Osmeh dana

Pogledajte prilog 281870

- - - - - - - - - -

Mm pre par godina poceo da gleda aircrash i od tad nece da putuje avionom.
Ubedim ga i danas tj.veceras poletosmo.
Ajme mene, covek je promenio sve boje dok nismo poleteli,
Cupkao je nogom non stop, dlanovi se znoje, preziva onu zvaku,
Hvata se za sediste cim ovaj skrene malo... ma sou :)

A ja, jer mi prenosi tu nervozu, udarila na zaebanciju.
On gleda kroz prozor i preznojava se a ja ne zaklapam:
"Hoces vodu? Caj? Jesi gladan? Sta je ono napolju?
Smiri se. Sta mislis sta radi Pedja? Hoces u wc?
... On na sve klima glavom... a ja nastavljam:
Sladak je ovaj stjuart a?
Mm:Aha
ja:Ima lep osmeh
mm:Aha
ja:Ne bi imao nista protiv da se kresnemo
Mm:Aha

:mrgreen:

Posle nema puj pike ne vazi. Lepo sam pitala. ahahahahahhahah

Bold me nasmeja :)

...nem pojma gde ovo da uturim, valjda pripada ovde...

...ujutru nas nekoliko na poslu pije kafu zajedno... jutros je bila tišina, svi su prčkali nešto svoje, ja sam čitao 24 sata...
...tu tišinu je prekinula šefovica kada se vratila sa jutarnjeg sastanka... verglala je pitaj boga šta...
...samo sam čuo da je rekla 'u osam'...

...ne znam kako je iz mene izašlo ali odgovorih 'na q nosam'
...svi su se preturili sa stolica...:lol:

...najgore je što jedino ona nije čula šta sam rekao... legala mi je na grbaču da ponovim... i šta tju, morao sam to reći još jednom...:rumenko:
(ovaj drugi put mi nije bilo smešno uopšte) :rotf:

uaqv6.jpg

:rotf: :rotf:

Gde rastu ovako pismeni preduzetnici, spremni za brak?

Jutros u parku jedan veliki debeli zlatni retriver se igrao sa ostalim psećim drugarima i umoran seo da odmori. Gazdarica ga zove da krenu kući a on je gleda, gleda i "puf!" prući se na travu i sve 4 uvis. Još uvek se smejem. Baš je bio sladak.

Noćas, u neko gluvo doba, ustala ja na "poziv" mog bebca :lol: Presvukla ga, uradila sve što je trebalo, uspavala i vraćam se u krevet. Naravno, mm se razbaškario na mom delu kreveta i na mom jastuku, pa sam bila prinudjena da ga poguram na njegov deo. U jednom trenutku otvara on oči i, onako sav zbunjen, uz neki blesavi osmeh, kaže - 'eeeeej, pa odkud ti? :lol: Reko' - ja bih da legnem, pomeri se, a on će - gde bre da legneš, odakle ti ovde sad? :lol: Vidim da spava još, očigledno je sanjao nešto, ili sanja još uvek, a smešno mi, onako bunovan, jedva čkilji, ne zna ni sa kim priča. I nastavlja - 'ajmo mi ovamo, sad će Ata da stavi kafu :lol: Kažem - ja sam Ata i živim ovde i spavam u ovom krevetu, zato mrdaj na svoj jastuk. Tek će on - Eeeeee, stvarnoooooo? :zcepanje:
Ali se pomerio i nastavio da spava. Tek posle minut-dva, kada sam ja već legla i ušuškala se udobno da nastavim spavanjac, on odjednom skače, seda u krevetu i kaže - uuuuu, bem ti, ala sam se istripovao, uuuuu, kakav san
I kako je skočio, tako se bacio nazad i istog trena nastavio da spava :zcepanje:
Jutros nema pojma, crkvao je od smeha kada sam mu pričala :lol:

Lepo je moja pok. baba govorila - lud čovek, gotova robija :zcepanje:

Back