Osobe mog zivota po pravilu uvek ozenjene?!!!

biljanaDir:
Da li to mozda i tako treba da kad predjes 30 g, uvek naletis na muskarca koji ti se svidja da je ozenjen?
Pocnes da se druzis, srce poludi i onda ne znas sta ces. Da poludis :oops:
Zar je moguce da su svi stariji od 30 g i dobri muski su ozenjeni :cry: . Bas sam tuznaaaaaa.

PS: Za jednim kolegom ludim od ocaja

Bilja
'Oće to tako kad ti je u tuđoj bašti trava uvek zelenija...
Što ne pokušaš da daš šansu nekom koji nije oženjen?
Možda se bojiš da nema neku falinku, pa u startu pucaš na provereno?
Nemoj misliti da te prozivam, samo znam gomilu OK likova koji su sami, a pri tom na žene gledaju slično kao ti na muškarce...

ggolub:
'Oće to tako kad ti je u tuđoj bašti trava uvek zelenija...
Što ne pokušaš da daš šansu nekom koji nije oženjen?
Možda se bojiš da nema neku falinku, pa u startu pucaš na provereno?
Nemoj misliti da te prozivam, samo znam gomilu OK likova koji su sami, a pri tom na žene gledaju slično kao ti na muškarce...

zlatno pravilo br 1: u tudjoj basti trava nije zelenija

ja i Gollub isto mislimo.......................;)

o hvala hvala

:arrow: fortuna, tamo idu samci da trazhe nekog, ako nisu uspeli preko forum.krstarica.com ili preko icq-a :evil:
to srbi, ostali ne znam mislim to ima u srbiji
u stvari to se sve pomerilo na gore, mislim bolje ako se uparish ranije al sad ako nisi ebiga...veca sansa za daunov sindrom ploda...ta granica godina
ma mislila sam ad upadam u definiciju ali sam kao i obicno procitala povrshno
inace u bosni su izvalili neke piramide sad bash gledam znaci ovde su bili egipcani
tj sumnjaju da su to piramide
visoko

Hellen:
Богами, у праву си!

Ако нема кајлу од по киле око врата, и ако не вози бар БМВ....ја га ни не погледам!
Тек кад видим пуцу, и ако ми исприча још кога је кокнуо из сачекуше...онда се палим! Мммммм....
А ако оће да ме кресне....ееее....то тек кад се искези за пар иљада јурића....иначе ниш!
Право мушко МОРА да има утоку, бесна кола и кајлу, МОРА да ми плаћа скупа пиће и вечере, и мора да ме вода на хотмена места где се окупља крем нашег друштва и где се слуша Цеца, Сека и тако то!!!

Мушкарац са којим сам тренутно испуњава све те услове, и волећу га до краја живота, то јест док плаћа!

:lol: :lol: :lol: I ja što starija i iskusnija-sve više takve volim!!! :-D :grin: ;)
P.S. Samo bez Cece i tih ostalih, molim!!!

AcaBg82:
Hmmmm sta je to muskarac?
Kada bi vam i oni momci bez BMW-a bez utoke bez kajle postali muskarci mozda bi ste nesto i nasli. Na zalost lovu kod nas imaju kriminalci, a sa 30 vec treba da znate kako se kod njih prolazi.

Slobodnih muskaraca ima ali vi to ne smatrate za muskarca, sve ispod auta od 50 000 iljada eurica za vas nije musko.

Malo snizite kriterijume.

ma nije tako acika,
nismo sve sponzoruše, osim ponekad hahahaha ;-)
mada :idea: ako frajer do 40 baš ništa nije uradio.....i šta će mu riba! :-D
a ti slatkiši do 30 ko ti još imaju vremena....mislim da zarade za sponzorušu! :-D

paaa recimo da iako je ozenjen sta bi to znacilo tebi...u smislu tebe interesuje on ne njegova zena..aa ako dopres do jega,kafe,kontakta i nekih drugih stvari ipak ce to biti to..jer svaki covek ide tamo gde mu je bolje pa makar bio i u braku..savremen svet nista novo :)

doduse ovo je forum mesto price pa misljenjiam nikada kraja..?:)

Pa sve se moze promeniti,pa i to........salim se.Iskreno ne bih ti preporucila da budes sa ozenjenim tipom,ne zbog morala i slicnih prica,nego zbog sebe.zasto bi nekog delila?I ako je nesrecno ozenjen(a sigurno jeste,ako vara zenu)neka se razvede,pa neka bude srecan.Nego,to su kukavice koje ce da zive uzasno u tom braku,oni ce da lazu,varaju,itd,ali se nece razvesti,jer sami ne smeju da idu kroz zivot.a mislim da sigurno mozes da nadjes slobodnog muskarca,ili razvedenog.Ima ih dosta,samo sto do sada nisi naletela,moras prosiriti vidike i naci ces ga.

biljanaDir:
Da li to mozda i tako treba da kad predjes 30 g, uvek naletis na muskarca koji ti se svidja da je ozenjen?
Pocnes da se druzis, srce poludi i onda ne znas sta ces. Da poludis :oops:
Zar je moguce da su svi stariji od 30 g i dobri muski su ozenjeni :cry: . Bas sam tuznaaaaaa.

PS: Za jednim kolegom ludim od ocaja

Bilja

Uvek ti ostaje da se torbas s njim.nije ni sve u ljubavi

Emily_Bg:
Pa sve se moze promeniti,pa i to........salim se.Iskreno ne bih ti preporucila da budes sa ozenjenim tipom,ne zbog morala i slicnih prica,nego zbog sebe.zasto bi nekog delila?I ako je nesrecno ozenjen(a sigurno jeste,ako vara zenu)neka se razvede,pa neka bude srecan.Nego,to su kukavice koje ce da zive uzasno u tom braku,oni ce da lazu,varaju,itd,ali se nece razvesti,jer sami ne smeju da idu kroz zivot.a mislim da sigurno mozes da nadjes slobodnog muskarca,ili razvedenog.Ima ih dosta,samo sto do sada nisi naletela,moras prosiriti vidike i naci ces ga.

he ali nikada nea pravila i to se nikako ne moze kuirati tako kao `ima zenu i to je to a ja sam zaljbljena u njga` znaci nema sanse ouzdati emocije i tu posle koga briga jel ima zenu ili muza :) dakle bolje ni pomisljati nego sada se tripovati da ces mocu da uliras nekog ko ti se svidja..a sto se tice vidokruga definitivno to moze da traje a desice se kad nebude bilo nikakve nade :) kao i obcino kad se najmanje nadas :)

DECHKONJA:
he ali nikada nea pravila i to se nikako ne moze kuirati tako kao `ima zenu i to je to a ja sam zaljbljena u njga` znaci nema sanse ouzdati emocije i tu posle koga briga jel ima zenu ili muza :) dakle bolje ni pomisljati nego sada se tripovati da ces mocu da uliras nekog ko ti se svidja..a sto se tice vidokruga definitivno to moze da traje a desice se kad nebude bilo nikakve nade :) kao i obcino kad se najmanje nadas :)
Jeste,tacno je to sto ti kazes kada prorade emocije nema pameti,ali bitno je da ona nadje nekoga ko ce NJU stvrano da voli.A ne samo da je iskoriscava.Ako se vec zaljubi u ozenjenog,i bude sa njim i on odluci da okonca taj brak-odlicno,ali ne treba tom istom ozenjenom liku da dopusta da je zavlaci.

Back