Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неке фотографије из живота Владимира Путина, човека број 1 на планетиНекоторые фото из жизни Владимира Путина
a koji smo to 'mi' ili bolje receno VI?
Питање би могао да преформулишеш: Шта грађанин САД и Канаде може са 600 долара, колико од тога може да купи намирница, колико дажбина да плати држави, и шта му остане за његове личне прохтеве, тј.доколицу?![]()
Na Kalemegdanu je od 22.09. izložba fotografija "Šetnja kroz Ameriku na Kalemegdanu" u okviru koje se mogu pogledati prizori i pejzaži iz svih 50 američkih država i Kolumbija distrikta.Izložba traje do 30.10.
To je sve na Savskom šetalištu.Možda Vam se USA ne dopada, ali izložba i fotografije su odlične, u neobaveznoj šetnji možete sve da pogledate.
Fotografije odlično izgledaju, eto ideje, moglo bi tako nešto da se napravi za Rusiju na primer ili neku drugu zemlju.
Нема на чему, налетех данас на њих на једном руском сајту - мени је ова најзанимљивија...Putinovka, u svoje ime ti se zahvaljujem za gore date fotografije ( o Putinu), odlicne su. Ziveo Putin.
Може ли се оставити коментар поред тих фотографија фашистичке, смрдљиве, злочиначке, банкротиране америке? Поруке, да их понесу преко велике баре...Или специјалци обезбеђују изложбу непријатеља српског народа???
Nema razloga za toliku uznemirenost, to je sve na ogromnm panelima, nema nikakvih marinaca okolo.
A i eto ideje, isto tako nešto o Rusiji.
Неке фотографије из живота Владимира Путина, човека број 1 на планети
Au, pa tebi ide firnajz na Putka![]()
Koliko i cena gasa u Srbiji. Toliko je i cena benzina u Americi. Oni drže iste cene goriva. Gas je u Rusiji oko polovine naše cene gasa u dinarima, samo skoro niko se ne vozi na gas. U Usinsku, na primer, cene su još i niže, ali Usinsk je grad na naftnim poljima.САД: У Калифорнији избила бензинска криза
Тагови: бензин, Северна Америка, нафта, криза, Свет, Вести
интернет редакција
9.10.2012, 09:02
Фото: РИА Новости
У Калифорнији цене бензина трећи дан заредом ажурирају историјски максимум усред дефицита горива, до кога је дошло због престанка рада две рафинерије нафте услед квара. У понедељак, 8. октобра, просечна цена је порасле на 4, 668 долара за галон – што је за 22% више од америчког просека.
Многе бензинске пумпе или не раде, или продају гориво по цени вишој од пет долара по галону.Организовање снабдевања горивом из других држава не функционише, с једне стране Калифорнија је скоро одсечена од цевовода осталог дела земље, са друге – рафинерије других држава производе углавном сувише прљав бензин за Калифорнију.
САД: Краду бензин па га препродају
Раст цене горива у САД узима данак - учестале крађе бензина на пумпама. Украдено гориво лопови продају камионџијама по нижим ценама.
![]()
Гориво се "танкује" у буре, па на друм у продају (ово као код нас за време санкција...бурад и пластичне флаше)
Сједињене Америчке Државе су годинама биле познате по јефтином гориву, али је скок цена на светском тржишту нафтних деривата утицао и на пораст цена у Америци, и полиција се сада по први пут суочава са нечим до скора незамисливим- крађама бензина са пумпи.
Како преноси Еј-Би-Си (АБЦ) телевизија у последња два месеца догодило се више крађа у којима су лопови покушали да преспу гориво са пумпи у велике канистере које су возили у специјално припремљеним комбијима.
У Америци је данас просечна цена бензина око 3,59 долара за галон, који има 3,78 литара (око 78 динара за литар), што је за 40 центи више у односу на пре годину дана, а истовремено и највиша цена горива у америчкој историји.
Даља поскупљења која се најављују, очигледно су довела до идеје да се бензин краде, са чим се полиција у САД никада раније није суочавала због ниске цене горива.
Последњи покушај се, како наводи Еј-Би-Си, догодио пре два дана на бензинској пумпи у близини града Тампа на Флориди, када су лопови довезли комби до пумпе и из цистерни почели да пребацују гориво у спремљене канистере.
Полиција је осујетила ту крађу, али је она само једна у низа више десетина које су се догодиле широм Америке.
Украдено гориво се касније продаје камионџијама по цени од 2,50 долара за галон, а с растом цене горива, америчка полиција страхује да ће оваквих крађа бити све више.
Колко оно беше цена бензина у Русији![]()
Дајте им половне карабине и "одерите их" (не знаю какое выражение в России, но это у нас говорится когда хочешь кому взят мнооооооого денег ...Шта? Тако све лоше у НАТО ? Не могу да развијају своје оружје ?
Руски карабин "Вепр-12" ће бити усвојен на наоружање у 17 земаља чланица НАТО.
Карабини ће бити доставља оружаним снагама и другим органа за провођење закона у 17 земаља НАТО.
![]()
http://topwar.ru/19919-karabin-vepr-12-budet-prinyat-na-vooruzhenie-17-stranami-nato.html
Нацисте су Руси газили од Стаљинграда до Берлина
![]()
На форуму имамо и припаднике руског народа и није лепо да овде шириш ирационалну и нацистичку русофобију и да вређаш људе на националној основи...јесте да си са таквим менталним склопом бенигна за те ствари али правила су правила![]()
И ако ниједан од њих не припада Руском националном корпуси њихови грехови су ништа у односу на ове што сам ти набројао. Ни један од њих није вршио злочине зато што неко припада другој нацији или има другу боју коже. Ове американце које сам побројао су вршили злочине мотивисане расистичком мржњом...индијанци, јапанци, вијетнамци, црнци...итд итд
А собзиром да је Хитлер за тебе позитивац и жртва терора ''Црвене Армије'' као и ове што сам ја набројао више и не вреди да ти ишта објашњавам.
Није полудела него де дегенерисала...нигде толико дегена на километру квадратном као у америци, а то да ли сам ја стручна особа или не ти не мможеш да дајеш суд. А ко то овде забавља форум...врати се неколико страница уназад прочитај све..па ако имаш и мало мозга, макар величине зрна грашка и то кад набубри увидећеш..хахахаха
putinova rusija zdrava sa svim mogucim zabranama ? Lol
E moje zrno graska ...