AristotelSRB
Aktivan član
- Poruka
- 1.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sas99
Ja neznam šta ćeš ti na ovoj temi.Ti kao jedan protivnik filozofije kao nauke ne trebaš da se baviš sa njom, a još manje da dosadjuješ ovde.
Idi na neki drugi forum, ovde si shvaćen kao budala...Zato put pod noge....
sas99
Ja neznam šta ćeš ti na ovoj temi.Ti kao jedan protivnik filozofije kao nauke ne trebaš da se baviš sa njom, a još manje da dosadjuješ ovde.
Uzmimo recimo jednu osobu...personu...koja voli da čita, ali ono...Voli da čita samo ono šta ona hoće...ne kao u školi...da joj neko govori šta joj je obavezna lektira....
Recimo ta naša osoba završi srednju školu, ono može da bira fakultet....Medjutim ta osoba ne želi ni jedan....Zašto? Pa ta osoba X želi da čita,čita,čita...Ali samo ono što ona hoće....
Zašto? ...Pa ta osoba je pročitala mnoge knjige pojedinih profesora...Doktora nauka (filozofskih naravno).... I šta je ona zaključila...? Zaključila je da su svi oni pod nekim uticajima , tako reći raznih Hegela, Platona,Marksova itd....Naša persona smatra da svi oni, nemaju neki svoj stav, neke nove ideje....Što bi promenilo nešto...Nego pletu mrežu starih Grka i ostalih.....
Ta osoba smatra i ako ona ode na fakultet, da će tako biti na kraju s njom, naravno ona misli da je dobro čitati sve gore nabrojane, jer šta bi inače....Ali ona misli da je suludo njih bubati na ispitima...........
Osoba X smatra da je bolje da ostane kod kuće 6-7 godina, da čita i samo čita, da stekne veliku mudrost, iako će verovatno da živi na rubu egzistencije, njoj to i nije bitno....Zapravo kad sebe vidi u buducnosti, nije joj bitno , ali kada ta buducnost dodje pitanje je onda, šta kako...Dolaze izlasci ovo, ono cure, momci....Da li ce ona subotom u 21h čitati Kanta ? Da,baš sada u ovom trenutku ona misli da hoće, ali mi nikada ne znamo šta nosi sutra, ali hajde da joj poverujemo....
Nego otišli smo predaleko....................Uglavnom persona X smatra da će ona nakom hiljada knjiga.... steći mudrost....Pa će onda jednog lepog sunčanog dana uzeti i napisati svoju knjigu, koju će svi kupiti (zapravo da li svi?) neće naša osoba naravno napisati 50 nijansi siva... Ipak da li ce to vreme imati smisla za tu knjigu...Ostaje nam da mislimo da hoće.....Kad ta osobaX zaradi ogroman novac od knjige, naravno to njoj nece znaciti ništa, i nastaviće po starom...Možda jedino ode negde.....Grcku...recimo...A i Grcka je zapravo samo ideal.... nije to stara Grcka...
Kakav savet mi da njoj damo....Da ide na fakultet ili ne, i da li joj je plan dobar....?!![]()
p ne mozes pisati na forumu i ocekivati da ce ljudi zdravo za gotovo da prihvate tvoja pisanijaNeznam ni šta me nagnalo da napišem i jedan post uopšte na ovom forumu.
Neću više da gubim vreme na forumaše i ostale koji ne znaju šta će sa životom.
Neću da budem mahalo za mušice koje će od sebe terati, male,ništavne,obične...
Sem Ozimana dionisa i evropljanina nema niko pametan na ovom forumu.
Ma da nisu ni oni pametni kada se raspravljaju na krstarici...
Ja idem sa krstarice,a ako mi bog da neću ni internet više da koristim.
Idem da težim za svojim ciljevima, a internet me svakako sprečava u tome.
Ostajete mi zdravo, i pozdrav....
El ti vo monolog?sas99

I ribar tvrdi da je vanzemaljac!Neznam ni šta me nagnalo da napišem i jedan post uopšte na ovom forumu.
Neću više da gubim vreme na forumaše i ostale koji ne znaju šta će sa životom.
Neću da budem mahalo za mušice koje će od sebe terati, male,ništavne,obične...
Sem Ozimana dionisa i evropljanina nema niko pametan na ovom forumu.
Ma da nisu ni oni pametni kada se raspravljaju na krstarici...
Ja idem sa krstarice,a ako mi bog da neću ni internet više da koristim.
Idem da težim za svojim ciljevima, a internet me svakako sprečava u tome.
Ostajete mi zdravo, i pozdrav....

Budi ti jos malo tvrd tvojoj Veci!Tvrdi vanzemaljac...![]()

Nemas kud prijatelju. Ako budes ponizan kao Evropljanin i Oziman, onda imas neku sansu da prezivis.
Svi ovi materijalisti dekadenti su postali od takvih kao sto si ti. Prvo jaka vjera u hrisncastvo, pa onda jaka vjera u hriscanska "ljudska prava". To sto si ti citao Spenglera jos ti ne daje uvid u metafizicke manipulacije...
Ahil i Leonida nisu bili bogo-moljci.
Ti balavce

Dva junaka na jednoj,pardon tri s postavljačem,temi previše...Moralo doći do kuršlusa...
A činjenice su neumoljive:Leonida,Lazar,Dušan i ini odavno mirišu cveće odozdo...I šta im ostalo od
tog junaštva?
Ako krenu balističke s bojevim H glavama da lete-nećete u sklonište?Junački ćete sačekati?
Znam da je glupo i odvratno...A šta nije? ? ?
(Jedino za Ahileja nisam siguran..)
To za njega nije stvar izbora,no nužnost!Po tebi covek treba da zivi zivot pacova beza dostojanstva tj svako da te prepisava i to

Druže Dioniseeeee,ranije sam ti postavio pitanje da li si ti neki aristokrata,ali su ga obrisali.Dobro ti je rekao onaj liberal ETS ili bijese muzjak, pogledaj malo narodnu filozofiju iz 18 i 19 vijeka pa se onda zapitaj ko ce to da ide "za vojskom" i zasto svuda danas propada opsta vojna sluzba? I sta se u Grckoj desilo sa svim tim. Mnogo cijenis narod i lako te zavedu raznorazne ikone i Ivane. Ali ti kao 27-godisnjak, tj. under 30 imas pravo jos uvijek da budes dekadent. Samo to ti ne daje za pravo da siris dekadentsku propagandu. Jer bilo kakva metafizika je dekadentska. I ovaj mali Aristotel je 19 godina i jos se drzi za metafizicki stap, da ne bi propao (dekadencija znaci propadanje) ali mi se cini da ne racuna sa narodom i to ga cini u mojim ocima visim od tebe. Ne treba nista da dozivi da bi mogao tebe da razumije, jer kvarnost se moze osjetiti na daljinu i na sitnim, svakodnevnim stvarima.
Svi ovi materijalisti dekadenti su postali od takvih kao sto si ti. Prvo jaka vjera u hrisncastvo, pa onda jaka vjera u hriscanska "ljudska prava". To sto si ti citao Spenglera jos ti ne daje uvid u metafizicke manipulacije...
Ahil i Leonida nisu bili bogo-moljci.

A činjenice su neumoljive:Leonida,Lazar,Dušan i ini odavno mirišu cveće odozdo...I šta im ostalo od
tog junaštva?
Ako krenu balističke s bojevim H glavama da lete-nećete u sklonište?Junački ćete sačekati?
Znam da je glupo i odvratno...A šta nije? ? ?