- Poruka
- 19.509
U.S. Military Parade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Један од највећих америчких градова - Детроит
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U USA postoje slobode koje ne postoje u rusiji i zato ti solim pamet. Tvoj prijatelj kaze, WOW, sta tvoj prijatelj kaze to je istna za ceo svet WOW.
Ti si cula WOW, kakav dokaz..LOL. U rusiji mozes na crnom trzistu da kupis sta hoces , ponovo si cula WOW, to sto ti cujes to je sveta istina WOW. Ti pricas bajke, jer se kod tebe sve svodi sta si cula, isto kao u bajkama i basnama, nemas nijedan dokaz,nijedan link da potvrdi tvoje basne tj bajke, tako da idi na neki forum za decu i tamo pricaj sta si cula na pijaci.Sacuvaj nas Boze tih USA sloboda. Pa tamo je satanisticka crkva legalna, vesticarenje, magija, okultizam isto tako. Deca tamo slave noc vestica, a Bozic se obelezava samo kroz shopping. Za najbolesnije stvari sam cula upravo iz te famozno "slobodne" USA. Pa tamo mozes da kupis oruzje u prodavnici kao da kupujes zvake. Cula sam da se tamo covek vencao sa svojim autom ??? Ma ima miliiooon stvari. Pricaj ti te bajke nekom drugom. Ja i moja porodica bismo radije crkli od gladi nego ziveli u USA. A o tome sta je pricao moj prijatelj, necu ni da pominjem, to je tek uzas. I naravno da vise verujem njemu, nego tebi sektasici.
a putin nije patetican sa njegovim srnecim pogledom ?.
Kako je bljutavo patetican ovaj propagandni materijal
.
Sta je laz ? Nisi ni razumeo o cemu se radi. hahahahahahaТипична америчка пропаганда. Али у стварности - лаж, лаж, лаж.
American Expeditionary Force Siberia in 1918: "AEF in Siberia
И шта ? Осим Америки у окупацији учествовали jош 14 других земаља. И где су они и American Expeditionary Force ?
Побегао из Русиjи губи папуче у 1921 г. И не од редовне Црвене армије, а од руских сибирских партизана.
Dali ste Aljasku,dace te i Sibir, a mi cemo se vratiti !!!!
ruski sibirski partizani, iz koje je to bajke konjic grbonjic ?

.
Ti si cula WOW, kakav dokaz..LOL. U rusiji mozes na crnom trzistu da kupis sta hoces , ponovo si cula WOW, to sto ti cujes to je sveta istina WOW. Ti pricas bajke, jer se kod tebe sve svodi sta si cula, isto kao u bajkama i basnama, nemas nijedan dokaz,nijedan link da potvrdi tvoje basne tj bajke, tako da idi na neki forum za decu i tamo pricaj sta si cula na pijaci.
Samo ti veruj u bajke, sto si cula.
u prvom filmu od desetina ljudi koji se mogu videti prikazali su samo dva crnca, a o ostalima da ne pričamo
to je znači best of America - bela Amerika
videli smo već šta belci u demokratiji rade crncima kad ima se dosele u komšiluk
Cija je Aljaska ?Маштати не штетно - штетно не маштати.![]()