Остаће само један: Русија или Америка

Vise verujem

• USA

• Rusiji

• USA

• Rusiji

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Један од највећих америчких градова - Детроит ;)

St-Christopher-House-ex-P-010.jpg

t_f43b7ec503c86cdd4cae3c57a40eeae7_1_1_854.jpg

ruins_of_detroit_161.jpg

08-960x638.jpg

detroit16_ff9091d51e6dcc6b6c112e4a3ba1e28e_596.jpg

U USA postoje slobode koje ne postoje u rusiji i zato ti solim pamet. Tvoj prijatelj kaze, WOW, sta tvoj prijatelj kaze to je istna za ceo svet WOW.

Sacuvaj nas Boze tih USA sloboda. Pa tamo je satanisticka crkva legalna, vesticarenje, magija, okultizam isto tako. Deca tamo slave noc vestica, a Bozic se obelezava samo kroz shopping. Za najbolesnije stvari sam cula upravo iz te famozno "slobodne" USA. Pa tamo mozes da kupis oruzje u prodavnici kao da kupujes zvake. Cula sam da se tamo covek vencao sa svojim autom ??? Ma ima miliiooon stvari. Pricaj ti te bajke nekom drugom. Ja i moja porodica bismo radije crkli od gladi nego ziveli u USA. A o tome sta je pricao moj prijatelj, necu ni da pominjem, to je tek uzas. I naravno da vise verujem njemu, nego tebi sektasici.

Sacuvaj nas Boze tih USA sloboda. Pa tamo je satanisticka crkva legalna, vesticarenje, magija, okultizam isto tako. Deca tamo slave noc vestica, a Bozic se obelezava samo kroz shopping. Za najbolesnije stvari sam cula upravo iz te famozno "slobodne" USA. Pa tamo mozes da kupis oruzje u prodavnici kao da kupujes zvake. Cula sam da se tamo covek vencao sa svojim autom ??? Ma ima miliiooon stvari. Pricaj ti te bajke nekom drugom. Ja i moja porodica bismo radije crkli od gladi nego ziveli u USA. A o tome sta je pricao moj prijatelj, necu ni da pominjem, to je tek uzas. I naravno da vise verujem njemu, nego tebi sektasici.
Ti si cula WOW, kakav dokaz..LOL. U rusiji mozes na crnom trzistu da kupis sta hoces , ponovo si cula WOW, to sto ti cujes to je sveta istina WOW. Ti pricas bajke, jer se kod tebe sve svodi sta si cula, isto kao u bajkama i basnama, nemas nijedan dokaz,nijedan link da potvrdi tvoje basne tj bajke, tako da idi na neki forum za decu i tamo pricaj sta si cula na pijaci.
Samo ti veruj u bajke, sto si cula.

И шта ? Осим Америки у окупацији учествовали jош 14 других земаља. И где су они и American Expeditionary Force ?
Побегао из Русиjи губи папуче у 1921 г. И не од редовне Црвене армије, а од руских сибирских партизана.

Ti si cula WOW, kakav dokaz..LOL. U rusiji mozes na crnom trzistu da kupis sta hoces , ponovo si cula WOW, to sto ti cujes to je sveta istina WOW. Ti pricas bajke, jer se kod tebe sve svodi sta si cula, isto kao u bajkama i basnama, nemas nijedan dokaz,nijedan link da potvrdi tvoje basne tj bajke, tako da idi na neki forum za decu i tamo pricaj sta si cula na pijaci.
Samo ti veruj u bajke, sto si cula.

Sektasice, ja znam da ti to po direktivi branis USA, a blatis Rusiju, ali nemoj da ispadas glupa. Sve ovo sto sam navela ima po svim novinama i medijima. To nije nikakva tajna. Nije to pricala baba Mileva sa pijace, nego se zvanicno radi i zna. Ovo sto ti pricas su budalastine i neverovatne lazi. Svi znaju kako izgleda centar Moskve, a ti postavila neki glupi video koji nema veze sa tim. Ne blamiraj se vise. Pa ti sama si zivi dokaz trulezi USA - vrbovana u sektu, ispran mozak. I prestani vise da se kreveljis sa tim WOW. Artikulisi se malo. Evo ti linkova koliko hoces:

u prvom filmu od desetina ljudi koji se mogu videti prikazali su samo dva crnca, a o ostalima da ne pričamo

to je znači best of America - bela Amerika

videli smo već šta belci u demokratiji rade crncima kad ima se dosele u komšiluk

Ma fuj ! Da se ispovracas od njihovog licemerja. Ali mnogo su gori ovi nasi izdajnici, koji za saku Judinih srebrnjaka blate svoju zemlju, a velicaju krvoloke svog naroda, a i celog covecanstva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back