Osmeh dana

Ја сам се данас сама себи смејала, и ђаци су ми се смејали, заслужено...:mrgreen::lol:

Улазим у учионицу, кад долази Перица сав шокиран:''Наставнице, нема ми торбе!? Изгледа да сам је заборавио у кабинету за биологију!''
Ја:''Перице, а где ти је глава?''
Он (пипа се по глави):''Ту је!''
Ја:''Добро да њу ниси заборавио!''
(сви се смеју, Перица одлази по торбу)
Милица:''Наставнице, и ја сам заборавила торбу у кабинету за биологију!''
Ја:''Провери и ти да ли ти је глава ту! Једном ћеш и њу заборавити.''
(сви се смеју, Милица одлази)
Ја (седам, отварам дневник и посежем за својом торбом да извадим хемијску):''Децо, а где је моја торба?''
(окрећем се око себе и сконтам да сам је заборавила у зборници :confused::rumenko::rumenko::rumenko:)
Деца (у глас):''Наставнице, проверите да ли вам је глава ту!!!'' :zcepanje::hahaha:

Dobila sam ovu poruku .. (rekla bih da nam je nekad potrebno da se podsetimo da se treba više smejati)

KAD BIH MOGLA PONOVNO PROŽIVETI ŽIVOT

od Erme Bombeck

Otišla bih u krevet kad sam bila bolesna umesto pretvaranja da će se svet prestati da se okreće ako ne budem prisutna.

Zapalila bih ružičastu sveću napravljenu poput ruže pre nego što se istopi u skladištu.

Manje bih pričala i više slušala.

Pozvala bih prijatelje na večeru čak i ako je tepih umrljan ili je kauč izbledeo.

Pojela bih kokice u 'dobroj' dnevnoj sobi i manje bih brinula o nečistoći ako moji požele da zapale vatru u kaminu.

Odvojila bih vreme za slušanje mog dede i lutanju kroz njegovu mladost .

Ne bih nikad insistirala da prozori automobila budu zatvoreni usred letnjeg dana jer je moja kosa taman isfrizirana i sređena..

Sela bih na travnjak (bez obzira na mrlje od trave).

Manje bih plakala i smejala se ispred televizora, a više posmatrajući život.

Ne bih nikad kupila nešto samo zato što je to praktično, što se neće videti mrlje ili zato što ima doživotnu garanciju.

Umesto što sam želela da što pre prođe devet meseci trudnoće, cenila bih svaki trenutak i shvatila da je čarolija koja raste u meni jedina prilika da pomognem Bogu u stvaranju čuda života.

Kad bi me deca naglo poljubila, ne bih nikad rekla: 'Kasnije. Sada operi ruke pre ručka.' Bilo bi puno više Volim te umesto Žao mi je.

Najviše bih, kad bih imala drugu priliku za život, cenila svaki minut, gledal ga i zaista videla i nikad se ne bih osvrtala.

Prestanimo da se znojimo zbog malih stvari.
Prestani da brineš o tome ko te ne voli, ko ima više ili ko šta radi.

Umesto toga, počnimo ceniti odnose koje imamo s onima koji nas vole.

Razmišljajmo o tome čime nas je Bog blagoslovio.

I šta činimo svaki dan da poboljšamo sebe umno, fizički i emocionalno.

Nadam se da svi imate blagoslovljen dan.

Osmijehnite se umornoj ženi koja važe banane sa brigom na čelu,podarite osmijeh slučajnom prolazniku,procvjetalom cvijetu i na trenutak bar( a njega uvijek možete imati jer je vaš)zaboravite na um.
Osmijehnite se ljubavi,svud je oko vas.Samo naučite da gledate.

Mene je juce nasmejala cerka i izvukla iz bedaka sa sledecom pesmicom

Moja mama je cudna
u najpozitivnijem smislu ba rum ba rum ba rum
Ona misli da je nesto pogresila ba rum ba rum ba rum
A nije nista pogresila ba rum ba rum ba rum
Ona misli da sve moze da se uradi savrseno ba rum ba rum ba rum
A svi znamo da nista nije savrseno ba rum ba rum ba rum
Samo se bez veze brine ba rum ba rum ba rum
Ona je napozitivnija ba rum ba rum barum:heart:

Mene je juce nasmejala cerka i izvukla iz bedaka sa sledecom pesmicom

Moja mama je cudna
u najpozitivnijem smislu ba rum ba rum ba rum
Ona misli da je nesto pogresila ba rum ba rum ba rum
A nije nista pogresila ba rum ba rum ba rum
Ona misli da sve moze da se uradi savrseno ba rum ba rum ba rum
A svi znamo da nista nije savrseno ba rum ba rum ba rum
Samo se bez veze brine ba rum ba rum ba rum
Ona je napozitivnija ba rum ba rum barum:heart:

