Osmeh dana

meni su to slali,medjutim nikad ne odgovaram na takve poruke pa cudo jedno ,vise ne dobijam takve sms :mrgreen:
a moja majka i svekrva se odusevljavaju takvim sms pa se takmice koja ce vise da obraduje onu drugu nekim novim pateticnijim sms-om :hahaha:

:lol: E bre žene niste normalne... ja na takve ne odgovaram, pošto su mi do yaya bljutave... i ja sam ubeđena da ih plasiraju kreativni timovi (''kreativni'') Telekoma i Telenora z:D

E, a ja takvima sibnem slicnu poruku iz galerije dobijenih... I meni su odvratne takve poruke, a isto tako ubedjena sam da su stihoklepci iz Telekoma i Telenora.

Poslednja izmena:
Hristos se rodi! :D
Za sve vas koje ne volite kružne poruke, evo jedne koju je sinoć stavio kolega Piči na LJiSu:
...dok se muchish sa posnim oslitjem, neshto lepo mirishesh nositjem...
...to u rerni prasence se peche, dobri dome sretjno badnje veche... :rumenko:
Siguran sam da će vam se ova svideti...

Nasmejao me moj mačak Bilbo..
Grebe po ratima da uđe u sobu i ja ga pustim... i on se popne na krevet i "zanemoća", kao "ne mogu da siđem, pusti me da spavam tu"... i naravno ja ga pustim..:)
Smešno mi kako se napravio "nejak i slab"... a pri tom prede ko traktor :zcepanje: , duša moja mala...

Причам телефоном са сестром и жалим јој се како на дрднавој фарми на Фејсбуку не разумем пола ствари и како не знам да проширим фарму, а имам новаца...

А она ће мени, све у слушалицу:
,, Па, питај мужа, он је на фарми редован! МУЖ, то ти је оно што је теби са десне стране, два метра даље, пред својим компјутером!'' z:mrgreen:
Лујкача моја! z:kiss:

Причам телефоном са сестром и жалим јој се како на дрднавој фарми на Фејсбуку не разумем пола ствари и како не знам да проширим фарму, а имам новаца...

,, Па, питај мужа, он је на фарми редован! МУЖ, то ти је оно што је теби са десне стране, два метра даље, пред својим компјутером!'' z:mrgreen:

z:lol: z:lol:

Danas, jedna mamina stara tetka (90 godina), prilazi mom muzu, gleda ga dugo u facu, okrece se ka meni i kaze mi:
"Dobar ti ovaj klipan." z:)

z:lol: z:lol:

Danas, jedna mamina stara tetka (90 godina), prilazi mom muzu, gleda ga dugo u facu, okrece se ka meni i kaze mi:
"Dobar ti ovaj klipan." z:)

...e od kad ja imam svoj mali beli laptop ovaj moj klipan se ne skida sa onog starog..pa me zapitkuje...kako radi skype...kako radi msn...kakva je to farma...otkud ti toliko prijatelja na FB...
cekaj bre covece,mislim se...sta mislis sta ja radim svako vece...sedi i uci...ne zapitkuj visez:lol:z:lol:

Joj ja sam se danas smejala naglas mojoj babi al kad bi ja to sad ovde ispricala to ne bi bilo smesno ...al aj da probam...

Odrasla sam sa Mirom ...na istom spratu ....
Negde u isto vreme ja sam se preselila u nov stan a Mira je otisla da zivi sa Zoranom.
Danas - po starom dobrom obicaju nalazimo se kod Mirine mame , u nasoj staroj zgradi , jer moje dete je poloajnik njihove porodice od rodjenja.

U mom starom stanu sad zivi moja baba.
I svratim ja posle Mire kod babe.
U medjuvremenu Mirin Zoran krenuo do prodavnice i ja krenla od babe kuci i srecemo se ispred lifta.
Okrecem se ja ka babi kazem "Baba ovo je Mirin Zoran "

A moja baba mrtva ladna kaze " Aaaaaaaa Mira se vratila kuciiiiiiiiiii !!! "
Na to ja ..."Nije baba dosla bre na Bozic kod svojih ...."
A Zoran ..."Ma vratila se a aja sam je dopratio da budem siguran da ce da ostane ...."

Na sve to moja baba ...."Ako sinko ako ..." i zatvori vrata od stana a mi u liftu popadasmo od smeha ....

Joj ja sam se danas smejala naglas mojoj babi al kad bi ja to sad ovde ispricala to ne bi bilo smesno ...al aj da probam...

