gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ako vam neko služi samo za seks da li ga posmatrate i kao osobu ili samo kao nosioca polnog organa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da li si se nekada zaljubio u osobu koja je ujedno i nosilac polnog organa koji ti je služio samo za zadovoljenje potreba i ako jesi kako se to završilo?Као особу.
Ја се јесам заљубио али та особа није јер је њој требала само шема. Тако да се завршило неславно.a da li si se nekada zaljubio u osobu koja je ujedno i nosilac polnog organa koji ti je služio samo za zadovoljenje potreba i ako jesi kako se to završilo?
i šta si naučio iz toga?Ја се јесам заљубио али та особа није јер је њој требала само шема. Тако да се завршило неславно.
Неретко једна од те две особе унесе емоције у необавезни секс и онда настане много проблема.a da li si se nekada zaljubio u osobu koja je ujedno i nosilac polnog organa koji ti je služio samo za zadovoljenje potreba i ako jesi kako se to završilo?
Научио сам да док нека девојка не покаже према мени осећања да је заљубљена, а не да хоће крес комбинацију, нема шта да се петљам у то. Нисам тај тип.i šta si naučio iz toga?
ako vam neko služi samo za seks da li ga posmatrate i kao osobu ili samo kao nosioca polnog organa?
I ja isto. pet minuta tamo ovamo...Kao osobu, normalno.
Volim da se družim i pre i posle seksa. Za to treba osoba.![]()
Zavisi ako skuva nesto i usisa gajbuako vam neko služi samo za seks da li ga posmatrate i kao osobu ili samo kao nosioca polnog organa?
Ako nosioci polnog organa nisu osobe? Sta su oni?ako vam neko služi samo za seks da li ga posmatrate i kao osobu ili samo kao nosioca polnog organa?
Ako nosioci polnog organa nisu osobe? Sta su oni?
Roboti,vanzemaljci...konkretno?Nosioci polnog organa![]()
Za muške platiš i klatiš, šta ima da se gleda kao osoba?ako vam neko služi samo za seks da li ga posmatrate i kao osobu ili samo kao nosioca polnog organa?
Roboti,vanzemaljci...konkretno?![]()
Kako nema? Mene bas zanima jesu li to ljudi ili nisu?Pa kazem, nosioci-polnog-organa, nema potrebe da ih dalje apstrhujemo
Kako nema? Mene bas zanima jesu li to ljudi ili nisu?![]()
Pa jesu, ali nas to u ovom slucaju ne zanima
Znaci,jesu.A ne gledaju se kao ljudi?
Cemu to vodi?
Ja sam uvijek mislila da je logicno obratno,ali izgleda sam staromodna.Nije da se ne gledaju kao ljudi, nego nas taj deo njih ne zanima, jer nije fokus na njemu.
Mislim, termin "osoba za seks" dovoljno opisuje samog sebe. Kada pocnes u nekome da uvidjas nesto sto nije vezano za seks ili osecas emocije, onda to vise nije samo osoba za seks - logicno.