Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little:Za takvu vezu potrebno je da imas mnogo strpljenja, i da imas veliko srce koje kuca bez predrasuda. Ljubav nazalost ne bira, i onaj ko moze da se upusti u jednu takvu emotivnu vezu zbilja je srecnik.
Nisam sigurna da bih se usudila i da pokusam.
Incognito:Sta ima da se misli o tome?
Osobe sa invaliditetima su ljudi kao i svi mi, i ne vidim zasto oni ne bi mogli biti u emotivnoj vezi i imati ista osecanja kao i svi ostali? (pored toga sto ih drustvo nepravedno odbacuje... ima ljudi koji su ostali bez nogu, ruku i cega vec da bi mi preziveli, pa ako nista drugo trebamo im biti zahvalni)...
vishnja:Zaboravljate na strah od razlicitosti. Ljudi se plase svega sto je razlicito od njih samih (cak i ako se radi o pozitivnim razlikama). Invaliditet je nesto sto niko ne zeli za sebe, nesto sto se ne bira a svima moze da se desi.
Marg, nema tu pazi gdje gazish to ti se desi tamo gdje bi trebalo najmanje da se paziMargott:mislim da bi drugachije razmishljala da sutra ostanesh bez leve noge...zato...pazi gde gazish...
ajde ti malo razmisli o svom pitanjuHurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...
Dali osobe sa povredama kicmene mozdine (pr. ne osecaju donji deo tela) mogu da uzivaju u sexu, osete nadrazaje, dozive orgazam...?
mr. I:ajde ti malo razmisli o svom pitanjuHurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...
Dali osobe sa povredama kicmene mozdine (pr. ne osecaju donji deo tela) mogu da uzivaju u sexu, osete nadrazaje, dozive orgazam...?![]()
opa, chemu odma napalm bombe HurryHurricane:mr. I:ajde ti malo razmisli o svom pitanjuHurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...
Dali osobe sa povredama kicmene mozdine (pr. ne osecaju donji deo tela) mogu da uzivaju u sexu, osete nadrazaje, dozive orgazam...?![]()
Aj' ti ne seri ako vec nisi upucen ili ne zelis da odgovoris![]()
mr. I:opa, chemu odma napalm bombe HurryHurricane:mr. I:ajde ti malo razmisli o svom pitanjuHurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...
Aj' ti ne seri ako vec nisi upucen ili ne zelis da odgovoris![]()
valja prvo malo nadletiti teren pa onda se odluchiti za vatru
![]()
shta ti mislish ako neko "ne osjeca donji dio tijela" ,tvojim rijechima, da li moze to shto si pitao, pokushaj ponovo da razmislish .
P.S. shto se tiche onoga " aj` ti ne seri..." - nisam ti ni nudio da jedesh, al ne budesh li redovno jeo ostacesh mali :wink:
Hurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...
Dali osobe sa povredama kicmene mozdine (pr. ne osecaju donji deo tela) mogu da uzivaju u sexu, osete nadrazaje, dozive orgazam...?
mr. I:ajde ti malo razmisli o svom pitanjuHurricane:...mala digresija...nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo sam radoznao...