Odrasla sam sa Mirom ...na istom spratu ....
Negde u isto vreme ja sam se preselila u nov stan a Mira je otisla da zivi sa Zoranom.
Danas - po starom dobrom obicaju nalazimo se kod Mirine mame , u nasoj staroj zgradi , jer moje dete je poloajnik njihove porodice od rodjenja.

U mom starom stanu sad zivi moja baba.
I svratim ja posle Mire kod babe.
U medjuvremenu Mirin Zoran krenuo do prodavnice i ja krenla od babe kuci i srecemo se ispred lifta.
Okrecem se ja ka babi kazem "Baba ovo je Mirin Zoran "

A moja baba mrtva ladna kaze " Aaaaaaaa Mira se vratila kuciiiiiiiiiii !!! "
Na to ja ..."Nije baba dosla bre na Bozic kod svojih ...."
A Zoran ..."Ma vratila se a aja sam je dopratio da budem siguran da ce da ostane ...."

Na sve to moja baba ...."Ako sinko ako ..." i zatvori vrata od stana a mi u liftu popadasmo od smeha ....

z:lol: Ja vec zamisljam bakinu ozbiljnu facu, kao da je sve razumela... z:lol:

Ova moja baba-tetka je nagluva... Moja Lora sedi pored nje i nesto zvace u ustima, a baba kaze:
"Jeste dete moje, ali slabo te ja cujem. Hajde idi da se igras napolju..."

Ah moram jos ovo, ne zamerite mi.
Danas me Lora pita:
"Mama, hocemo sutra da se kupamo u Dunavu?"
Ja joj kazem da ne mozemo jer je voda jako prljava i hladna, a ona ce mrtva ozbiljna:
"Pa ti ces da ga operes i zagrejes, jel vazi mama?" z:shock:

z:lol:z:lol:
Јој, што је слатка! А то је дивно, мама све може!
Тако је моја сестра, кад је била мала, викала тати:,,Тата, заустави тајасе, хоцу да пливам!''

z:lol:z:lol:
Јој, што је слатка! А то је дивно, мама све може!
Тако је моја сестра, кад је била мала, викала тати:,,Тата, заустави тајасе, хоцу да пливам!''

z:lol: Neces verovati, ali sam to i ja govorila...
A moja curica zaista misli da mama sve moze, pa kad sam joj jednom rekla da ne pije mleko jer je pokvareno, ona je dosla, pruza mi mleko i kaze:
"Popjavi."

Аконто тога ,,шта мама може''...
Тражим од сина да ступи у контакт са сином једног форумаша јер смо се његов тата и ја договорили да нам се деца упознају преко фејса јер обојица свирају у неким бендовима...
Док мој син тражи тог момка по фејсу, говори ми:,,Е, са овим ме повежи! Тај је тип сјајан бубњар, свира три инструмента, он је фаца! А не да ме уваљујеш деци својих форумских другара...''

Погледам име и презиме тог момка о којем ми прича син, и видим, мора бити син мог друга из младости...(није из мог града)
Кажем:,,А са њим да те повежем? Ево одмах! Питај га, да ли му је тата Мирослав, сећа ли се Ванде, са којом се дружио 1981.''

Стиже одговор:,,Да, сећа се, и много је поздравља!''

Другари који су мом сину (стално) ту, само викнули:,,Ваау!'' z:)
А мој син, сав битан, каже:,,Па, не мислите ваљда да сам је џабе питао!?'' z:kiss:

Nijedan dan viška spojenih praznika nisam imala i baš sam bila smorena, a onda me Vanda i Tijana baš obradovaše i nasmejaše i obe su potpuno zasluženo dobile reputaciju za popravljanje raspoloženja drugarici urmašici

Moram ovo...
Danas dosla komsinica kod mene, i odjednom ustade i kaze:
"Pih, zaboravila sam da stavim dupe..." z:shock:
Ja pojma nemam o cemu se radi, gledam je kao da je pala s Marsa, pa mi je objasnila da ima neke gacice sa ugradjenom silikonskom guzom... z:shock: Jer je jadnica ravna kao daska... z:p
I jos mi kaze: "A draga moja, ja bez dupeta nigde ne idem vise..." z:mrgreen:

meni je danas jedan dasa rekao da je gledao bitku za staljingrad i da se setio mene:zima:
hahahah..nije precizirao dal ga podsecam na staljina, ili sam teska ko bitka za staljingrad, tek smejala sam se pola sata:D

Citam malopre temu o plakanju, i usput razmisljam kako mi bas nista ne ide kako treba ovih dana.... kad u tom trenutku naidjem na avatar na kome pise:

"When nothing goes right .........go left"....

jos uvek se smejem :lol::lol: :lol:

Back