Путиновка
Veoma poznat
- Poruka
- 10.729
Mnogi "stručnjaci" ovde stalno iznose podatak kako Rusija ni približno nema snage da se suprostavi Americi...neka ekonomija...neke babaroge...
Jel ima o tome neki link...neka izjava nekog zvaničnika...bilo šta?
A opet na kraju svi moraju da budu svesni da Rusija većinu svog stanovništva može da sakrije u atomska skloništa i da jedu samo kačamak dok se radioaktivna prašina ne razredi i očisti.
Amerika ima vrlo malo skloništa u kojima bi pola Amera umrlo jer nema tuširanja i kućnog bioskopa, a druga polovina bi se pobila međusobno za konzerve i teritoriju.
Da....Bil Gejts i kompanija imaju skloništa na severnom polu...
Бранимире, твој аватар (Сталкер) ми говори да знаш о чему се ради... (добила сам Сталкера у Русији - и од тада не могу да се одвојим од Чернобиљ зоне...
 али некако ми дође исто, тамо се вежба преживљавање у зони радијације, а овде код нас у зони политичког сумрака...)
 али некако ми дође исто, тамо се вежба преживљавање у зони радијације, а овде код нас у зони политичког сумрака...)Само у Москви у овом тренутку се гради 5000 нових атомских склоништа.
Информација је од 2010. године (вероватно су већ завршена). Зашто'???
Што се Руса тиче, већ сада руска армија има довољно хране у резерви у случају било какве катастрофе (не само за армију, количине су такве да се конзерве од пола килограма, војне залихе, могу купити и у продавницама - све што претекне... у питању је чиста говедина)... Руси неће помрети од глади у склоништима... а што се тиче радијације... па они су били спремни да баце атомску бомбу на Кремљ кад је тамо седео пијани Јељцин, да униште Москву и њега заједно, не би то било први пут, и да је после поново саграде... Тај пуч су руски официри већ спремали и да Јељцин није пристао добровољно да оде, наводно предајући власт Путину због умора (треба му само погледати лице док се опраштао са влашћу, па да све буде јасно, да није отишао добровољно), да није учинио то што је учинио, нуклеарни удар би сами Руси нанели Кремљу. Значи, њима ништа није страно и нека се олош преко велике баре не опушта превише - Руси раде увелико на сваком детаљу везаном за одбрану земље... и у случају новог светског рата, биће спремнији од свих осталих... Ево и неколико фотографија војничких конзерви из мог личног албума...

Сви који су мало боље упућени у тај догађај, кажу да иза такве реакције полиције, стоји Путин, он баш уме да понизи своје ништавне противнике - да их прикаже у онаквом светлу какви заиста јесу, смешни, јадни и безначајни.
  Сви који су мало боље упућени у тај догађај, кажу да иза такве реакције полиције, стоји Путин, он баш уме да понизи своје ништавне противнике - да их прикаже у онаквом светлу какви заиста јесу, смешни, јадни и безначајни. 

![[I]](/data/avatars/m/277/277826.jpg?1334145483)