rusija nema ništa.
Stanovništvo pokušava da nađe neki samogon ili antifriz da se ubije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni dug od po 50 hiljada dolara po glavi stanovnika, k'o Sjedinjene Države.rusija nema ništa.
Али Американац вози Кадилака, а Рус вози Ладу.Nema ni dug od po 50 hiljada dolara po glavi stanovnika, k'o Sjedinjene Države.
Pazi mudrosti...Али Американац вози Кадилака, а Рус вози Ладу.
Зар ти то ништа не говори?
Наравно... недајбоже да се Кадилак заглави у снегу... Лада уз масну бандеру оп цуп - одееее... а Амер може само да кмечи и зове НАТО у помоћ.
Возио би сваки Амер Ладу, АЛ' НЕМА БРАЛЕ!!11Pazi mudrosti...
Svaki Amerikanac vozi Kadilak, a svaki Rus Ladu.![]()
Ali zato svaki, ama SVAKI Amerikanac vozi Kadilaka, i svaki, ama SVAKI Amerikanac je miliJoner i vlasnik velike korporacije.Возио би сваки Амер Ладу, АЛ' НЕМА БРАЛЕ!!11
Зато нека кмечи кад се заглави у снегу.
Rusi duguju 80% vise para po glavi stanovnika od ZimbabveaNema ni dug od po 50 hiljada dolara po glavi stanovnika, k'o Sjedinjene Države.
Ne postoji nikakav dug, ne razumeš ti to.Nema ni dug od po 50 hiljada dolara po glavi stanovnika, k'o Sjedinjene Države.
Niko nije rekao da se u Sjedinjenim Državama loše živi. Mislim da si imala prilike da čitaš kada sam pisao o tome da je tamo narod izuzetno svestan i da tamo ne mogu da prođu razne gluposti kao ovde. Ni život tamo nije ni malo loš...Ne postoji nikakav dug, ne razumeš ti to.
Evo zapitaj se, koliko ukupno dolara danas poseduju ti entiteti kojima SAD navodno duguju.
Pa odgovori onda, koliko dolara trenutno ima Kina i ti tvoji ostali rusomongoli.Niko nije rekao da se u Sjedinjenim Državama loše živi. Mislim da si imala prilike da čitaš kada sam pisao o tome da je tamo narod izuzetno svestan i da tamo ne mogu da prođu razne gluposti kao ovde. Ni život tamo nije ni malo loš...
Ali, koliko sam čitao na nekim finansijskim, ekonomskim portalima, dug Sjedinjenih Država je zaista ogroman.
Kako misliš, koliko ima dolara? Duga, kapitala...? Čega.Pa odgovori onda, koliko dolara trenutno ima Kina i ti tvoji ostali rusomongoli.
Evo daću ti neke multi-čojs odgovore:
a) 0 dolara
b) 10 triliona dolara
Ako b), onda kako to već imaju ono što im se duguje.
Pa vidiš da tu nisu čista posla.Kako misliš, koliko ima dolara? Duga, kapitala...? Čega.
Da ja posedujem iPhone koji je američka firma a ne ruskaElem, dok bistrite glavu odgovorom na pitanje kako to da Rusija jos uvek nije poslala nijednog coveka ili zenu, na Mesec do dana danasnjeg
Da se prebrojimo
Koliko vas poseduje ruski smartfon a koliko americki
Evo ja posedujem Korejski Samsung s9 plus.
Ali moracu da ga menjam jer je zastareo vec
Otvoren sam da razmislim i o Ruskom, pa da cujem vasa korisnicka iskustva sa ruskim smartfonima, ima li ijedan od fanova Rusije to cudo tehnike da podeli radosti i muke koristenja istog
Prave korisne stvari, kao što su dobra auta. Po čemu to Lada nije dobar auto?Rusi se ne zamajavaju glupostima... oni ne prave beskorisne stvari kao što su telefoni, kompjuteri, dobri auti... oni prave korisne stvari kao što su interkontinentalne rakete, vojni avioni, i slično.
Rusi se ne zamajavaju glupostima... oni ne prave beskorisne stvari kao što su telefoni, kompjuteri, dobri auti... oni prave korisne stvari kao što su interkontinentalne rakete, vojni avioni, i slično.
Da si rekao po čemu nije loš, tad bi nam stvarno zapušio usta.Prave korisne stvari, kao što su dobra auta. Po čemu to Lada nije dobar auto?
![]()
Naravno da je dobar XRay, jedino ga malo jеbe što ima francuski motor, japanski menjač, što mu je italijanski prototip i što ga je napravio britanski dizajner... da je sve to Ruja preduzeo bio bi nesumnjivo još bolji. Zato je Niva tu, 100% made in SSSR, ide uz masnu banderu.Prave korisne stvari, kao što su dobra auta. Po čemu to Lada nije dobar auto?
![]()
Naravno da je dobar XRay, jedino ga malo jеbe što ima francuski motor, japanski menjač, italijanski prototip i britanski dizajner... da je sve to Ruja preduzeo bio bi nesumnjivo još bolji.
Ne volim ja nešto francuske motore, bio bi kvalitetniji da je ruski. Menjač iz Nisana takođe ne uliva poverenje. Da je Leksusov pa i nekako...Šta je francuski motor i japanski mjenjac u odnosu na to.