KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.505
Ne volim ja nešto francuske motore, bio bi kvalitetniji da je ruski. Menjač iz Nisana takođe ne uliva poverenje. Da je Leksusov pa i nekako...
I Nisan ima renaultove motore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim ja nešto francuske motore, bio bi kvalitetniji da je ruski. Menjač iz Nisana takođe ne uliva poverenje. Da je Leksusov pa i nekako...
Ne znam što navodiš da je isključivo francuski motor, kad dolaze u dve verzije; ruski motor i francuski motor. Jeftinije platiš ruski, francuski je nešto skuplji.Naravno da je dobar XRay, jedino ga malo jеbe što ima francuski motor, japanski menjač, što mu je italijanski prototip i što ga je napravio britanski dizajner... da je sve to Ruja preduzeo bio bi nesumnjivo još bolji. Zato je Niva tu, 100% made in SSSR, ide uz masnu banderu.
Da, moj kum uzeo novog Qashkaija i crko mu motor posle 3 godine i 70k km... čim se tu Francuz umeša, nema više kvaliteta.I Nisan ima renaultove motore
Nisam znao da ima i ta opcija. Sigurno je bolja od ove francuske iako je jeftiniji.Ne znam što navodiš da je isključivo francuski motor, kad dolaze u dve verzije; ruski motor i francuski motor. Jeftinije platiš ruski, francuski je nešto skuplji.
https://www.napinfo.ru/en/news/cars/prices-for-lada-vesta-and-lada-xray-increasedNisam znao da ima i ta opcija. Sigurno je bolja od ove francuske iako je jeftiniji.
Haha, isti ovaj naš.
MasalaRusi se ne zamajavaju glupostima... oni ne prave beskorisne stvari kao što su telefoni, kompjuteri, dobri auti... oni prave korisne stvari kao što su interkontinentalne rakete, vojni avioni, i slično.
Pazi Slinavi Nedjeljko, do nedavno je i Berlin bio pod Ruskim suverenitetomJesam li ja čorav ili blesav, ali koliko sam vidio Sevastopolj je bio donedavno u Ukrajini.
Da, verovatno je ruski proleterski jeftiniji jer je 6x bolji od francuskog NATO agregataNe znam što navodiš da je isključivo francuski motor, kad dolaze u dve verzije; ruski motor i francuski motor. Jeftinije platiš ruski, francuski je nešto skuplji.
Pa sta mislis, gde je AV pokupio foreHaha, isti ovaj naš.
Makron objavio kraj zapadne dominacije u svetu
Tanjug / DRAGAN KUJUNDZIC Evropa 27.08.2019
Epoha zapadne dominacije se bliži kraju zbog globalnih geopolitičkih promena, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron tokom obraćanja ambasadorima te zemlje.
„Vidimo kraj zapadne hegemonije u svetu. Okolnosti se menjaju“, istakao je francuski lider.
Prema njegovim rečima, danas se na svetskoj sceni učvršćuju „nove sile“.
„Kina se probila u prve redove, a Rusija postiže veliki uspeh u svojoj strategiji“, istakao je Makron.
On je takođe ukazao na važnost detaljnog preispitivanja odnosa sa Moskvom, jer je, kako je rekao, bez njenog učešća nemoguće izgraditi novu bezbednosnu arhitekturu u Evropi.
„Evropski kontinent nikada neće biti stabilan, mi nikada nećemo biti bezbedni ako ne uspostavimo mirnije odnose i ne razjasnimo odnose sa Rusijom“, ocenio je Makron.
Francuski lider je takođe dodao da bi Pariz i Moskva trebalo zajedno da čine nešto korisno za svet, jer će Evropa u suprotnom ostati pozornica strateške borbe između SAD i Rusije.
Velika je greška odgurivati Moskvu od evropskih sila, jer u tom slučaju postoji rizik da Rusija stupi u savez sa Kinom, a to uopšte nije u interesima Evrope, zaključio je Makron.
Током састанка са Путином 19. августа, француски председник Емануел Макрон напоменуо је да повратак Русије у Г8 зависи од решења кризе у Украјини. Немачка канцеларка Ангела Меркел такође повезује питање обнављања формата Г8 са напретком у решавању ситуације у Украјини. Британски премијер Борис Џонсон подржао је немачку канцеларку, противећи се скором повратку Русије у Г7.
Rusija im treba zbog Ukrajine?Da, ali pogledaj sa linka dole koji si dao
Jasno je da im Rusija treba zbog Ukrajine i energenata, ali kako onda misle da ucene Rusiju smirivanjem krize u Ukrajini kad oni nisu clanovi bas zbog nje i svega sto se oko toga desavalo?
Ma jok radi se severni tok a i juzni potok ce biti valjda operativan u neko vreme uskoroRusija je potrebna Evropi zbog energenata koji jos uvek velikom vecinom idu preko Ukrajine i verovatno ce jos dugo tako ostati.
поред Фатине лојаве гузице - ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕ.........Rusija je doslovno dupe.
поред Фатине лојаве гузице - ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕ.........
![]()
![]()