Osmeh dana

Sinoc sam se smejala slatko

Moja svekrva je zvala po 15-ti put trazeci Mindjusicu da je cuje a ova je imala rafal:
Slavice, cao, majka je tu, otace je napolju, ne mogu sad da pricam, treba da peremo sudove, zurim.
Samo da znas da zurim, a vreme je novac, a novac vreme, i ja nemam zeno vremena sad, posto zurim, a onda nemam ni novca i tako jesi shvatila?
Vreme je novac!

Moja svekrva je opet pokusala nesto da je pita al je ona strucno odgovorila : Zurim, vreme je novac, ajde cao, cao, rekoh cao!

Ja samo rekoh - nema sta strucno.... :lol:

Sinoc sam se smejala slatko

Moja svekrva je zvala po 15-ti put trazeci Mindjusicu da je cuje a ova je imala rafal:
Slavice, cao, majka je tu, otace je napolju, ne mogu sad da pricam, treba da peremo sudove, zurim.
Samo da znas da zurim, a vreme je novac, a novac vreme, i ja nemam zeno vremena sad, posto zurim, a onda nemam ni novca i tako jesi shvatila?
Vreme je novac!

Moja svekrva je opet pokusala nesto da je pita al je ona strucno odgovorila : Zurim, vreme je novac, ajde cao, cao, rekoh cao!

Ja samo rekoh - nema sta strucno.... :lol:

:rotf:

Moj svekar ne čuje baš najbolje. Gleda večeras vremensku prognozu, udubio se samo tako. Spikerka ispričala šta ima, i počinju neki snimci na kojima je užasno visok sneg, i ona nastavlja priču o vremenu, kako stanovnici u Norveškoj ni ne pomišljaju na proleće, jer je sneg napadao 2,5m. Sve to prati odgovarajuća slika, i moj svekar, pošto nije čuo gde je to, sav užasnut pita:

"Gde je ovo?"

Svekrva gleda i sluša to isto, i mrtva - ladna kaže:

"U Indoneziji!"

Kao ona baba što su je pitali šta je 14. februara. :rotf:

535049_439268032829558_1364565153_n.jpg

Mm pre par godina poceo da gleda aircrash i od tad nece da putuje avionom.
Ubedim ga i danas tj.veceras poletosmo.
Ajme mene, covek je promenio sve boje dok nismo poleteli,
Cupkao je nogom non stop, dlanovi se znoje, preziva onu zvaku,
Hvata se za sediste cim ovaj skrene malo... ma sou :)

A ja, jer mi prenosi tu nervozu, udarila na zaebanciju.
On gleda kroz prozor i preznojava se a ja ne zaklapam:
"Hoces vodu? Caj? Jesi gladan? Sta je ono napolju?
Smiri se. Sta mislis sta radi Pedja? Hoces u wc?
... On na sve klima glavom... a ja nastavljam:
Sladak je ovaj stjuart a?
Mm:Aha
ja:Ima lep osmeh
mm:Aha
ja:Ne bi imao nista protiv da se kresnemo
Mm:Aha

:mrgreen:

Posle nema puj pike ne vazi. Lepo sam pitala. ahahahahahhahah

Back