти не видиш добро или погрешно читаш израз лица, намерно или не је друга тема

Uobičajeno, trabunjaš kao i svaka SMRDOguzna NATO-smrdibuba. ;)

Back