Jooooj, ovo je divno :lol: :lol: :lol: :heart:
Ljubi je puno :cmok2:

Мене су насмејали моји синови. :heart:
Старијем дошло друштво из његовог рок бенда. Укључили појачало, звучнике напањили и мој син узе микрофон и запевао народњаке! :eek::eek:
Онда ме звали тамо у собу, где смо сви лудовали и певали, а почело је тако што су ми певали песме са мојим именом, па онда свашта редом... Онда је мама узела микрофон и отпевала пар песама, са све ехом, а они из позадине викали:,,Само за маму и весело друштво за столом!'' :zcepanje:
Онда је један снимао и ,,прети'' да ће нас турити на Ју тјуб, са све швенком на мене док мој драги син пева:,,Ни мааајка ме јутрос није позналааа''
А мааајкаа, јадна, са оковратником, сва испијена, као после ноћи у кафани... :zcepanje:

За то време, други син са другаром обрађује неке фотке у својој соби, повремено долази код нас по неки сок и гледа нас згађено :zcepanje:, он је неки техно тип, па му, као, ми нисмо ниво...:mrgreen:

Мој драги муж долазио пар пута, само се смејао, али је добио песму о некој старој љубави (то о мени:))...

После неколико дана у ужасним боловима, ово је било једно предивно вече! :heart:

Hehe Vanda, baš slatko.. :heart:
A drago mi je da su ti prošli bolovi (nadam se da nije ništa ozbiljno).

Ja sam danas došla do zaključka da osmeh na licu najčešće imam zahvaljujući dragim prijateljima :heart: .

Ма, болови су још јаки, али сам психички боље после овог вечерас. :)
А звала сам другарицу, моју најбољу, да нас чује уживо, и њој су викали:,,Само за тетка Бе...'' :) Она се смејала као луда, то је било баш у кафани, ехо је блесава ствар...

Мене су насмејали моји синови. :heart:
Старијем дошло друштво из његовог рок бенда. Укључили појачало, звучнике напањили и мој син узе микрофон и запевао народњаке! :eek::eek:
Онда ме звали тамо у собу, где смо сви лудовали и певали, а почело је тако што су ми певали песме са мојим именом, па онда свашта редом... Онда је мама узела микрофон и отпевала пар песама, са све ехом, а они из позадине викали:,,Само за маму и весело друштво за столом!'' :zcepanje:
Онда је један снимао и ,,прети'' да ће нас турити на Ју тјуб, са све швенком на мене док мој драги син пева:,,Ни мааајка ме јутрос није позналааа''
А мааајкаа, јадна, са оковратником, сва испијена, као после ноћи у кафани... :zcepanje:

За то време, други син са другаром обрађује неке фотке у својој соби, повремено долази код нас по неки сок и гледа нас згађено :zcepanje:, он је неки техно тип, па му, као, ми нисмо ниво...:mrgreen:

Мој драги муж долазио пар пута, само се смејао, али је добио песму о некој старој љубави (то о мени:))...

После неколико дана у ужасним боловима, ово је било једно предивно вече! :heart:

ti tehno su najgori :sad2:
sve drogash do drogasha :((((

Ако си хтео да кажеш да ми је син дрогаш, прешао си се, није.
Наравно, надам се да неће ни бити.
Нема свака мајка среће да баш тебе роди! :mrgreen:

Citala sam Vandin post, onako pospana uz jutarnju kafu, i razmisljam ...koje su bre to pesme pevali u kojima ima ime Vanda....:eek:

Ukapirala sam posle 10 minuta :dash::lol:

:zcepanje:

Ja nikako da ukapiram koja je to pesma :think: :lol:

Ако си хтео да кажеш да ми је син дрогаш, прешао си се, није.
Наравно, надам се да неће ни бити.
Нема свака мајка среће да баш тебе роди! :mrgreen:

Nema vala :mrgreen:

Ма, болови су још јаки, али сам психички боље после овог вечерас. :)
А звала сам другарицу, моју најбољу, да нас чује уживо, и њој су викали:,,Само за тетка Бе...'' :) Она се смејала као луда, то је било баш у кафани, ехо је блесава ствар...

...tako vesela i nasmejana posle svega samo ti možeš da budeš...drago mi je
zbog tebe....pevaj što češće dobro je za psihu....:heart::zag:

Back